Kimse yok mu acabaKızlar herkese merhaba ben geçen ay bir kimyasal gebelik yaşamıştım malesef olmadı bu ay tekrardan denemeye karar verdik yardımlarınız o yüzden benim için çok önemli yumurtlama tarihim 29 Ağustos biz yumurtlama gününden bir gün öncesini ve yumurtlama gününü ve 31 ağustosu değerlendirdik normalde yumurtlamadan önce kasık ağrısı ve göğüslerde hassasiyet hissediyordum ama yumurtlama dönemi biteli neredeyse 1 hafta olucak göğüslerim hala ağrıyor ve üzerindeki damarlar çok belli yeşil yeşil ucu hafif ağrıyor etrafında minik minik bezeler var yumurtlama gününden 3-4 gün sonra akıntım geldi ama yapışkan uzayan yoğun sarı renkteydi ve hala kasıklarımda özellikle sağ kasığımda ağrı ve batmalar oluyor aralıklarla karnıma kramp giriyor yan ve alt karnım olmak üzere ağrı ve kramplar mevcut guruldamalar var gazım mevcut sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi yardımcı olursanız çok sevinirim
Kızlar lütfen yardımcı olur musunuzKimse yok mu acaba
Aynı durumları tamamen tüm belirtileri bende yaşıyorum iki çocuğum. Var ama ben ikisinde de böyle şeyler hiç hissetmemiştim ve aradan sekiz yıl geçince haliyle unuttumda bazı şeyleri benim de adetime iki gün kaldı test yaptım iki.kez.negatif çıktı bende beklemedeyimKızlar lütfen yardımcı olur musunuz
Göğüs hassasiyeti sebebin prolaktin de yükselmiş olabilir kimyasal gebelikten dolayı istersen bir kan verKızlar herkese merhaba ben geçen ay bir kimyasal gebelik yaşamıştım malesef olmadı bu ay tekrardan denemeye karar verdik yardımlarınız o yüzden benim için çok önemli yumurtlama tarihim 29 Ağustos biz yumurtlama gününden bir gün öncesini ve yumurtlama gününü ve 31 ağustosu değerlendirdik normalde yumurtlamadan önce kasık ağrısı ve göğüslerde hassasiyet hissediyordum ama yumurtlama dönemi biteli neredeyse 1 hafta olucak göğüslerim hala ağrıyor ve üzerindeki damarlar çok belli yeşil yeşil ucu hafif ağrıyor etrafında minik minik bezeler var yumurtlama gününden 3-4 gün sonra akıntım geldi ama yapışkan uzayan yoğun sarı renkteydi ve hala kasıklarımda özellikle sağ kasığımda ağrı ve batmalar oluyor aralıklarla karnıma kramp giriyor yan ve alt karnım olmak üzere ağrı ve kramplar mevcut guruldamalar var gazım mevcut sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi yardımcı olursanız çok sevinirim
Kimyasal olunca mı göğüs hassasiyeti oluşuyor acabaGöğüs hassasiyeti sebebin prolaktin de yükselmiş olabilir kimyasal gebelikten dolayı istersen bir kan ver
Merhaba umarım hamilesinizdir adetin geçmesini bekleyin birdeAynı durumları tamamen tüm belirtileri bende yaşıyorum iki çocuğum. Var ama ben ikisinde de böyle şeyler hiç hissetmemiştim ve aradan sekiz yıl geçince haliyle unuttumda bazı şeyleri benim de adetime iki gün kaldı test yaptım iki.kez.negatif çıktı bende beklemedeyim
Evet öyle yapicam inşallah sabirsizlikla bekliyorumMerhaba umarım hamilesinizdir adetin geçmesini bekleyin birde
Regl tarihiniz ne zaman sonucu bildirir misinizEvet öyle yapicam inşallah sabirsizlikla bekliyorum
Merhaba hamile misiniz acaba merak etttim umarım inşallah hamilesinizdirEvet öyle yapicam inşallah sabirsizlikla bekliyorum
Merhaba öncelikle merak ettiğiniz için çok teşekkür ederim regl tarihim uygulamaya göre beş Eylül Dü ve ben adet olmadım cuma günü kan testi verdim çünkü idrarda negatif çıkıyordu yarın ogrenicem sonuçları umarım hamileyimdirMerhaba hamile misiniz acaba merak etttim umarım inşallah hamilesinizdir
Regl tarihiniz ne zaman sonucu bildirir misiniz
Umarım hamilesinizdir gecikmiş regl tarihiniz idrarda zaten pozitif sonuç hüsran edebiliyor bazen inşallah kan testiniz pozitif çıkar beni de haberdar eder misiniz çıkıncaMerhaba öncelikle merak ettiğiniz için çok teşekkür ederim regl tarihim uygulamaya göre beş Eylül Dü ve ben adet olmadım cuma günü kan testi verdim çünkü idrarda negatif çıkıyordu yarın ogrenicem sonuçları umarım hamileyimdir
Sonuca göre hamile misiniz pek anlayamadım da
Hayır ya oyle birşey yok illa kimyasal olması gerekmiyor ki göğüs hassasiyeti olması için neden öyle bir şey demiş anlayamadım ama alakası yok içini rahat tut bu konudaKimyasal olunca mı göğüs hassasiyeti oluşuyor acaba
Sonucunuz ne bu belirtilerden sonra gebelik miymişKızlar herkese merhaba ben geçen ay bir kimyasal gebelik yaşamıştım malesef olmadı bu ay tekrardan denemeye karar verdik yardımlarınız o yüzden benim için çok önemli yumurtlama tarihim 29 Ağustos biz yumurtlama gününden bir gün öncesini ve yumurtlama gününü ve 31 ağustosu değerlendirdik normalde yumurtlamadan önce kasık ağrısı ve göğüslerde hassasiyet hissediyordum ama yumurtlama dönemi biteli neredeyse 1 hafta olucak göğüslerim hala ağrıyor ve üzerindeki damarlar çok belli yeşil yeşil ucu hafif ağrıyor etrafında minik minik bezeler var yumurtlama gününden 3-4 gün sonra akıntım geldi ama yapışkan uzayan yoğun sarı renkteydi ve hala kasıklarımda özellikle sağ kasığımda ağrı ve batmalar oluyor aralıklarla karnıma kramp giriyor yan ve alt karnım olmak üzere ağrı ve kramplar mevcut guruldamalar var gazım mevcut sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi yardımcı olursanız çok sevinirim
Değil galiba bende tam anlamadım ama 0.2 olan deger 5 üstünde cıkmalıSonuca göre hamile misiniz pek anlayamadım da
Sonucu bildirir misinKızlar benimde yumurtlama geçti iki gün önce ama adet ağrısı gibi ağrım var hâlâ ve belim ağrıyor kasigim ağrıyor. Yumurtlama haftası akıntı çoktu şimdi hâlâ var. Kist varsa ondanmidir bilen var mı acaba
Tabii ki bildiririm canım. 6 gün geçti yumurtlamadan belim ağrıyor iki gündür adet olacağım zaman ağrır genelde böyle benim. tutulmuş gibi. Bunlar belirtti mi bilmiyorumSonucu bildirir misin