Yumurtlama gününden kaç gün sonra gebelik testi yapılır?

tkysnow

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2023
93
24
Merhabalar. 20-21 Şubatta yumurtlama 22 şubatta çatlama oldu. 3 günü de değerlendirdik. Göğüslerimde çok ağrı var ve ucu hafif koyulaşmış, bugün erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Ne zaman kanda ya da idrarda çıkar acaba? Kasıklarımda batma da var

Merhaba. En erken 11. Gun yapmak lazım

12-14 üncü gün yap o zaman erken döllenme olduysa çıkar hemen

10.gün çıkmamıştı bende. 11.gün silik gördüm cnm.

Merhabalar adete 5gun var ılk ıdrarla erken gebelik testi yaptım 8 9 dakikada çıktı ılk idrarla
İki saat sonra kahvaltıdan sonra tekrar erken gebelik testi ve kaset test yapıtım sonuç böyle

Merhabalar adete 5gun var ılk ıdrarla erken gebelik testi yaptım 8 9 dakikada çıktı ılk idrarla
İki saat sonra kahvaltıdan sonra tekrar erken gebelik testi ve kaset test yapıtım sonuç böyle
Var gibi duruyor inşallah yanilmayz yumurtlamaniz ne zamandi

23şubat yumurtlama oldu ama hem öncesi sonrası ilişki oldu
Benim de 24 u yumurtlamaydi sizin gibi değerlendirdim öncesi sonrası bir hafta olacak şekilde değerlendirdim sonrasinda da devam ettim aralıklı olarak yarın sabah ilk idrarla yne deneyin bence sonuc yne böyle ise kan verin

Benim de 24 u yumurtlamaydi sizin gibi değerlendirdim öncesi sonrası bir hafta olacak şekilde değerlendirdim sonrasinda da devam ettim aralıklı olarak yarın sabah ilk idrarla yne deneyin bence sonuc yne böyle ise kan verin
Bu akşam kan vermeyi düşünüyorum çünkü az önce kaset test yaptım foto atıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…