- 16 Eylül 2020
- 96
- 41
- 3
- 33
- Konu Sahibi Velhasil kelam
Cevaplarınızı çok merak ediyorum şimdiden teşekkürler 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çatlama günü tam nasıl nezaman oluyorduYumurtlama günü çatlama günü ve ertesi günü değerlendirince yüksek oluyor:)
Çatlama günü tam nasıl nezaman oluyordu
Evet canımOvülasyon yapıyor musun
Evet canım
Tabiki çatlatma günüCevaplarınızı çok merak ediyorum şimdiden teşekkürler ♥
Çatlama olduğunu nasıl anlicaz pekiTabiki çatlatma günü...Kızkardesim hep internetten o bildiğimiz yumurtlama hesaplama günlerinde hamile kalmaya çalisiyordu..Aylarca hamile kalamadı.Çocuğu olmuyor diye hep üzülüyordu..Eczaneden aldiğı yumurtlama testleriyle bir gecede hamile kaldı
Yumurtlama testi kesin olarak yumurtanin çatladığı günü belli ediyor.Tavsiye ederim.
Bende yumurtlama testi yapıyorum koyu renk çift çizgi çıktı dün ve bu aksam peki çatlama olduğunu nasıl anlicam canmTabiki çatlatma günü...Kızkardesim hep internetten o bildiğimiz yumurtlama hesaplama günlerinde hamile kalmaya çalisiyordu..Aylarca hamile kalamadı.Çocuğu olmuyor diye hep üzülüyordu..Eczaneden aldiğı yumurtlama testleriyle bir gecede hamile kaldı
Yumurtlama testi kesin olarak yumurtanin çatladığı günü belli ediyor.Tavsiye ederim.
Anladım çok çok şükür sevindim adına.ben yumurtlamayi gordum degerlendirdim ev tasidigim icin catlamayi degerlendiremedim sadece pik gunu yani oda tuttu sukur
pik de cizgiler ikiside koyu ya siliklesmeye baslayinca catladi demekAnladım çok çok şükür sevindim adına.Peki catlama nasıl anlaşılıyor
Sorunu pek anlayamadım yumurtanın çatlaması yumurtlamak oluyor zaten canımCevaplarınızı çok merak ediyorum şimdiden teşekkürler ♥
Eczaneden yumurtlama testi alın..Hamilelik testine benziyor zaten...Yumurtlama dönemine girdiğinizde yapmaya başlayın testi her sabah ilk idrarınızla..İki kopkoyu çizginin biri silikleşmeye başladıgi gün sizin yumurtalar çatlamış ve hamile kalmak için en uygun gün demektir.. Allah nasip ederse tabiki.Başka bir problem varsa o sebeple hamile kalınamıyorsa O ayrı.Sizde çıkmiş iki koyu çizgi çalışmalara hemen başlayin.Bende yumurtlama testi yapıyorum koyu renk çift çizgi çıktı dün ve bu aksam peki çatlama olduğunu nasıl anlicam canm
Ovulasyon testi asla sabah ilk idrar ile yapılmaz. Ne marka olursa olsun ilk kuralı ilk idrar olmamasıdır.test yapmadan önce bir iki saat kadar sıvı tüketimi yapılmaz. En uygun ovulasyon testi saati 12:00 - 20:00 dır.Eczaneden yumurtlama testi alın..Hamilelik testine benziyor zaten...Yumurtlama dönemine girdiğinizde yapmaya başlayın testi her sabah ilk idrarınızla..İki kopkoyu çizginin biri silikleşmeye başladıgi gün sizin yumurtalar çatlamış ve hamile kalmak için en uygun gün demektir.. Allah nasip ederse tabiki.Başka bir problem varsa o sebeple hamile kalınamıyorsa O ayrı.Sizde çıkmiş iki koyu çizgi çalışmalara hemen başlayin.