• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü öncesi ilişki gebelik belirtileri

Sabah uyanır uyanmaz mi olucak peki kaç çıkması lazım gebelik için ki🥺
Evet yataktan kalkmadan ölçmen lazım. Yüksek gitmesi lazım ama herkesin ısısı farklı o yüzden kaç çıkması lazım bişey diyemiyorum bende

Evet yataktan kalkmadan ölçmen lazım. Yüksek gitmesi lazım ama herkesin ısısı farklı o yüzden kaç çıkması lazım bişey diyemiyorum bende
Ölçtüm sabah yataktan kalkmadan canım 36.7 çıktı 2 Şubat regl
Yükselerek devam mı etmesi gerekiyor peki bilgin varmı peki

Ölçtüm sabah yataktan kalkmadan canım 36.7 çıktı 2 Şubat regl
Yükselerek devam mı etmesi gerekiyor peki bilgin varmı peki
Evet canım düşüp tekrar çıkarsa yerleşme düşüşü diyorlar şuan için yüksek bi ısı bence hadi inşallah 🥰

Ay inşallah canım ya 🥺🤗sen tekrar yaptın mı test silik cizgiydi galiba deninki
Çok da ümitlenme kuzum adet gününe kadar yüksek çıkıp sonra adet günü düşebiliyor ısı ya bir gün öncesi ya da aynı gün. Ben test yaptım bu sabah ama negatif canım o çizgi testin kendi çizgisi yine çıktı yani varsa şuan çıkması lazımdı yarın bat günüm

Çok da ümitlenme kuzum adet gününe kadar yüksek çıkıp sonra adet günü düşebiliyor ısı ya bir gün öncesi ya da aynı gün. Ben test yaptım bu sabah ama negatif canım o çizgi testin kendi çizgisi yine çıktı yani varsa şuan çıkması lazımdı yarın bat günüm
Hayırlısı olsun insallh 4 gün kaldı adete regl günü düşüp çıkarsa gebelik mi oluyor ozmn regl olmazsam Sabah düşük çıksa öğün sonra ne zmn ölçüm yapayım öğlen vs mi adet ağrılarım devam ediyor her an adet olucakmism gibi 😏

Reglin geçince tekrar yaparsın inşallah vardır ya 🤲

Hayırlısı olsun insallh 4 gün kaldı adete regl günü düşüp çıkarsa gebelik mi oluyor ozmn regl olmazsam Sabah düşük çıksa öğün sonra ne zmn ölçüm yapayım öğlen vs mi adet ağrılarım devam ediyor her an adet olucakmism gibi 😏

Reglin geçince tekrar yaparsın inşallah vardır ya 🤲
Sabah uyandığında yataktan kalkmadan ölçüm yapman yeterli canım. Bunu anlamak için bir döngü boyunca her sabah ölçüm yapman lazım ısın yunurtlamdan önce nasıl yumurtlama zamanı ve sonrası nasıl bunları hatta uygulamaya kaydet orda grafikte göreceksin zaten. Adet gününden bir gün önce ya da adet günü ısının düşmesi gerekiyor 0,2 veya 0,3 faz.

Sabah uyandığında yataktan kalkmadan ölçüm yapman yeterli canım. Bunu anlamak için bir döngü boyunca her sabah ölçüm yapman lazım ısın yunurtlamdan önce nasıl yumurtlama zamanı ve sonrası nasıl bunları hatta uygulamaya kaydet orda grafikte göreceksin zaten. Adet gününden bir gün önce ya da adet günü ısının düşmesi gerekiyor 0,2 veya 0,3 faz.
Tamm canım not ediyorum bakalım hayırlısı artık 😊çok taktım kafaya 😔

Tamm canım not ediyorum bakalım hayırlısı artık 😊çok taktım kafaya 😔
Canın takma kafana valla bende taktım uzun bi aradan sonra başlayınca denemelere bi heyecan yaptım sanırım bu ay cidden gebelik olacak gibiydi bütün belirtiler de vardı ama maalesef olmadı. Dün bütün gün ağladım niye olmuyor diye sonra topladım kendimi herşeyin bir zamanı var en doğru zaman da Alalım kucağımıza inşallah 🙏

Amin inşallah canım
Canın takma kafana valla bende taktım uzun bi aradan sonra başlayınca denemelere bi heyecan yaptım sanırım bu ay cidden gebelik olacak gibiydi bütün belirtiler de vardı ama maalesef olmadı. Dün bütün gün ağladım niye olmuyor diye sonra topladım kendimi herşeyin bir zamanı var en doğru zaman da Alalım kucağımıza inşallah 🙏
hayırlısı artık beklemekten başka çare yok kaset test erken gebelik testinden daha iyi sonuç veriyormuş erken gebelikde çıkmayan nirmal kaset teste çıkmış konularda okudum da hayırlısı artık

Bilmiyorum heyecandan yaptım öyle 😅 bel ağrısı kasık ağrısı bacaklarıma vs de vuruyor dediğim gibi 17 Şi yumurtlama günümdu sonrasında ağrılar başladı hala âdet oluucakmisim gibi reglime 7 8 gun var
erken gebelik testinde 7 gün kala adete belli oluyor ben ilk hamilelimde 7 gün vardı daha adetime erken gebelik testi yaptıgımda belli olmuştu

Ben
erken gebelik testinde 7 gün kala adete belli oluyor ben ilk hamilelimde 7 gün vardı daha adetime erken gebelik testi yaptıgımda belli olmuştu
benim regle 4 gün kaldı dün yaptım erken Gebelik testi negatif çıktı hiçbir çizgi yok malesef

sitres yapmayın denemeye devam edin herşeyin bi vaktı var bende ilk ögrendiğimde 4 . denememiz felandı ama evdamı 5 aylıkken erken doğumdan kaybettim herşeyın bi nasıbı var salıkla zamanında olsun herşeyin hayırlısı

sitres yapmayın denemeye devam edin herşeyin bi vaktı var bende ilk ögrendiğimde 4 . denememiz felandı ama evdamı 5 aylıkken erken doğumdan kaybettim herşeyın bi nasıbı var salıkla zamanında olsun herşeyin hayırlısı
Başınız sağolsun
Stres yapincada olmuyor zaten rahat olmak lazım ben üyelikten kaçıyorum aklımı çok bulandırıyor burası varsa var yoksa yok hayırlısı olur inşallah 🤲 rabbim isteyem herkese nasip etsin 🤲❤️

Back