• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü şiddetli kasık ağrısı

pinklemonade34

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2023
51
15
8
28
Bugün ovülasyon testinde pik gördüm zaten onu destekleyen akıntımda vardı ve akşam saatlerine doğru şiddetli kaşık ağrım başladı.Hala da devam ediyor.Bugünü değerlendirdik ve ilişki öncesinde başlamıştı kaşık ağrım.Tek taraflı değil ama sol taraf daha yoğun ağrıyor gibi.Daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu acaba

Bugün ovülasyon testinde pik gördüm zaten onu destekleyen akıntımda vardı ve akşam saatlerine doğru şiddetli kaşık ağrım başladı.Hala da devam ediyor.Bugünü değerlendirdik ve ilişki öncesinde başlamıştı kaşık ağrım.Tek taraflı değil ama sol taraf daha yoğun ağrıyor gibi.Daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu acaba
Yumurta çatlarken böyle agrılar oluyor genelde inşallah hayırlı haber alırız 🌸

Çok normal bende bazen adet ağrısından daha fazla ağrı oluyor yumurtlama döneminde 🥲

Back