Teşekkür ederiiiimEvet kızlar destek lütfen yumurtlamadan kaç gün sonra kan verdiniz de çıktı?
8 günde öğrenmişsiniz ne güzelBen ilk gebeligimde 19 ocakta ovulasyondu 27 ocakta 12 cikti
Su an ovulasyondan sonra 5 gün geçti pazartesi kan verecegim8 günde öğrenmişsiniz ne güzel
Eğer gebelik varsa burayada yazar mısınız 8 gün bana nedense çok erken geliyor doktorda demişti 8,10 gün en erkenSu an ovulasyondan sonra 5 gün geçti pazartesi kan verecegim
Valla öğrendim benEğer gebelik varsa burayada yazar mısınız 8 gün bana nedense çok erken geliyor doktorda demişti 8,10 gün en erken
adetleriniz düzenli mi bende polikistik over var :/Valla öğrendim ben
Çok düzenli hep aynı olurum aynı yumurtlarim Rabbım yardimcin olsun cnmadetleriniz düzenli mi bende polikistik over var :/
Maşallah yok şu an hamileyim bende ama adet günü yumurtlama gördüm ayın 18’de o günün gecesi birliktelik oldu bu ayın 4’dr tesadüfen hamile olduğumu öğrendim 648 beta ile doktora göre 12 Ocak yaptık son adet tarihimi bugün 1998 beta ile kese göründü akıl karışıklığı yaptı doğal olarak bende :)Çok düzenli hep aynı olurum aynı yumurtlarim Rabbım yardimcin olsun cnm
Ohh masallahhhhhMaşallah yok şu an hamileyim bende ama adet günü yumurtlama gördüm ayın 18’de o günün gecesi birliktelik oldu bu ayın 4’dr tesadüfen hamile olduğumu öğrendim 648 beta ile doktora göre 12 Ocak yaptık son adet tarihimi bugün 1998 beta ile kese göründü akıl karışıklığı yaptı doğal olarak bende :)
Ama Progestoron hormonum düşük çıktı ilaç verdi ne olur bilmiyorumOhh masallahhhhh
İnternete 12-24 saat içinde dölleniyor diye okumuştum bende sadece ovulasyon testi pik olduğu günü değerlendirdim soruma cevap verenlerde olmadı ..Kızlar bende 3 gün önce çatlama gördüm ama ondan itibaren mı sayayım yoksa yumurtlama gününden itibaren mı sayım bilemedim birde ben yumurtlama gününden bir gün önce ve yumurtlama gününün sabahı değerlendirdim birde catlayinca inşallah doğru zamanda ilişki olmuştur belki ilişkiye girdiğim gece yumurta büyümüştür onuda tam bilmiyorum ama inşallah şansım yüksektir birde kızlar sperm yumurtaya ne kadar sürede ulaşıyor bana o konuda bilgi verirseniz çok sevinirim
Sadece ovulasyon yumurtalama günü mı degerlendirdin catlamada da değerlendiren mı birde canım bende kaç günde gebelik belli olur bilmiyorum ama bende ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum şahsen bu konuda biraz cahilim bende yumurtalamdan bir gün önce ve yumurtlama gününün sabhani değerlendirdim birde catlamada tuttu mu nende hic bilmiyorum bide canım pcos olup çok ovulasyon testi ile hamile kalanlar varİnternete 12-24 saat içinde dölleniyor diye okumuştum bende sadece ovulasyon testi pik olduğu günü değerlendirdim soruma cevap verenlerde olmadı ..
Canım pik günün ne zamandiKızlar merhaba ovulasyon testi yapıp yumurtlama gününden sonra en erken kaç gün sonra gebeliğinizi öğrendiniz ve kaç hcg ile öğrendiniz ? Pcos olup yumurtlama testi ile hamile kalanlarda var mı aramızda ? Cevaplarınızı bekliyorum
Ben sadece pik olduğu günü değerlendirmiştim sen iyi yapmışsın sağlama almışsınSadece ovulasyon yumurtalama günü mı degerlendirdin catlamada da değerlendiren mı birde canım bende kaç günde gebelik belli olur bilmiyorum ama bende ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum şahsen bu konuda biraz cahilim bende yumurtalamdan bir gün önce ve yumurtlama gününün sabhani değerlendirdim birde catlamada tuttu mu nende hic bilmiyorum bide canım pcos olup çok ovulasyon testi ile hamile kalanlar var
18 ocaktıCanım pik günün ne zamandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?