kac günde bir adet olduguna bagli bugün yumurtlama günün olup olmadığıkendimi tanıtayım ismim buket 28 yaşındayım ,
11 yıllık evliyim 10 yaşında bir oğlum var,1yıldır bebek istiyoruz kendi kendine olmayınca dr a gittim tetkikler yapıldı usg ve hsg sonuçları normal dedi 21.gün yumurtamın normal çatlamasını kontrol edecek doktor sonra regli günümdede tedaviye başlıcaklarmış.şimdi ayın 21 ini bekliyorum.1 ağustos ta regli olmuştum benm yumurtlama tarihim bugünmü oluyor sizce? herşeyin daha çok başındayım bu konularda bilmediğim çok şey var yardımcı olursanız sevinirim.teşekkür ler şimdiden
hoşgeldin canım ilk bebek denemesi mi
kac günde bir adet olduguna bagli bugün yumurtlama günün olup olmadığı
Bugün kasığımda batma oluyor göğüslerim hassaslaştı.sanırım bugün yumurtluyorum..ama ne yazık ki bugün eşimle birlikte olmam imkansız..2gün önce olmuştu sizce şansım var mı kızlar(???
guzelim bence yumurtlama bozukluğu var çünkü adetlerin düzensizişte o belli olmuyo27-31-30-32 kafasına göre takılıyo :))
benim 23 agustos
guzelim bence yumurtlama bozukluğu var çünkü adetlerin düzensiz
doktor bu konuda bişe soylemedimi
nergis canım bu topik senin mi acaba?
canim bat beklenmeyen adet tarihi demekpeki bu bat tarihi nedir peki?
adetin 21ci günü progesteron değerine bakacak yumurtan çatlıyor mu catlamiyor mu diyesöylemedi en baştayım henüztetkikler yapıldı usgler çekildi hepsi normal dedi,şimdi yumurta kendi kendine neyler ona bakcakmış 21.inde gel dedi
canim bat beklenmeyen adet tarihi demek
adetin 21ci günü progesteron değerine bakacak yumurtan çatlıyor mu catlamiyor mu diye
güzelim aslinda beklenen adet tarihi yani gelecek adetinin ilk günü ama biz hamis kalmak istediğimiz için beklenmeyen adet tarihi diyoruzcanım özür dilerim belki saçma oluyor sorularım ama bu beklenmeyen adet tarihini anlamadım ben.insan adet tarihini az çok tahmin eder ama..
güzelim aslinda beklenen adet tarihi yani gelecek adetinin ilk günü ama biz hamis kalmak istediğimiz için beklenmeyen adet tarihi diyoruz
Kizlarr ne durumdasniz ya beklemek be zor heycanli bat 25az kaldi diyom diyom gun sayiyom ...
Topik kimin diye soran arkadas vardi benim topigim allh bagislarsa:))
hoşbulduk teşekkür ederim ilki ilk aydan kalmıştım,şimdi yeniden istiyorum 8 aydır her ay hayal kırıklığı yaşıyorum her ay gebelik belirtileri oluyor :) sonra hüsran.ne zormuş bebek beklemek diyorum şükürler olsun hiç olmassa bitane yavrum var.rabbim bütün bebek isteyenlere nasip etsin hayırlısıyla tez zamanda inşallah .içindede bana :)
Bende 2 gün önce açık kırmızı sonrada kahverengi bir akıntı gedi sonra kesildi sizde birşeyler varmı?
ahanda korktuğum bu işte,benimde oğlumda ilk ay olmuştu...
şimdi ise olmaz korkusu var,bizim adam ilk seferde tutturacağına emin
bu arada adamı ikna etimyarın yapcez inşallah
heheh yarında tam yımırtlama günüm
allahım sağlıklı sıhhatlı hayırlısını versin inş.
amin canım inşallah yumurtlama gününde tutar da müjdeni bizle paylaşırsın.bende ayın 21 ini bekliyorum doktor yumurtaların kendi halinde durumuna bakacak.tetkikler yapıldı hsg çekildi her ihtimale karşı diyerek,bu hsgden sonra çok kişi hemen o ay hamile kalıyormuş diyorum ki 21 inde gittiğimde bi süpris olup hamile haberini alırmışım ne müthiş olurdu yaaa
ümitlendirmek istemem ama yerleşme kanaması olabilir
inşallah öyledir
ahanda korktuğum bu işte,benimde oğlumda ilk ay olmuştu...
şimdi ise olmaz korkusu var,bizim adam ilk seferde tutturacağına emin
bu arada adamı ikna etimyarın yapcez inşallah
heheh yarında tam yımırtlama günüm
allahım sağlıklı sıhhatlı hayırlısını versin inş.
ümitlendirmek istemem ama yerleşme kanaması olabilir
inşallah öyledir
Kizlarr ne durumdasniz ya beklemek be zor heycanli bat 25az kaldi diyom diyom gun sayiyom ...
Topik kimin diye soran arkadas vardi benim topigim allh bagislarsa:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?