Gebeliğe Hazırlık yumurtlama günü ne zaman

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cey cey 1011

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2020
104
35
13
27
arkadaslar merhaba. adet döngüm 31 gündü o yüzden kasım ayı için adetim 26 kasımdı ona göre yumurtlama döneminde (takvime bakarak) ilişkiye girdik. ancak adetim gecikti ve 1 aralık ta adet oldum böylece yumurtlamam geç mi olmuş oluyor ? bu durumda ovulasyon testi daha mı garantidir

evet ovü yapmalsın aplikasyonlardaki takvimle tutmayabiliyor

Aynen ovulasyon testleri çok daha garanti
Bende yeni basladım bi seneden sonra
Takvimlere yanılabiliyor
Ben gitti gidiyor dan almıstım toplu
Laboquick marka
Hem takvime bakıp hem onla takip ediyorum
Tavsiye ederim

benim de karşıma dün o çıktı içinde gebelik de var
Aynen gebelik testide var ovulasyonda, bende burda bi arkadasın önerisiyle almıstım zaten
O bikaç ay kullanmıs doğru zamanları değerlendirip gebe kalmıstı
Bizede vesile olur umarım

Benim yumurtlama haftam programda çok farklı bir zamanda görünüyordu, geçen gün denemek için öylesine ovu. testi yaptım, baktım meğer o gün pikmiş. Ama testle bakmayıp programda geçti diye düşünmüş olsam kaçırmıştım, iki aydır hep programa göre hareket ediyordum.
Bence program yanıltıyor. Teste devam et derim.

Aynen gebelik testide var ovulasyonda, bende burda bi arkadasın önerisiyle almıstım zaten
O bikaç ay kullanmıs doğru zamanları değerlendirip gebe kalmıstı
Bizede vesile olur umarım
a ne güzel umarım olur :) bi şeey daha sormak istiyorum kimisi adet bitiminde baslayın diyor kimisi 1 hafta sonra kimisi de 10 gün sonra ne zaman baslamak laazım acaba

Ne zaman yumurtlayacağınızı ne siz ne de uygulama programları bilemez. O yüzden adet biter bitmez ovülasyon testi yapmaya başlayın ki garanti olsun.

a ne güzel umarım olur :) bi şeey daha sormak istiyorum kimisi adet bitiminde baslayın diyor kimisi 1 hafta sonra kimisi de 10 gün sonra ne zaman baslamak laazım acaba
Direkt adet bitişi baslayınn bence hiç riske atmayın ben hemen baslamıstım =) 14 15 te pik gördüm 15 aksamıda çatlama olmustu değerlendirdik işte sonucu bekliyoruz suan=)

Toplu olarak satılıyor zaten onlar genelde siz gitti gidiyora bakın ovulasyon testi diye görürsünüz paketleri=)
Ben öyle almıstım bi ay için yeterli test var ve bikaç gebelik testide vardı içinde
Ama diğer arkadasım dediğinede bakabilirsiniz tabi instagrama hem yorumluyomusta benim instagramım yok o yüzden burdan bilgi alıyorum genelde=)

tamamdır tesekkür edrrim :)

Merhaba benımde adetlerım duzenlıdır. Ama mesela gecen ay 28 gunde bır olur diğer ay 27 dıger ay 29 1 2 gun sapma olur. Teldeki programla bakıyorum o program 28 gunde bir yapıyorum ayarı. Dıger ay 27 gunde bır olduysam degısıp 27 yapıyorum. Ama bazı ınsanların adet olmadan 3gun once yumurtlama gunu oluyormus sıtede okudum. Adeti duzenlı olanlardada kist vs olmayanlardada boyle olur mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…