- 13 Aralık 2023
- 1.009
- 655
- 43
- 31
- Konu Sahibi Hayalperestkizx
-
Adet olmasigin sürece ümit var canimKızlar az önce idrar testi yaptım evde negatif çıktı 1-2 güne adet olmam lazım henüz olmadım bundan sonra artık ihtimal kalmamıştır değil mi
Benimde negatif çıktı yarın yani 20 Şubat adet günüm bende merak ediyorum acaba değişir mi diye bekleyip gorecez insan umutlaniyor biyandanda yoktur diyor her ay hüsran çünkü hayrlisi Allah'tanKızlar az önce idrar testi yaptım evde negatif çıktı 1-2 güne adet olmam lazım henüz olmadım bundan sonra artık ihtimal kalmamıştır değil mi
Aynen yaa bende şaşırıyorum önceden kadınlar hemen hamile kalıyorlar miş şimdi ise neden böyle oldu bilmiyorumBenimde negatif çıktı yarın yani 20 Şubat adet günüm bende merak ediyorum acaba değişir mi diye bekleyip gorecez insan umutlaniyor biyandanda yoktur diyor her ay hüsran çünkü hayrlisi Allah'tan
Ne çok zorlaştı hamile kalmak ben sasriyorum bu duruma tedavi aşamasında binlerce kişi var
Ben 3 tüp bebek yaptım çikolata kistleriniz kç cm, benim 3 er cm iki taneler. Hiçbir şey yapmadılar gene buralarda ovu takibiyapıyom işteKızlar aranızda çikolata kisti olup gebe kalmaya çalışan var mı? çift taraflı çikolata kistim var sanki tek çözüm tüp bebek gibi gelmeye başladı bana
Bende yavaş yavaş adet omaya başladım önümüzdeki aya görüşmek dileğiyleBen 3 tüp bebek yaptım çikolata kistleriniz kç cm, benim 3 er cm iki taneler. Hiçbir şey yapmadılar gene buralarda ovu takibiyapıyom işte
umudunuzu kaybetmeyin canım dediğim gibi en kısa zamanda ürologa da başvurunBende yavaş yavaş adet omaya başladım önümüzdeki aya görüşmek dileğiyle
İnşallah yerleşmedirBenim bugün pembemsi bi akıntım geldi ya yerleşme ya da sökülme olucak tekrar kan vericem bugün beta artışına bakacağız dedi doktorum
18.00 da vericem testimerhaba verdiniz mi kan sonucunuzu merak ettim
Bir solda bir sağda ikisi de 2 cm. Kistleri öğrendiğimden beri adet olurken ağrım olmuyo ilginç amaBen 3 tüp bebek yaptım çikolata kistleriniz kç cm, benim 3 er cm iki taneler. Hiçbir şey yapmadılar gene buralarda ovu takibiyapıyom işte
Benim de çift taraflı ve ben de parolla geçiriyorum adetleri sjsjssh valla tamamen kısmet 3 tüp bebek yaptım tutmadı ilkinde tutan da çok duydum bana nasip olmadı bir türlüBir solda bir sağda ikisi de 2 cm. Kistleri öğrendiğimden beri adet olurken ağrım olmuyo ilginç amaBenim çift taraflı olduğu için tek çözüm tüp bebek gibi görünüyo ama tutmazsa diye de korkuyorum hem yorucu bir süreç hem de pahalı
Hayırlı olsun canim. İnşallah güzel ilerler.Ben de dün bat günümde yaptım bundan bir tık köyü çıktı tam köyü değil dige umudu kestim ama adet de olmadimyarina kadar olmazsam cmtsi kaset test yaparım. 0Canım bu sabah bende merak ederek ovü yaptım ekliyim fotoğrafını
Kan testi verdiniz miHayırlı olsun canim. İnşallah güzel ilerler.Ben de dün bat günümde yaptım bundan bir tık köyü çıktı tam köyü değil dige umudu kestim ama adet de olmadimyarina kadar olmazsam cmtsi kaset test yaparım. 0
Siz hamilesiniz zaten ama değil mi beta 27 iseüstteki gebelik testi alttaki ovü testi yarın adet günüm kızlar pik hurafesi doğru mu acaba en son betam 27.98 di
Benim regl tarihim yarın ama asla öyle bi his ağrı hissetmiyorum gögsümün tamamında dört beş gün evvelden acı olurdu şimdi sadece uçlarda hassasiyet var birkaç gün önce uçuğum çıktı ve hafif grip başlangıcım var etim acıyo yatıp uyuyorum sadece yani bana çok garip geliyo
Evet de geçen bi arkadaş gebeyken ovülasyon yapmamı istedi ondan attımSiz hamilesiniz zaten ama değil mi beta 27 ise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?