- 29 Kasım 2020
- 104
- 35
- 13
- 27
- Konu Sahibi Cey cey 1011
-
evet ovü yapmalsın aplikasyonlardaki takvimle tutmayabiliyorarkadaslar merhaba. adet döngüm 31 gündü o yüzden kasım ayı için adetim 26 kasımdı ona göre yumurtlama döneminde (takvime bakarak) ilişkiye girdik. ancak adetim gecikti ve 1 aralık ta adet oldum böylece yumurtlamam geç mi olmuş oluyor ? bu durumda ovulasyon testi daha mı garantidir
Aynen ovulasyon testleri çok daha garantiarkadaslar merhaba. adet döngüm 31 gündü o yüzden kasım ayı için adetim 26 kasımdı ona göre yumurtlama döneminde (takvime bakarak) ilişkiye girdik. ancak adetim gecikti ve 1 aralık ta adet oldum böylece yumurtlamam geç mi olmuş oluyor ? bu durumda ovulasyon testi daha mı garantidir
benim de karşıma dün o çıktı içinde gebelik de varAynen ovulasyon testleri çok daha garanti
Bende yeni basladım bi seneden sonra
Takvimlere yanılabiliyor
Ben gitti gidiyor dan almıstım toplu
Laboquick marka
Hem takvime bakıp hem onla takip ediyorum
Tavsiye ederim
Aynen gebelik testide var ovulasyonda, bende burda bi arkadasın önerisiyle almıstım zatenbenim de karşıma dün o çıktı içinde gebelik de var
a ne güzel umarım olur :) bi şeey daha sormak istiyorum kimisi adet bitiminde baslayın diyor kimisi 1 hafta sonra kimisi de 10 gün sonra ne zaman baslamak laazım acabaAynen gebelik testide var ovulasyonda, bende burda bi arkadasın önerisiyle almıstım zaten
O bikaç ay kullanmıs doğru zamanları değerlendirip gebe kalmıstı
Bizede vesile olur umarım
direk adet bitişi yaniNe zaman yumurtlayacağınızı ne siz ne de uygulama programları bilemez. O yüzden adet biter bitmez ovülasyon testi yapmaya başlayın ki garanti olsun.
Evet başla piki bulana kadar devam et.. Garanti olsun. Adet btmi tek ilişkiyle hamile kalan ble var..direk adet bitişi yani
o zaman bende öyle yapayım tabi bunun için baya test almak lazım demiEvet başla piki bulana kadar devam et.. Garanti olsun. Adet btmi tek ilişkiyle hamile kalan ble var..
İnşaALLAH Rabbim size ve tüm isteyenlere evlat nasip etsino zaman bende öyle yapayım tabi bunun için baya test almak lazım demi
Instagram da bi gebenin günlüğü diye bir sayfa var hem test satiyor hemde yorumluyor ve bi suru bilgi paylasiyor. Oraya bi bakin derimönerdiğiniz site vs var mı daha önce hiç almadım da
amiiiinİnşaALLAH Rabbim size ve tüm isteyenlere evlat nasip etsin
piyasaya göre fiyatlar nasıl acabaInstagram da bi gebenin günlüğü diye bir sayfa var hem test satiyor hemde yorumluyor ve bi suru bilgi paylasiyor. Oraya bi bakin derim
Direkt adet bitişi baslayınn bence hiç riske atmayın ben hemen baslamıstım =) 14 15 te pik gördüm 15 aksamıda çatlama olmustu değerlendirdik işte sonucu bekliyoruz suan=)a ne güzel umarım olur :) bi şeey daha sormak istiyorum kimisi adet bitiminde baslayın diyor kimisi 1 hafta sonra kimisi de 10 gün sonra ne zaman baslamak laazım acaba
tamamdır tesekkür edrrim :)Toplu olarak satılıyor zaten onlar genelde siz gitti gidiyora bakın ovulasyon testi diye görürsünüz paketleri=)
Ben öyle almıstım bi ay için yeterli test var ve bikaç gebelik testide vardı içinde
Ama diğer arkadasım dediğinede bakabilirsiniz tabi instagrama hem yorumluyomusta benim instagramım yok o yüzden burdan bilgi alıyorum genelde=)
Merhaba benımde adetlerım duzenlıdır. Ama mesela gecen ay 28 gunde bır olur diğer ay 27 dıger ay 29 1 2 gun sapma olur. Teldeki programla bakıyorum o program 28 gunde bir yapıyorum ayarı. Dıger ay 27 gunde bır olduysam degısıp 27 yapıyorum. Ama bazı ınsanların adet olmadan 3gun once yumurtlama gunu oluyormus sıtede okudum. Adeti duzenlı olanlardada kist vs olmayanlardada boyle olur mu acaba?arkadaslar merhaba. adet döngüm 31 gündü o yüzden kasım ayı için adetim 26 kasımdı ona göre yumurtlama döneminde (takvime bakarak) ilişkiye girdik. ancak adetim gecikti ve 1 aralık ta adet oldum böylece yumurtlamam geç mi olmuş oluyor ? bu durumda ovulasyon testi daha mı garantidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?