yumurtlama haftasina girip calismalari baslatanlar buraya 5/12agustosa

kac günde bir adet olduguna bagli bugün yumurtlama günün olup olmadığı

hoşgeldin canım ilk bebek denemesi mi

hoşbulduk teşekkür ederim ilki ilk aydan kalmıştım,şimdi yeniden istiyorum 8 aydır her ay hayal kırıklığı yaşıyorum her ay gebelik belirtileri oluyor :) sonra hüsran.ne zormuş bebek beklemek diyorum şükürler olsun hiç olmassa bitane yavrum var.rabbim bütün bebek isteyenlere nasip etsin hayırlısıyla tez zamanda inşallah .içindede bana :)

ben bu yumurtlama günümü neden hissetmiyorum yaaa,ne batma ne yanma.:44: hesaplıyorum vede tutturamıyorum ne günmüş beeaaa.8 aydır heray kendimi hamile sanıyorum

nergis canım bu topik senin mi acaba?

yani yeni açılmış olduğunu farkettimde sevindim,herşeyin en başındayım henüz tedaviye başlanmadı,sayfada yeniymiş bende yeni üye oldum herşeyimi sizlerle paylaşmak istiyorum.inşallah mutlu haberler müjdeler paylaşırız hepberaber

canim bat beklenmeyen adet tarihi demek

adetin 21ci günü progesteron değerine bakacak yumurtan çatlıyor mu catlamiyor mu diye

canım özür dilerim belki saçma oluyor sorularım ama bu beklenmeyen adet tarihini anlamadım ben.insan adet tarihini az çok tahmin eder ama..

canım özür dilerim belki saçma oluyor sorularım ama bu beklenmeyen adet tarihini anlamadım ben.insan adet tarihini az çok tahmin eder ama..
güzelim aslinda beklenen adet tarihi yani gelecek adetinin ilk günü ama biz hamis kalmak istediğimiz için beklenmeyen adet tarihi diyoruz

Kizlarr ne durumdasniz ya beklemek be zor heycanli bat 25az kaldi diyom diyom gun sayiyom ...
Topik kimin diye soran arkadas vardi benim topigim allh bagislarsa:))

Tam yumurtlama günümü tutturmuşumdur inş. Ovülasyon gününü hesaplamaya çalıştık. İnşallllahhhh tutmuşturr. Regl me 5 gün var Allah isteyen herkeze nasip etsin...

Kizlarr ne durumdasniz ya beklemek be zor heycanli bat 25az kaldi diyom diyom gun sayiyom ...

Bende 2 gün önce açık kırmızı sonrada kahverengi bir akıntı gedi sonra kesildi sizde birşeyler varmı?

ahanda korktuğum bu işte,benimde oğlumda ilk ay olmuştu...
şimdi ise olmaz korkusu var,bizim adam ilk seferde tutturacağına emin

bu arada adamı ikna etim yarın yapcez inşallah
heheh yarında tam yımırtlama günüm
allahım sağlıklı sıhhatlı hayırlısını versin inş.

Bende 2 gün önce açık kırmızı sonrada kahverengi bir akıntı gedi sonra kesildi sizde birşeyler varmı?

ümitlendirmek istemem ama yerleşme kanaması olabilir
inşallah öyledir

bende bi çok kişiden duymuştum yerleşme kanaması böyle olurmuş

amin canım inşallah yumurtlama gününde tutar da müjdeni bizle paylaşırsın.bende ayın 21 ini bekliyorum doktor yumurtaların kendi halinde durumuna bakacak.tetkikler yapıldı hsg çekildi her ihtimale karşı diyerek,bu hsgden sonra çok kişi hemen o ay hamile kalıyormuş diyorum ki 21 inde gittiğimde bi süpris olup hamile haberini alırmışım ne müthiş olurdu yaaa

ben sormuştum canm,yeni galiba die sevindim.bende yeni üye oldum buraya ve tedaviye ilk adım olarak tetkikler falan yapıldı. şimdilik ilaç tedavisine başlamak için adet olmam gerekiyor onu bekliyorum sizlerle adım adım bende paylaşmak istiyorum.inşallah kısmet olursa müjdemi sizlerle paylaşmayı dört gözle bekliyorum bu arada kendimi tanıtayım 29 yaşındayım 10 yıllık evliyim 10 yaşında bir oğlum var ama ikinci olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…