- 8 Ağustos 2023
- 406
- 104
- 23
- 27
- Konu Sahibi Hayalperestkizx
Belirtin var mııı inşallah hamilesindirBenimde 9 gün var normalde ama ben erken olurum 7 gün önceden şimdi 19 bekleniyor bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belirtin var mııı inşallah hamilesindirBenimde 9 gün var normalde ama ben erken olurum 7 gün önceden şimdi 19 bekleniyor bakalım
Bende de aynı gece yattım sabah bi baktım uçuk var hiç de çıkmaz ama belirti olabiliyomuş bu vücut bebeği yabancı cisim olarak görmesin diye bağışıklığı baskılıyomuş o da böyle şeylere yol açıyomuşBende de çıktı adetime 5 gün var normalde çıkmazdı bugün belirdi acıyor da
İnşallah öyledir ya rabbim tez zamanda hayırlısıyla göndersinBende de aynı gece yattım sabah bi baktım uçuk var hiç de çıkmaz ama belirti olabiliyomuş bu vücut bebeği yabancı cisim olarak görmesin diye bağışıklığı baskılıyomuş o da böyle şeylere yol açıyomuş
Öyle kuzum vidumuzu bir rahat bıraksakYa çok istemekle ilgili olsun diye de her ihtimali belirti olarak gördükçe stres yapıyoruz sakin kalalım güzel şeyler olur inşallah
İnşallah kuzumİnşallah öyledir ya rabbim tez zamanda hayırlısıyla göndersin![]()
Yani çok kasık ağrım var belimde aşırı ağrı var tamamen adet helirtilerim varBelirtin var mııı inşallah hamilesindir
Benim ara ara gelen kasık ağrısı gaz sorunu iştah artışı var uçuk sivilcelenme yani adet belirtileriYani çok kasık ağrım var belimde aşırı ağrı var tamamen adet helirtilerim var
Bende de aynı muhtlemen adet olucam sanidim belli iyice belritleri baslasiBenim ara ara gelen kasık ağrısı gaz sorunu iştah artışı var uçuk sivilcelenme yani adet belirtileri![]()
Bir haftadır dudaklarım aşırı kuru dudak nemlendiricimi kaybettim bulamıyorum yüzüm sivilce doldu bir de bu uçuk. böyle öğrenenler de var ama bilemedim 7.ayımız denemeye başlayalı. eşimin sonucları temiz benim hormonlar temiz rahim filmi çektireceğim yine olmazsaBende de aynı muhtlemen adet olucam sanidim belli iyice belritleri baslasi
Benimde öyle duduklarim aşırı kuruyo ve çok susuyorum sol kasığımda aşırı ağrı var şimdi kaşığının ortasında bir ağrı var bıçak gibi saplanıyor çıkıyor muhtlemen adet olucam bende hiç Dr gitmedim ramazandan sonra gidicem keşke daha önce gitseydim herkes erken diye diye başımın etini yediBir haftadır dudaklarım aşırı kuru dudak nemlendiricimi kaybettim bulamıyorum yüzüm sivilce doldu bir de bu uçuk. böyle öğrenenler de var ama bilemedim 7.ayımız denemeye başlayalı. eşimin sonucları temiz benim hormonlar temiz rahim filmi çektireceğim yine olmazsa
Benimde sat 26 ocak kuzum dün hende kaset test yaptım negatif çıktı sen Ocak ayinda mı yumurtlama gördün yoksa şubat mı şimdi çıkmaması çok normal eğer Şubat ayında yumurtlama gorduysenBen de geleyim aranızaa Sat: 26 ocak bat 26 şubat. Pco var. yumurtamın 8 ya da 9 ocakta çatladığını düşünüyorum. 10 ocakta muayene oldum çatlamıştı çünkü. Bugün beta ve progesteron bakıldı. Beta negatif. Progesteron 11,3
Doktor birkaç gün sonra yine kan ver dedi ama cuma günü idrar testi yapıcam. Allahtan ümit kesilmez
Şubatta. Bu ay doktorla yumurtlama takibi yaptırdım.Benimde sat 26 ocak kuzum dün hende kaset test yaptım negatif çıktı sen Ocak ayinda mı yumurtlama gördün yoksa şubat mı şimdi çıkmaması çok normal eğer Şubat ayında yumurtlama gorduysen
Bence de erken doktor birkaç gün sonra tekrar kan ver dedi ama adeti bekleyeceğim galibaBenimde sat 26 ocak kuzum dün hende kaset test yaptım negatif çıktı sen Ocak ayinda mı yumurtlama gördün yoksa şubat mı şimdi çıkmaması çok normal eğer Şubat ayında yumurtlama gorduysen
Anladım kuzum peki 23. Dongun geçmedi ama sanırım biraz daha bekle istersenŞubatta. Bu ay doktorla yumurtlama takibi yaptırdım.
Döngünün 23. günü progesteron ve beta istedi doktorum.
Aynen iyle kuzum yaa sendede adet belirtleri başladı mı benim böyle bugün biraz daha fazla olmaya başladı bıçak gibi saplanıyor kaşıklarikBence de erken doktor birkaç gün sonra tekrar kan ver dedi ama adeti bekleyeceğim galiba
Bugün 23. Gün döngümünAnladım kuzum peki 23. Dongun geçmedi ama sanırım biraz daha bekle istersen
Anladım canım sen biraz daha bekle bakalım aynu gün adet gormusuz sen 9 şubat pik görmüşsün ama daha erken bence bende 6 şubat gördüm ama benim içinde daha erken adete 9 gün kaldı benim gebelik uygulamasına bakgim 3+1 gosteriyo seninde mı iyleBugün 23. Gün döngümün
Çok şiddetli değil hafif kasık ağrıları var. Bugün bir ara adet olacakmışım gibi ağrıdı karnım kısa süreliğine geçti. Ama belirtilere hiç güvenmiyorum ben :))Aynen iyle kuzum yaa sendede adet belirtleri başladı mı benim böyle bugün biraz daha fazla olmaya başladı bıçak gibi saplanıyor kaşıklarik
Benimde aynı durumdayım ağrı giruyo çıkıyor ama bilemedim zaten gebeliğin en baş belirtisi adet ile aynı of inşallah bu ay güzel sonuçlar alırız kuzum yaÇok şiddetli değil hafif kasık ağrıları var. Bugün bir ara adet olacakmışım gibi ağrıdı karnım kısa süreliğine geçti. Ama belirtilere hiç güvenmiyorum ben :))