Yumurtlama günü 6 7 8 9 şubat olanlar gelin değerlendirelim

Kızlar az önce idrar testi yaptım evde negatif çıktı 1-2 güne adet olmam lazım henüz olmadım bundan sonra artık ihtimal kalmamıştır değil mi
Benimde negatif çıktı yarın yani 20 Şubat adet günüm bende merak ediyorum acaba değişir mi diye bekleyip gorecez insan umutlaniyor biyandanda yoktur diyor her ay hüsran çünkü hayrlisi Allah'tan
Ne çok zorlaştı hamile kalmak ben sasriyorum bu duruma tedavi aşamasında binlerce kişi var

Aynen yaa bende şaşırıyorum önceden kadınlar hemen hamile kalıyorlar miş şimdi ise neden böyle oldu bilmiyorum

Kızlar aranızda çikolata kisti olup gebe kalmaya çalışan var mı? çift taraflı çikolata kistim var sanki tek çözüm tüp bebek gibi gelmeye başladı bana
Ben 3 tüp bebek yaptım çikolata kistleriniz kç cm, benim 3 er cm iki taneler. Hiçbir şey yapmadılar gene buralarda ovu takibiyapıyom işte

Ben 3 tüp bebek yaptım çikolata kistleriniz kç cm, benim 3 er cm iki taneler. Hiçbir şey yapmadılar gene buralarda ovu takibiyapıyom işte
Bir solda bir sağda ikisi de 2 cm. Kistleri öğrendiğimden beri adet olurken ağrım olmuyo ilginç ama Benim çift taraflı olduğu için tek çözüm tüp bebek gibi görünüyo ama tutmazsa diye de korkuyorum hem yorucu bir süreç hem de pahalı

Benim de çift taraflı ve ben de parolla geçiriyorum adetleri sjsjssh valla tamamen kısmet 3 tüp bebek yaptım tutmadı ilkinde tutan da çok duydum bana nasip olmadı bir türlü şimdi elde avuçta kalmayınca karı koca çalışıp biriktirip tekrar deneriz dedik ama inan umudum yok artık

Benim regl tarihim yarın ama asla öyle bi his ağrı hissetmiyorum gögsümün tamamında dört beş gün evvelden acı olurdu şimdi sadece uçlarda hassasiyet var birkaç gün önce uçuğum çıktı ve hafif grip başlangıcım var etim acıyo yatıp uyuyorum sadece yani bana çok garip geliyo

Siz hamilesiniz zaten ama değil mi beta 27 ise
Evet de geçen bi arkadaş gebeyken ovülasyon yapmamı istedi ondan attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…