Biri hemen sabah erken gebelikAyy verin bu kdr çizgiyebende heyecanlandm sonucu ve varsa belirtinizide yazın lütfen
Var yaaa çok belli hepsinde cizgiBiri hemen sabah erken gebelik
Diğeri ıkı saat sonra hem kaset bende erken gebelik ve en son ki az once yaptım
Ya inşallah kötüye gitmez ıkı ay once komyasal olmuştuEvet çizgi var bariz şekilde görünüyor .birde ilk idrar olmamasina rağmen
Akşam kan vercem çıkarmı sizceVar yaaa çok belli hepsinde cizgi
İdrarda çıkan kanda hayli hayli çıkar canımAkşam kan vercem çıkarmı sizce
Tmmm inşallahİdrarda çıkan kanda hayli hayli çıkar canımkötü dusunme illa her seferinde öyle olacak diye birşey yok kan ver en azından neyin ne olduğunu bilir ona göre davranırsn kotu dusunme
Hepsi ilk dakikalarda çıktı ıkıncı dakıkadaİdrarda çıkan kanda hayli hayli çıkar canımkötü dusunme illa her seferinde öyle olacak diye birşey yok kan ver en azından neyin ne olduğunu bilir ona göre davranırsn kotu dusunme
Maşallah haberlerini bekliyorum akşam bende sabrediyorum dört günüm varHepsi ilk dakikalarda çıktı ıkıncı dakıkada
Tmm dua etMaşallah haberlerini bekliyorum akşam bende sabrediyorum dört günüm var
Kan vermek için devlet acile giderseniz diş için antibiyotik yazılacak test istediler diyince yapıyorlar10gun geçti yumurtlamdan
Gitmedim biraz daha geçsin diye adete 5gun varKan vermek için devlet acile giderseniz diş için antibiyotik yazılacak test istediler diyince yapıyorlar
Teşekkür ediyorum hayırlısıyla inşallahHayirli olsun
Ne yaptınızMaşallah haberlerini bekliyorum akşam bende sabrediyorum dört günüm var
Yarın regl gösteriyor uygulama da henüz olmadım belirti de yok canım sadece akintm oldu sz naptinizNe yaptınız
Yarın regl gösteriyor uygulama da henüz olmadım belirti de yok canım sadece akintm oldu sz
bugun kan verdim 192,07Yarın regl gösteriyor uygulama da henüz olmadım belirti de yok canım sadece akintm oldu sz naptiniz