Tam yumurtlama günümü tutturmuşumdur inş. Ovülasyon gününü hesaplamaya çalıştık. İnşallllahhhh tutmuşturr. Regl me 5 gün var Allah isteyen herkeze nasip etsin...
aslında gebelik varsa kanda şimdiden çıkabilir:) inşallah hayırlısıyla tutmuştur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam yumurtlama günümü tutturmuşumdur inş. Ovülasyon gününü hesaplamaya çalıştık. İnşallllahhhh tutmuşturr. Regl me 5 gün var Allah isteyen herkeze nasip etsin...
aslında gebelik varsa kanda şimdiden çıkabilir:) inşallah hayırlısıyla tutmuştur [/QUOTE
İnşallah...... Aslında bir hafta önce yani ovülasyon tarihinden bir hafta sonra açık renkte bir kanama oldu sonra kahverengi geldi ve kesildi. Şuan regl tarihime 5 gün var yine açık renk ve az miktarda kanama oldu bugün herhalde olmadı bu ayda nasip. Yarın doktor kontrolüm var bakalım hayırlısı.
aslında gebelik varsa kanda şimdiden çıkabilir:) inşallah hayırlısıyla tutmuştur [/QUOTE
İnşallah...... Aslında bir hafta önce yani ovülasyon tarihinden bir hafta sonra açık renkte bir kanama oldu sonra kahverengi geldi ve kesildi. Şuan regl tarihime 5 gün var yine açık renk ve az miktarda kanama oldu bugün herhalde olmadı bu ayda nasip. Yarın doktor kontrolüm var bakalım hayırlısı.
içimden bi ses hamile olduğunu söylüyor, sonucunu bizimle paylaş olurmu çok merak ettim
Mrb kızlar dun ilk defa korunmadan iliskiye girdim.sag tarafimda bi agri gibi bisey var. Belimde ağrıyor. Neden olabilir sizde.bebek düşünüyoruz bide dun yumurtlama günmdu.olmusmudur sizce
Bendede aynı belirtiler olduğu ay hamile kaldım ama bu belirtiler ilişkiden 2-3 gün sonra olmuştu sen hızlısın maşallah inşallah sağ yumurtadan benimki gibi dünya tatlısı bi oğluşun olur :)
benimde olmadı ne yapalım.soranlara da bu sene düşünmüyoruz bebek dedim çenelerini kapattım.nedir insanlardaki bu merak anlamıyorum.belki olmuyor belki başka sorunlar var.kafaları almıyor işte düşüncesiz cahil insanlardan yoruldum