• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama Günü ve sonrası Yasadiklariniz?

Canım ama dün ki spermler sıvılaşmış halde gelirdi. Yumurta akı gibi ve uzayan ( epey uzadı) lh testi kullanmadım hiç
Geçen ay doktora gittik beraber tüm testlerimiz yapıldı bu ay başlayacağız tedaviye klomenle

Ozaman yumurtluo olabilirsin degerlendir derim ben :)

Demin okuyordum şok oldum gögüs agrım kızımdada olmus yumurtlamadan hemen sonra sasırdım
normalde olmuyor dımı kuzum o zaman azcık sevınebılırız ya içim bi tuhaf oldu ne guzel ya baksana maşallah ya inşallah bu ay da duyarım habberını canm bnm

normalde olmuyor dımı kuzum o zaman azcık sevınebılırız ya içim bi tuhaf oldu ne guzel ya baksana maşallah ya inşallah bu ay da duyarım habberını canm bnm
Normalde olmadı kızıma hamile kaldıgım ay olmustı bende konu açmısım bugün hatırladım bakınıyım dedim yazmısımda farklı gögüs agrım var diye inş tuturmusuz ikimizde haber alalım :)

Bu konuyu actiktan sonra hamile oldugumu ogrendim yumurtlamadan hemen sonra olusan gogus agrisi gebeliktenmis :)
Bende sonu varmi die bakiyordum tek tek bendede yumurtlamadan sonra basladi hatta yumurtlamadan beri agri çekiyorum goguslerim sisdi aciyoe umarım vardir allah aratmasin hayirli saglikli evlatlar versin cumlemize

Kızlar selam hepinize
Bende 6 aydır uğraşıyorum. Bende düşük seviyede pko var. Birşey sormak istiyorum size.
Dün gece ilişkimiz oldu ama sabah uyandığımda yumurtladığımı gördüm afedersiniz lavabo da. Bu gece de denesek mi yoksa dün gece ki bebişler yakalar mı yumurtayı ☺
Canım konuşmaya uzun zaman ince yapılmış gebe kaldın mı o akıntıdan sonra merk ettim :)

Selam cnm evet ikincisi 3 aylik olucak 5ocakta dogum yaptim darisi tum isteyen bekleyenlerin basina ins oda kiz :)
Canim bebislerin hayirli olsun. Ben de ilk defa yumurtlamadan sonra göğüs acisi ve hassasiyeti yaşıyorum. Senin hamileliginin ikisinde de ayni belirtiler mi oldu? Ben yumurtlama günüm diye heveslendm degerlendirdim ama hassasiyet hala gecmedi devam ediyor.

Back