• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama günü mü yoksa çatlama günümü ilişki yaşanırsa hamile kalma olasılığı yüksektir

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama günü çatlama günü ve ertesi günü değerlendirince yüksek oluyor:)

Cevaplarınızı çok merak ediyorum şimdiden teşekkürler ♥
Tabiki çatlatma günü😉...Kızkardesim hep internetten o bildiğimiz yumurtlama hesaplama günlerinde hamile kalmaya çalisiyordu..Aylarca hamile kalamadı.Çocuğu olmuyor diye hep üzülüyordu..Eczaneden aldiğı yumurtlama testleriyle bir gecede hamile kaldı🤭Yumurtlama testi kesin olarak yumurtanin çatladığı günü belli ediyor.Tavsiye ederim.

Tabiki çatlatma günü😉...Kızkardesim hep internetten o bildiğimiz yumurtlama hesaplama günlerinde hamile kalmaya çalisiyordu..Aylarca hamile kalamadı.Çocuğu olmuyor diye hep üzülüyordu..Eczaneden aldiğı yumurtlama testleriyle bir gecede hamile kaldı🤭Yumurtlama testi kesin olarak yumurtanin çatladığı günü belli ediyor.Tavsiye ederim.
Çatlama olduğunu nasıl anlicaz peki

Bende yumurtlama testi yapıyorum koyu renk çift çizgi çıktı dün ve bu aksam peki çatlama olduğunu nasıl anlicam canm

ben yumurtlamayi gordum degerlendirdim ev tasidigim icin catlamayi degerlendiremedim sadece pik gunu yani oda tuttu sukur

Canım kopkoyu çizgileri görüyosunya. İkiside koyu olduğu zaman ertesi günü 2.çizgi silikleşmesi lazım. Silikleştiği gün çatlamıs oluyor. Fotosunu çek karsılastır muhakkak bazen 2 gün sürüyor çatlaması. Mesela bugun çok koyuysa iki çizgide, yarın yaptğında biraz olsun renk farkı olursa çatladğnı anlarsın

Ayrıca spermler vücutta en az 24-48 saat aralığında yasıyor. Kaliteli sperm 3 gün bile yasıyor. Çatlama zamanını değerlendiremesen bile pik zamanını değerlendirdiğinde bile şansın olur merak etme 😊 ama değerlendirsen şansın daha da yükselecektir

Canim bak ben sana benim örnek yolliyim daha iyi anlarsin bende bu ay ovulosyon testi yapiyorum bakalim tutucakmi.. ilk koydugum resmi T cizgisi bir tik C den koyu yani pozitif 1 gün sonrq yaptigim yine pozitif ama yine renk farki var heralde catlamis oldu ben ikisindede degerlendirdim..

Eklentiler

• 04D0AE60-ED9D-4377-850C-A0515D4A9B83.webp
    04D0AE60-ED9D-4377-850C-A0515D4A9B83.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 556
  • 5E23DB17-DB5D-4C21-ADF4-F03C16D8AE97.webp
    5E23DB17-DB5D-4C21-ADF4-F03C16D8AE97.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 479
Bende yumurtlama testi yapıyorum koyu renk çift çizgi çıktı dün ve bu aksam peki çatlama olduğunu nasıl anlicam canm
Eczaneden yumurtlama testi alın..Hamilelik testine benziyor zaten...Yumurtlama dönemine girdiğinizde yapmaya başlayın testi her sabah ilk idrarınızla..İki kopkoyu çizginin biri silikleşmeye başladıgi gün sizin yumurtalar çatlamış ve hamile kalmak için en uygun gün demektir.. Allah nasip ederse tabiki.Başka bir problem varsa o sebeple hamile kalınamıyorsa O ayrı.Sizde çıkmiş iki koyu çizgi çalışmalara hemen başlayin.

Eczaneden yumurtlama testi alın..Hamilelik testine benziyor zaten...Yumurtlama dönemine girdiğinizde yapmaya başlayın testi her sabah ilk idrarınızla..İki kopkoyu çizginin biri silikleşmeye başladıgi gün sizin yumurtalar çatlamış ve hamile kalmak için en uygun gün demektir.. Allah nasip ederse tabiki.Başka bir problem varsa o sebeple hamile kalınamıyorsa O ayrı.Sizde çıkmiş iki koyu çizgi çalışmalara hemen başlayin.
Ovulasyon testi asla sabah ilk idrar ile yapılmaz. Ne marka olursa olsun ilk kuralı ilk idrar olmamasıdır.test yapmadan önce bir iki saat kadar sıvı tüketimi yapılmaz. En uygun ovulasyon testi saati 12:00 - 20:00 dır.

Back
X