İnşallah canım.hepimiz iyi haberleralırız inşallah yakın zamanda.o tık tık atma normal zamanlarda olmuyorsa belirti olabilir ben ondan anlamıştım çünkü çok farklıydı benim için.Rabbim sabır versın O ne derse o olur, uzulme canım sana belkide şefaatçi olacak... Tez zamanda inşallah yeni bir heyecan ve guzel haberler alırsın.. Herseyın hayırlısı.. Benım sol yumurtalıgımdada 4-5gundur ara ara batma ve o dedıgın tık tık atma oluyor...
İnşallah canım.hepimiz iyi haberleralırız inşallah yakın zamanda.o tık tık atma normal zamanlarda olmuyorsa belirti olabilir ben ondan anlamıştım çünkü çok farklıydı benim için.
Ben ekimin 22 sinde gebe oldugumu öğrenmiştim.bir önceki adetim 22 eylüldü.çok ilginçtir yumurtlamadan çok kısa süre sonra hamile oldugumu hissetmiştim hep belim ağrıyordu.sürekli midemde bir doluluk hissi vardı.en belirginiyse yumurtalığım tık tık atıyordu sanki.eşime söyledim dalga geçti.sonra öğrendim gebe oldugunu ama maalesef kaybettim
tamam canım inşallah hislerimde yanılmam da umut olurum sana da..
Canim ben söyle bir yol izlemistim
Sana da yarari olur belki anlatayim
Adetin düzenlidir
Hamile.kalmak istediğim ay adetim bittikten sonra calismalara basladik 2 günde 1 olarak
Diğer adet gününe kadar devam ettik
Spermlerin 3 gün yasadigini düşünürsek içim hic bos kalmadi :)
Ve o ay hamile kaldim
İyiki bu yöntemi uygulamisiz. Çünkü 13 gün Gec döllenme olmus
Doktor adet tarihimi 14 nisandan 27 nişana cekti
Benimde olmazdi. Hamile kaldigim ilk ay asidi hassasiyet oldu yatamadim üstüne hatta hic.Sağol canım benim.
bende öğle denedim bu ay aynen içimi hiç boş birakmadim. ama yumurtlamadan 1 gün sonra göğüs ağrım başladı önceden böyle olmazdı.
bakalım inşallah tutmuştur.
Benimde olmazdi. Hamile kaldigim ilk ay asidi hassasiyet oldu yatamadim üstüne hatta hic.
İnşallah hamilesindir. Bat kaç ?
Calismalara devam:) yürürken bile aciyorlar ve taş gibiler :)
canım 19 kasımda ovulasyon test pozitif verdi yaklaşık 12 gün var diyebilirim
:) öğle yapıyoruz canım gerçi catladi çoktan ama bugün de degerlendiricez sonra normal 2 günde 1 e düşünürüzCalismalara devam
Benimde aynı tarihler. Benimde karnım çok gergin. göğüslerim hassas ancak dün çok üşüdüm, akşamına kötü kokulu bir akıntı oldu eğer bebek varsa inşallah birşey olmamıştir demi çok endişeliyim. İnşallah aralık ayı bizim ayımız olur ben önümüzdeki c.tesi özel hstanaye gideceğim 3 gün önce kanda belli olur mu bilmiyorum, uzun zamandir bizde istiyoruz testler iyi çıkar inşallah. Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin, evladımıza en kısa sürede kavuşmamiz için sabır ve selametle vesileler versin.:) yürürken bile aciyorlar ve taş gibiler :)
canım 19 kasımda ovulasyon test pozitif verdi yaklaşık 12 gün var diyebilirim
Benimde aynı tarihler. Benimde karnım çok gergin. göğüslerim hassas ancak dün çok üşüdüm, akşamına kötü kokulu bir akıntı oldu eğer bebek varsa inşallah birşey olmamıştir demi çok endişeliyim. İnşallah aralık ayı bizim ayımız olur ben önümüzdeki c.tesi özel hstanaye gideceğim 3 gün önce kanda belli olur mu bilmiyorum, uzun zamandir bizde istiyoruz testler iyi çıkar inşallah. Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin, evladımıza en kısa sürede kavuşmamiz için sabır ve selametle vesileler versin.
arkadaşım, ben diskalifiye oldum maalesef...kırmızı kart
sen devam edersin yoluna inşallah
olsun canım sağlık olsun benimde yumurtlama gününden sonra 9.gün bugün regl olacakmış gibi ağrım varkorkuyorum
ben de 26kasım yerine bugün oldum,
demek ki geç yumurtlamışım, o yüzden yanıldım sanırım
sağlık olsun tabii,
sana iyi şanslar canım, inşallah gönlünce olsun her şey..
Kızlar selam hepinize
Bende 6 aydır uğraşıyorum. Bende düşük seviyede pko var. Birşey sormak istiyorum size.
Dün gece ilişkimiz oldu ama sabah uyandığımda yumurtladığımı gördüm afedersiniz lavabo da. Bu gece de denesek mi yoksa dün gece ki bebişler yakalar mı yumurtayı ☺
Canım ama dün ki spermler sıvılaşmış halde gelirdi. Yumurta akı gibi ve uzayan ( epey uzadı) lh testi kullanmadım hiçCnm dunku spermler geri gelmis olmasin oda yumurta akina benziyor ya.
Egerki lh testi kullaniosan o zaman bu gecede iliski olsun derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?