Yumurtlama Günü ve sonrası Yasadiklariniz?

İnşallah canım.hepimiz iyi haberleralırız inşallah yakın zamanda.o tık tık atma normal zamanlarda olmuyorsa belirti olabilir ben ondan anlamıştım çünkü çok farklıydı benim için.

İnşallah canım.hepimiz iyi haberleralırız inşallah yakın zamanda.o tık tık atma normal zamanlarda olmuyorsa belirti olabilir ben ondan anlamıştım çünkü çok farklıydı benim için.

Amin inşallah, normalde adet oldugum gun agrım olurdu sadece oda belım ve karnım... Bırde yumurtlama donemınde kasıgımda hafıf agrı olurdu o kadr ama bat yaklaştıkca benım kasıkta hergun kendını bana hatırlattıkca heyecanlanıyorum... Aklıma cok takmamaya calışıyorum bakalım ne olcak

rabbim sabırlar versin inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın sanırım bende ögle şeyler hissediyorum.
yumurtalıklarımda doluluk hissi hafif sinirlilik ve memelerim aşırı şiş ve açıyor bakalım :)

Canim ben söyle bir yol izlemistim
Sana da yarari olur belki anlatayim
Adetin düzenlidir
Hamile.kalmak istediğim ay adetim bittikten sonra calismalara basladik 2 günde 1 olarak
Diğer adet gününe kadar devam ettik
Spermlerin 3 gün yasadigini düşünürsek içim hic bos kalmadi :)
Ve o ay hamile kaldim
İyiki bu yöntemi uygulamisiz. Çünkü 13 gün Gec döllenme olmus
Doktor adet tarihimi 14 nisandan 27 nişana cekti

Sağol canım benim.
bende öğle denedim bu ay aynen içimi hiç boş birakmadim. ama yumurtlamadan 1 gün sonra göğüs ağrım başladı önceden böyle olmazdı.
bakalım inşallah tutmuştur.

Sağol canım benim.
bende öğle denedim bu ay aynen içimi hiç boş birakmadim. ama yumurtlamadan 1 gün sonra göğüs ağrım başladı önceden böyle olmazdı.
bakalım inşallah tutmuştur.
Benimde olmazdi. Hamile kaldigim ilk ay asidi hassasiyet oldu yatamadim üstüne hatta hic.
İnşallah hamilesindir. Bat kaç ?

:) yürürken bile aciyorlar ve taş gibiler :)
canım 19 kasımda ovulasyon test pozitif verdi yaklaşık 12 gün var diyebilirim
Benimde aynı tarihler. Benimde karnım çok gergin. göğüslerim hassas ancak dün çok üşüdüm, akşamına kötü kokulu bir akıntı oldu eğer bebek varsa inşallah birşey olmamıştir demi çok endişeliyim. İnşallah aralık ayı bizim ayımız olur ben önümüzdeki c.tesi özel hstanaye gideceğim 3 gün önce kanda belli olur mu bilmiyorum, uzun zamandir bizde istiyoruz testler iyi çıkar inşallah. Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin, evladımıza en kısa sürede kavuşmamiz için sabır ve selametle vesileler versin.

canım kendini sıcak tutmaya bak ben öğle yapıyorum bir ateş basio bir Üşüyorum menopoz lu karilara döndüm iyice :)
inşallah Birtanem melegimize kavusuruz beklemek zor gerçekten

arkadaşım, ben diskalifiye oldum maalesef...kırmızı kart
sen devam edersin yoluna inşallah

olsun canım sağlık olsun benimde yumurtlama gününden sonra 9.gün bugün regl olacakmış gibi ağrım var korkuyorum

ben de 26kasım yerine bugün oldum,
demek ki geç yumurtlamışım, o yüzden yanıldım sanırım
sağlık olsun tabii,
sana iyi şanslar canım, inşallah gönlünce olsun her şey..

ben de 26kasım yerine bugün oldum,
demek ki geç yumurtlamışım, o yüzden yanıldım sanırım
sağlık olsun tabii,
sana iyi şanslar canım, inşallah gönlünce olsun her şey..

Sağol arkadaşım inşallah tutar.
sende
kendine iyi bak gelecek aya bomba gibi başla allahtan umit kesilmez

Kızlar selam hepinize
Bende 6 aydır uğraşıyorum. Bende düşük seviyede pko var. Birşey sormak istiyorum size.
Dün gece ilişkimiz oldu ama sabah uyandığımda yumurtladığımı gördüm afedersiniz lavabo da. Bu gece de denesek mi yoksa dün gece ki bebişler yakalar mı yumurtayı ☺

Cnm dunku spermler geri gelmis olmasin oda yumurta akina benziyor ya.
Egerki lh testi kullaniosan o zaman bu gecede iliski olsun derim

Cnm dunku spermler geri gelmis olmasin oda yumurta akina benziyor ya.
Egerki lh testi kullaniosan o zaman bu gecede iliski olsun derim
Canım ama dün ki spermler sıvılaşmış halde gelirdi. Yumurta akı gibi ve uzayan ( epey uzadı) lh testi kullanmadım hiç
Geçen ay doktora gittik beraber tüm testlerimiz yapıldı bu ay başlayacağız tedaviye klomenle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…