yumurtlama haftasina girip calismalari baslatanlar buraya 5/12agustosa

bende bende ))) 2gun once pozitifi gordum, duin biraz siliklesdi test, bugun bayaa silik oldu, pozitif ovu testini gorduyumden beri calisiyoruz vallaaa ari gibi ))) bakalimmm tutdura bilecekmiyizz

nihayet55
Hadi bakalim kolaY gelsin:)
Kizlar bizde baya calistik hala da devam cunku yumurtlama gunumden emin olamadim her ay belirti verirken bu ay tik yoktu ..Keske ovu testi kullansaydim.
Insallah hepimiz tutturmusuzdur
bat tarihlerimizi paylasalim mi benim 25agustos sizlerin ..

Bugün kasığımda batma oluyor göğüslerim hassaslaştı.sanırım bugün yumurtluyorum..ama ne yazık ki bugün eşimle birlikte olmam imkansız..2gün önce olmuştu sizce şansım var mı kızlar(???

benim 23 agustos

canım spermin 72 saate kadar yasayabildigini biliyorum yani bence Şansın var

Herleslere mrb :) 1.5 yildir bebis sahibi olmak icin ugrasip duruyoruz. Doktor yumurtayi her gordugunde inanilmaz heyecanlaniyorduk. Eşimle ben ayrı şehirlerde calisiyoruz haliyle gunleri tutturmak cok sıkıntı oluyordu sonra doktor işini erteleyelim dedik ve 2 ay sonrasinda epeyce ilerlemis bir dis gebelik ortaya cikti ilaçsız ignesiz hamile kaldigima mi sevineyim doktorun yarin bile cok gec sonucu ölüm olabilir diyip apar topar beni ameliyata almadina mi uzuleyim bilemedim10 mayısta dis gebelik ameliyati gecirdim cok sukur tup alinmadi ve doktor 2 ay korunmak yeterli dedi. Tabi bu arada tsh ve prolaktin testlerim yapildi ilaclarim sayesinde degerlerim normale döndü. 20 temmuzda hastalandım ve 12. Gunden itibaren minicik yumurtami takibe aldik. Ilk defa gelistirici kullanmadan büyüdü.3 agustosta doktor yumurta cok iyi 2 gune ladat catlamazsa igne yaparız dedi ve mucize gibi o gun catladi:) tabi bu arada calismalar da tam gaz di :) 1 hafta sonrasında karin agrisi ile beraber tuvalette peceteye cok cok az pembe gibi kirmizi gibi bir akinti geldi ertesi gun acik kahve bi renk aldi. Sonra ne akinti ne bisey. Doktorum bu ay hamilelik sansimin yüksek oldugunu soylemisti. O akinti, okudugum hamilelik belirtileri ve dr un soyledikleriyle kendimi fena halde kaptirdim istahim tavan yapti.bat im 20 agustos olmasina ragmen 2 gun once idrar testi uaptim sonuc tabii ki negatif. zaman gecmiyor...
Yaziyi col uzun tuttum ama cok doldum...
Allah herkese hayirli ve saglikli evlatlar versin...

eger 3 ağustosta catladıysan bat nasıl 20 ağustos oluyor canım.genelde en uzun 16 gün sürer çatlama sonrası regl gelmesi.

canım benim kiyamam ne kadar heyecanli oldugun belli
ama testi cok erken yapmışsın yumurtanin iki gün sonra 5 ağustosta catladigini varsayarsak iki gün oncesi de 12si bi haftada bhcg kana bile gecmemis olabilir buna gore de batin 20 degil 19 ağustos olmali
batina kadar bekle oyle yap umarim bebegin seninledir

Son düzenleme:
eger 3 ağustosta catladıysan bat nasıl 20 ağustos oluyor canım.genelde en uzun 16 gün sürer çatlama sonrası regl gelmesi.
Yanlis sayıyorum galiba bi de benim adet dongum minimum 30 gun. bat im 19 agustos da olabilir yani:) cok heyecanlandim gibi gibi:)

Umarim... herkes icin her gece dua ediyorum... biz 1.5 yildir uğraşıyoruz cok uzun bekleyenler var... once onlara sonra bana diyorum ama gerçekten cok heyecanlıyım arada hastalanicakmis gibi karnim agriyo butun motivasyon yerlerde. Sürekli aklimda bu konu...

Karnim ağrıyor ara ara. gazdan siskinlikten patliycak gibiyim ucan balon oldum resmen akintim falan yok ama... #direnmdcs :)

amin canim hadi bakalim..benim bat 25 agustoss gelmesinler gelmesinler gelmesinler )))

bende yumurtlama haftasındayım ama herif istemiyo....
halbuki tamam demişti...
allahım hayırlısını ver,ısrar etmekle yanlışmı yapıyorum die düşünmeye başladım
5 yaşında bi oğlum var,şükretmeyi bilmiyoruz...
bide bu akşam gönülsüz ilişkiden sakat çocuk doğarmış diyo bana öküzzz

aa yok artik canim )) bahane bulmus o seni gecisidiyor )))) vallaa benim ilk cocuk icin calismalarim, hele bi istemesin naz yapsin kafasini kirarim ))))) benim yumurtlama gunum 3gun onceydi, hala devam etsemmi acabaaa hmm ? shu cocuk varyaaa en son seksden sogutdu beni yaa...her gun is basi gibi )))

kendimi tanıtayım ismim buket 28 yaşındayım ,
11 yıllık evliyim 10 yaşında bir oğlum var,1yıldır bebek istiyoruz kendi kendine olmayınca dr a gittim tetkikler yapıldı usg ve hsg sonuçları normal dedi 21.gün yumurtamın normal çatlamasını kontrol edecek doktor sonra regli günümdede tedaviye başlıcaklarmış.şimdi ayın 21 ini bekliyorum.1 ağustos ta regli olmuştum benm yumurtlama tarihim bugünmü oluyor sizce? herşeyin daha çok başındayım bu konularda bilmediğim çok şey var yardımcı olursanız sevinirim.teşekkür ler şimdiden

eşin çok romantikmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…