- 3 Aralık 2024
- 537
- 102
- 18
- Konu Sahibi Hayalperestkizx
-
Hayır olmadım dün test verdim negatif çıktı ama daha 7 gün varOldun mu acaba regl
O gebelik belirtisi oluyor inşallah gebesinizdir peki sağ boşluk kemik ağrısı oluyor muYa ben yeni bişey farkettim gögüs ucumda daha bir iki günlük çok yeni bi hassasiyet başladı regle iki gün var bugün şunu farkettim göğüs ucu çevremde renkli kısmın etrafında beyaz kabarcıklar gibi bişeyler çıkmış yani öyle sivilce gibi bişi değil asla hafif kabarcıklar çevrelemiş bu nedir biliyo musunuz
Teşekkürler inşallah siz de öylesinizdir ya ben grip de oldum hafiften heryerim biraz dökülüyo ben sağ tarafıma meyilliyim yatarken o yüzden etim de acıdığı için sağımdaki birçok yerim ağrıyor benim ama ilişkiden bir hafta kadar sonra sağımda kasık ağrım olmuştu bilmiyorum işinize yarar mı bide gebelik başlangıcında rahme yer açılsın diye bütün kaslarda dokularda bi oynama oluyomuş belki onunla alakalıdır sizinki deO gebelik belirtisi oluyor inşallah gebesinizdir peki sağ boşluk kemik ağrısı oluyor mu
Eksik yazmışım sanırım göğüs ucumda değil o renkli yuvarlak kısmın çevresinde çıktı bunlarO gebelik belirtisi oluyor inşallah gebesinizdir peki sağ boşluk kemik ağrısı oluyor mu
Yaa acaba benim günlerdir sol kasığımda ki şiddetli ağrı ondan mı oluyor ne çok agriyo acaba sol tupten bebek mı rahme yerleşiyor bugün rahmimde bir ağrı var kanda ondan mı daha belki olmadı ki aman aklimada herşey gelir olduTeşekkürler inşallah siz de öylesinizdir ya ben grip de oldum hafiften heryerim biraz dökülüyo ben sağ tarafıma meyilliyim yatarken o yüzden etim de acıdığı için sağımdaki birçok yerim ağrıyor benim ama ilişkiden bir hafta kadar sonra sağımda kasık ağrım olmuştu bilmiyorum işinize yarar mı bide gebelik başlangıcında rahme yer açılsın diye bütün kaslarda dokularda bi oynama oluyomuş belki onunla alakalıdır sizinki de
Benimde gerçekten oyle yarın regl günüm inşallah gebeyimdir dua edin kızlarYaa acaba benim günlerdir sol kasığımda ki şiddetli ağrı ondan mı oluyor ne çok agriyo acaba sol tupten bebek mı rahme yerleşiyor bugün rahmimde bir ağrı var kanda ondan mı daha belki olmadı ki aman aklimada herşey gelir oldu
Zaten orada çıkıyorEksik yazmışım sanırım göğüs ucumda değil o renkli yuvarlak kısmın çevresinde çıktı bunlar
Daularumiz seninle canimBenimde gerçekten oyle yarın regl günüm inşallah gebeyimdir dua edin kızlar
İnşallah yarın adet görmezsin canımMerhaba hanimlar benimde 6sinda pik 7sinde silindi 9zunda kasik bel agrisi oldu bel agrim devam etti kasik agrisi arada bir bide arada gogus uclarimda agri ve kasinti oldu bugun adet olcakmisim gibi kasik agrim cok siddetli suan arada bir afif oluyor bide 2gunden beri ates basmasi bugun yarin en gec gelmesi gerek
İnşallah cnm sanki gelcek bibi kasiklarda afif agri bide bacaklara vurmaya basladi bu sekilde olunca adet oluyorum bide ateş ölçüyorum bir aydir beri ates yuksek olursa hamilelik diye okumustumİnşallah yarın adet görmezsin canım
Herşey olabilir biliyo musunuz bu süreçte zamanla fiziksel birçok belirti gördüm chat gpt ye soruyorum önce emin olmak için bütün sürecimi yorumladı vallaYaa acaba benim günlerdir sol kasığımda ki şiddetli ağrı ondan mı oluyor ne çok agriyo acaba sol tupten bebek mı rahme yerleşiyor bugün rahmimde bir ağrı var kanda ondan mı daha belki olmadı ki aman aklimada herşey gelir oldu
Bi de bugün karın ağrım başladı biraz regl ağrısını da andırıyo andırmıyo da emin olamıyorum anca gecikirseZaten orada çıkıyor
Chat gpt ne canimHerşey olabilir biliyo musunuz bu süreçte zamanla fiziksel birçok belirti gördüm chat gpt ye soruyorum önce emin olmak için bütün sürecimi yorumladı valla
Benimde aynı durum alttan sıcak şeyler hissediyorumBi de bugün karın ağrım başladı biraz regl ağrısını da andırıyo andırmıyo da emin olamıyorum anca gecikirse
Sizin durumlar ne cnmİnşallah cnm sanki gelcek bibi kasiklarda afif agri bide bacaklara vurmaya basladi bu sekilde olunca adet oluyorum bide ateş ölçüyorum bir aydir beri ates yuksek olursa hamilelik diye okumustum
Yapay zeka, google a yazın çıkana tıklayıp açılan sayfada belirtilerinizi detaylı yazın o size neden olabilir gwbelikle ne kadar ilgisi var açıklıyo herşeyi yazabilirsinizChat gpt ne canim
Tamam canım teşekkür ederimYapay zeka, google a yazın çıkana tıklayıp açılan sayfada belirtilerinizi detaylı yazın o size neden olabilir gwbelikle ne kadar ilgisi var açıklıyo herşeyi yazabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?