Canım göğüsler ilk belirtiyi veriyor diyorlar bilmiyorum ki. Ben hiç hamile kalamadım 16.aydayız benim bu dönem içinde yumurtlamadan hemen sonra adete kadar süren ağrılarım da oldu hiç göğüs ağrısı yaşamadan adet de oldum. Bazı ay sadece ucu acıyor bazı ay tüm göğsüm. Demem o ki göğüs ağrısını baz almıyorum ben. Adet gelmez ancak o zaman. Fakat yumurtlamadan sonra ucu ağrıyıp gebe kalan sayısı fazla. Bu arada fazla mesaiye bağlı da ağrı olabilirİnşallah bu ay bebekler Allahın izniyle gelir.
Benim yumurtlama doneminde affederersiniz akintim olur, goguslerim agrir ve cok duygusallasirim. Ara sira kasiklarimda agri hissederim. Bence en guzeli 2 gunde bir iliskiye girme ve hic dusunmeme. Biliyorum cok zor ama dusununce gercekten olmuyor. En kotusu adet yaklasinca butun hamilelik belirtileri vs oluyor. Valla psikolojigim bozuldu artik.
O zaman pek umitlenmiyim ben
regl bekleyecez mecburen.
Bu arada kızlar yumurtlamadan kaç gün sonra idrarda test yaptiniz?
Allah buyuk canim benim. Hic belli olmaz. Her insan farklidir. Regale nekadar kaldi. Ben onceleri sabir edemedim hep 1 yada 2 gun onceden test yapiyordum. Simdi bekliyorum gecmesini. Insallah hayirli haberler verirsin canim.
Amin Birtanem inşallah Rabbim hepinizin yüzünü guldursun.
regl 13 gün sonra felan olur tahminimce.
Hic uzulme. Bende 1 sene 2 aydir ugrasiyorum. Ama beklemekte guzel ya. Her ay oldumu olcakmi. Az kaldi az. Yakinda bizlerde burda HAMILEYIMM topigini acariz. Rabbim hepimize saglikli sihatli gonlumuze gore evlatlar nasip etsin. O duyguyu okadar cok tatmak istiyorumki. Burda arkadaslar hamileyim yazinca, hele o arkadaslar cok uzun sure bekleyen arkadaslar olunca okadar cok heycanlanip seviniyorumki onlar icin. Ben hamile kalsam heycandan, sevincten hastahaneye kaldirilirim valla..
Ooh icimi doktum biraz. Kib kocumaan opuldun
Hic uzulme. Bende 1 sene 2 aydir ugrasiyorum. Ama beklemekte guzel ya. Her ay oldumu olcakmi. Az kaldi az. Yakinda bizlerde burda HAMILEYIMM topigini acariz. Rabbim hepimize saglikli sihatli gonlumuze gore evlatlar nasip etsin. O duyguyu okadar cok tatmak istiyorumki. Burda arkadaslar hamileyim yazinca, hele o arkadaslar cok uzun sure bekleyen arkadaslar olunca okadar cok heycanlanip seviniyorumki onlar icin. Ben hamile kalsam heycandan, sevincten hastahaneye kaldirilirim valla..
Ooh icimi doktum biraz. Kib kocumaan opuldun
Psikolojikmen hamile bedenen adet ..olmak istemiyorsanız düşünmeden araştırmadan bu dönemi anlatmaya bakın..
Rabbim kimseyi mahrum birakmasin ..
canım bende ovülasyon testi kullandım senin tarihine yakın benim ki de 16 sı ama biz 15ni değerlendirdik sonra 3 4 gün olmadı neyse bende de gögüs ağrıları var özellikle uç bölümü senin ki nasıl birde bat ne zaman
sizinle durumlarımız aynı...
ovulasyon günümde izni bitip döndü eşim maalesef askeriyeye
öncesini ise iyi değerlendirmiştik
ovulasyon sancılarımı 4-5 gün hissettim bu ay (normalde 1-2 sürerdi)
aynı 4-5 günlük sürede beyaz akıntılarım da oldu yoğunca
sonra kasık ve bel ağrılarım hiç geçmedi
batmalar var
göğüslerimse sığmaz oldu, büyüdü ve azcık koştursam fena ağrıyor, dokunamıyorum bile
bat 26 kasım
normalde adete 5-6 gün kala yaşardım bu durumları
beni de düşündürüyor ama heveslenmek istemiyorum
hayırlısı olsun hepimiz için...
amin Birtanem inşallah bakalım ama öğrenince haber edin bana olur mu ?
Ben ekimin 22 sinde gebe oldugumu öğrenmiştim.bir önceki adetim 22 eylüldü.çok ilginçtir yumurtlamadan çok kısa süre sonra hamile oldugumu hissetmiştim hep belim ağrıyordu.sürekli midemde bir doluluk hissi vardı.en belirginiyse yumurtalığım tık tık atıyordu sanki.eşime söyledim dalga geçti.sonra öğrendim gebe oldugunu ama maalesef kaybettimSevgili Melekler Nasılsıniz?
Forumda çok aradım ama pek bulamadım bu konuyu ben açayım dedim.
Benim durumumdan bahsedicem.
1 senedir istiyoruz ben temiz çıktım eşim daha gorunmedi beyefendi utaniyormus :)
12.ayimiz Herkezin met ettiği Ovulasyon Testi siparisi verdim regl günüm dengesiz olduğundan regl hemen sonrası yapmaya başladım ve Çarşamba yani 17. ci günüm pik ( pozitif) gördüm. o gün degerlendirdik dün 18.ci gün silik çıktı ve bugün 19.cu gün baya silinmiş.
Sorum şu yumurtlamadan sonra goguslerim ağrımaya başladı ve hafif dolgunluk oldu.
Hayatımda İlk defa yumurtlama zamanı sonrası böyle bişile karşı karsiyayim?
çok uzun oldu kusura bakmayin ama..:)
Ben ekimin 22 sinde gebe oldugumu öğrenmiştim.bir önceki adetim 22 eylüldü.çok ilginçtir yumurtlamadan çok kısa süre sonra hamile oldugumu hissetmiştim hep belim ağrıyordu.sürekli midemde bir doluluk hissi vardı.en belirginiyse yumurtalığım tık tık atıyordu sanki.eşime söyledim dalga geçti.sonra öğrendim gebe oldugunu ama maalesef kaybettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?