yumurtlama haftasina girip calismalari baslatanlar buraya 5/12agustosa

kızlar bende yumurtlama döneminde calısmalara baslamayı dusunuyorum, bu sekılde yapıpta gercekten sonuc alan varmı? yoksa bu sacmalık mı!

Ayyy ben de sizdenim.. Merakla bekliyorum yumurtlama zamanımı. ama adet düzensizliğim olduğu için bilmiyorum tam zamanını. Belirtilerden yola çıkarak bakıcaz artık
Hiç bu kadar sabırsız ve heyecanlı olmamıştım

hadi bakalım hayırlısı o zaman, adet dönemi öncesinde belirti olmuyo mu ki?

bakalım ne olucak bnmde bu ay düzensizdi ilk denememiz bu ay bizim hayırlısı olsun inşallahh

Kizlar ne alemdesiniz calistik başardık mi bakalimmm simdi uslu uslu panik etmeden bekleyelim :)
Ya bu ay tutar insallh saglikli olsun tabi ama kiz bebek cok istiyorum bu ay olursa cin takvimine görece rusa görece kiz oluyo :)
Hamile kaldimda kizi kaldı ama Napim umut iste ...

Bayramdan beri çalışmadayız iki gün arayla ..inşallah tutar bugün döngümün 17.günü düzensiz olduğum için bu hafta da devam edicez.

Canım belirtilere güvenme benim ilk 2 denememde yanlış zaman olmuş yumurta takibini yaptır mutlaka doktorum sayesinde hamile kaldım ben

Bence adet bittikten 2 hafta sonra başlayıp uzun bir süre 2 günde bir yapmak lazım işi şansa bırakmamak için ..ilk ay tutturamadık 12 -14-16.günlere ağırlık verdik ama 22.gün yumurtlamışım

ben8mde 9unda catladi yımırtam ayin 6sindan 9una hergün calistik bat 23ü bekliyoz iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…