Yumurtlama günü hesaplama

HappyGirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2021
676
490
53
36
herkese merhaba, yumurtlama günü hesaplama yöntemi hakkında sormak istediğim bir sorum var, bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Normalde adetim 28 günlük döngüde oluyor. Bu ay beklediğim adet tarihinden 2 gün önce cok cok hafif pembemsi bir leke gördüm ondan sonra 2 gün boyunca hiç bisey yoktu, ondan sonra normal adet tarihinde adetim başladı. Yumurtlama günümü hesaplarken ilk lekeyi gördüğüm günden mi başlayacağım saymaya yoksa adet kanamamın başladığı günden mi ?

Lekelenme olan günleri saymayacaksiniz adetiniz sokulunce adetin 1.gunu o gün şimdi yumurtlama gününe gelecek olursak bı kural vardır adetin 14.gunu yumurtlama diye veya telefondan kullanılan uygulamadaki günler bunlar her kadında aynı gün olmuyor yanıltıyor bunu en sağlıklı şekilde ovulasyon testi ile takip edebilirsiniz. Kendiniz ne kadar hesaplasaniz bile o gün yumurtlama gününüz olmayabilir . Ağrı akıntı olunca ben anlıyorum yumurtlama olduğunu öylede testle kesinleştirdim sizde vücudunuzu tanıyorsaniz eğer ancak o şekilde tahmin edebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…