• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama gününden önce hamile kalanlar .

merveciks

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2018
189
110
103
31
Canlar selam . Son adet 5 Şubat . Yumurtlamam dündü. 13/15/ve 17 Şubat gece yarısı 12 den sonra korunmasız ilişki oldu . Yumurtlamam 20 sinde oldu ama . Sizce bu şekılde hamile kalabilme ihtimalim var mıdır ?

Zor yumurtlamadan önce kalinmaz dün benimde yumurtlamam başladı bugün de devam ediyor catlamamis

Canlar selam . Son adet 5 Şubat . Yumurtlamam dündü. 13/15/ve 17 Şubat gece yarısı 12 den sonra korunmasız ilişki oldu . Yumurtlamam 20 sinde oldu ama . Sizce bu şekılde hamile kalabilme ihtimalim var mıdır ?
Sperm 5 güne kadaf canlı kalabiliyor denk gelebilir ama öncesinde yumurtlama olmadan kalinmsz

Onu nasıl anlayabiliriz Dr kontrolü olmadan . Yumurtlama günümü akıntıdan biliyorum ama bugün bi arkadaşım dediki ki yumurtlama akıntısı olması catladığı anlamına gelmez
Akıntı yumurtlama belirtisi ovulasyon testleri vardır onla bakabikib

sanırım çatlama günü olan akıntı şeffat uzayan jel kıvamında oluyor. o şekilde de anlayabilirsinz

Benimde yumurtlamam 11 Şubat ti 10 ta ilişkiye girdik dün test yaptım gölge gibiydi bundan önce de 30 ockta girdim sizce varmıdır
Olma ihtimali var canım sperm 4 gün yaşıyor yumurta sağlıklı ise yumurtlamadan 1 gün önce ilişki hamilelik ihtimalini kuvvetlendirir

Back