Gebeliğe Hazırlık yumurtlama günü ne zaman

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet ovü yapmalsın aplikasyonlardaki takvimle tutmayabiliyor
Merhaba benımde adetlerım duzenlıdır. Ama mesela gecen ay 28 gunde bır olur diğer ay 27 dıger ay 29 1 2 gun sapma olur. Teldeki programla bakıyorum o program 28 gunde bir yapıyorum ayarı. Dıger ay 27 gunde bır olduysam degısıp 27 yapıyorum. Ama bazı ınsanların adet olmadan 3gun once yumurtlama gunu oluyormus sıtede okudum. Adeti duzenlı olanlardada kist vs olmayanlardada boyle olur mu acaba?

olabilir tabiki ama normalde yumurtlamadan 14-15 gün sonra regl olunmalıdır. zaten 1-2 günlük sapmalar çok etkilemez. eğer reglden üç gün önce olan gerçekten yumurtlamaysa yani eğer bir lh dalgalanması değilse regl tarihi de atacaktır.

ama eğer doktor takibinde yumurtlama yapmıyor sadece ovü testiyle takip ediyosanız regle yakın bazen lh artabiliyor pik çıkıyor ama yumurta oluştuğu için değil bu durum.

Yok ben o durumu bu sıtede okudum bırkaç kısı yazmıstı oyuzden.. ben takvım uzerınden yapıyorum suanda. Bu ayda olmassa kit alacagım. Hormon testı vs yaptırdım bır sorun yok. Ama kitle takıp etmek daha iyi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…