• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü öncesi ilişki gebelik belirtileri

Yeni uyandım ama ısım bi tık düşmüş ya 🙁 hiç test yapasım yok o yüzden canım
Merhaba canım ısı konusuna değinmişsin merak ettiğim bi durumdu bende ısı ölçüyorum yumurtlamadan önce 36.4 36.5 gibiydi yumurtlamadan sonra 36.8 yada 36.9 oluyor nedir tam olarak bu ısı olayı gebelik mi yani

Merhaba hanımlar, sonunda yumurtlama günümle aynı gün olan birilerini buldum😂 benim de yumurtlamam 16 ocakta oldu yani adetin (17. Günü) 17 ocakta çatladı test silikleşti. 13 Ocak 15 Ocak ve 18 ocakta ilişki oldu. Yani bugün 9. Gün 🥰 Benimde beyaz akıntı ve koltuk altında iğne batma hissi alt karın bölgesinde şişlik kasıklarımda pıt pıt sesler geliyor hafif karın da kramplar ama yok yok bunu belirti olarak görmüyorum normal bu diyorum ama bilemedim ya 😂 haberdar olalım adetim 1 yada 2 şubatta olmalı
Benimde regl 2 Şubat test ne zmn yapacaksınız 😍😍

Merhaba canım ısı konusuna değinmişsin merak ettiğim bi durumdu bende ısı ölçüyorum yumurtlamadan önce 36.4 36.5 gibiydi yumurtlamadan sonra 36.8 yada 36.9 oluyor nedir tam olarak bu ısı olayı gebelik mi yani
Merhaba canım sabah ilk uyandığında yataktan kalkmadan ölçüyorsun dil altından değil mi ısını? Uygulamaya falan kaydediyorsan bakabilirim. Isı yüksek seyrediyorsa adete kadar ve adet günü de hamilelil ihtimali oluyor eğer adet günü ya da bir gün öncesi ısın düşerse o zaman adet oluyorsun

Evet canım tam 14. Gün yani 🥰 sizin ilişki hangi günlerde oldu, biz pik günü değerlendiremedik önceki gün ve çatlama günü oldu sadece tutmayabilir yani 🥹 pik günü önemli
Keşke bekleyebilsem negatif çıkacağını bile bile yapmak istiyorum test 😔

Merhaba canım sabah ilk uyandığında yataktan kalkmadan ölçüyorsun dil altından değil mi ısını? Uygulamaya falan kaydediyorsan bakabilirim. Isı yüksek seyrediyorsa adete kadar ve adet günü de hamilelil ihtimali oluyor eğer adet günü ya da bir gün öncesi ısın düşerse o zaman adet oluyorsun
Öncelikle teşekkür ederim canım, evet dil altından ölçüm yapıyorum sabah yataktan kalkmadan şimdilik 36,8 seyrinde normale göre yüksek 🥰 bakalım resim bıraktım termometre olarak eczaneden aldım ölçüp öten bu dil altından ölçmeye müsait mi bilgim yok ama ölçüm yapıyorum 😂
IMG_5854.jpeg

Öncelikle teşekkür ederim canım, evet dil altından ölçüm yapıyorum sabah yataktan kalkmadan şimdilik 36,8 seyrinde normale göre yüksek 🥰 bakalım resim bıraktım termometre olarak eczaneden aldım ölçüp öten bu dil altından ölçmeye müsait mi bilgim yok ama ölçüm yapıyorum 😂Eki Görüntüle 3544078
Evet canım bununla ölçüm yapıyorum bende 36.8 gayet yüksek bi ısı evet gebelik olabilir canım inşallah 🙏

Back