• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü hesabında kafalar karışık 🤔🤔🤔

Elseko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2020
225
111
53
32
Merhaba güzel hanımlar. 1 yıldır bebek istiyoruz bir kimyasal gebelik bir de dış gebelik geçirdim. 27 ya da 28 güne 1 adet olurum. Sizlere sormak istediğim şey şu. Her 28güne bir adet olan kadın illa 14.gün mü yumurtlar. Ya da adet olduğumuz döngüden 14 günü çıkarınca kesin sonuç mudur? Ovülasyon testi denemedim hiç düzenli regl oluyorum diye. Eşim de ben de muayene olduk bir problem yok. Sizce ovülasyon testi ile mi takip etmeliyim. Daha fazla ertelemek istemiyorum gebeliği yaşım 28 ve çocuklara çok düşkünüm.

merhaba canım . şiddetle ovulasyon testi denemeni tavsiye ederim. uygulamalardaki adet takvimlerindeki yumurtlama günleri herkeste aynı değil maalesef. belki sen çok erken yumurtluyorsun belki geç . yumurta nın ömrü 24 saat olduğu içinde kaçırabilirsin.

Çok haklısınız😊 bu ay sondu bundan sonra ovülasyon testi ile takip edeceğim. Önerrceğiniz bir marka var mı acaba?
merhaba canım . şiddetle ovulasyon testi denemeni tavsiye ederim. uygulamalardaki adet takvimlerindeki yumurtlama günleri herkeste aynı değil maalesef. belki sen çok erken yumurtluyorsun belki geç . yumurta nın ömrü 24 saat olduğu içinde kaçırabilirsin.

Çok haklısınız😊 bu ay sondu bundan sonra ovülasyon testi ile takip edeceğim. Önerrceğiniz bir marka var mı acaba?
bir gebenin günlüğü var instagram da ebru hanımdan alabilirsiniz .takip etmenizi de tavsiye ederim yada gitti gidiyorda laboquick marka alabilirsiniz . eczanelerde çok pahalı maalesef. adet bitince hemen başlamalısınız.

Kişiden kişiye değişebiliyor yumurtlama zamanı hatta aydan aya bile değişebilir diye biliyorum kesin bir tarihi yok onun ovulasyon testleri ile bakabilirsiniz ne zaman olduğuna

bir gebenin günlüğü var instagram da ebru hanımdan alabilirsiniz .takip etmenizi de tavsiye ederim yada gitti gidiyorda laboquick marka alabilirsiniz . eczanelerde çok pahalı maalesef. adet bitince hemen başlamalısınız.
Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için Allah razı olsun 🌼🤗

Canım instagramda .. diye bir sayfa var mutlaka ama mutlaka ordan almalisin .. abla takibini yapıyor aşırı ilgili ve kitler çok doğru sonuç veriyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba güzel hanımlar. 1 yıldır bebek istiyoruz bir kimyasal gebelik bir de dış gebelik geçirdim. 27 ya da 28 güne 1 adet olurum. Sizlere sormak istediğim şey şu. Her 28güne bir adet olan kadın illa 14.gün mü yumurtlar. Ya da adet olduğumuz döngüden 14 günü çıkarınca kesin sonuç mudur? Ovülasyon testi denemedim hiç düzenli regl oluyorum diye. Eşim de ben de muayene olduk bir problem yok. Sizce ovülasyon testi ile mi takip etmeliyim. Daha fazla ertelemek istemiyorum gebeliği yaşım 28 ve çocuklara çok düşkün
1 yıldır evliyim 28 günde adet olurum bu zamana kadar 14 ü dendi bu ay ovülasyon testiyle takip ettim meğer 16 sında yumurtluyormuşum

Hiç hesaplama ile uğraşmayın bence ben ovülasyon testi ile ilk aydan hamile kaldım. Telefondaki uygulamadan iki gün sonra yumurtlamam oldu. Onun öncesinde 4 ay denemiştik olmamıştı. Böyle bişey olduğunu öğrendiğim ay denedim ve oldu şükür

instagram bir gebenin günlüğü ebru hanım satıyor. ben genelde gitti gidiyor dan loqubouik marka alıyorum. 20 li paket

Canım instagramda .. diye bir sayfa var mutlaka ama mutlaka ordan almalisin .. abla takibini yapıyor aşırı ilgili ve kitler çok doğru sonuç veriyor
ORDA NE KADAR FİYATLARI BEN 20 ADET OVULASYON TESTİ + 2 ADET GEBELİK TESTİNİ 45 TL ALIYORUM

Son düzenleyen: Moderatör:
ORDA NE KADAR FİYATLARI BEN 20 ADET OVULASYON TESTİ + 2 ADET GEBELİK TESTİNİ 45 TL ALIYORUM
Canım sanırım daha uygun ben 30 adet ovülasyon testi 2 gebelik testini 80 tl ye aldm ayrıca günlük takibini iliski olacak günleri vs. Herseyi onlar belirliyor çok ilgililer bence değer

Canım sanırım daha uygun ben 30 adet ovülasyon testi 2 gebelik testini 80 tl ye aldm ayrıca günlük takibini iliski olacak günleri vs. Herseyi onlar belirliyor çok ilgililer bence değer
Bir Gebenin günlüğü de çok ilgileniyor. İlla ondan testi almana bile bakmazsızın. Ben bütçemd gitti gidiyor daki daha uygun diye onu alıyorum ebru hanıma kafam karışınca atıyorum sağolsun ilgileniyor.

Back