• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü 6 7 8 9 şubat olanlar gelin değerlendirelim

Bende de çıktı adetime 5 gün var normalde çıkmazdı bugün belirdi acıyor da
Bende de aynı gece yattım sabah bi baktım uçuk var hiç de çıkmaz ama belirti olabiliyomuş bu vücut bebeği yabancı cisim olarak görmesin diye bağışıklığı baskılıyomuş o da böyle şeylere yol açıyomuş

Bende de aynı gece yattım sabah bi baktım uçuk var hiç de çıkmaz ama belirti olabiliyomuş bu vücut bebeği yabancı cisim olarak görmesin diye bağışıklığı baskılıyomuş o da böyle şeylere yol açıyomuş
İnşallah öyledir ya rabbim tez zamanda hayırlısıyla göndersin :(

Bende de aynı muhtlemen adet olucam sanidim belli iyice belritleri baslasi
Bir haftadır dudaklarım aşırı kuru dudak nemlendiricimi kaybettim bulamıyorum yüzüm sivilce doldu bir de bu uçuk. böyle öğrenenler de var ama bilemedim 7.ayımız denemeye başlayalı. eşimin sonucları temiz benim hormonlar temiz rahim filmi çektireceğim yine olmazsa

Ben de geleyim aranızaa Sat: 26 ocak bat 26 şubat. Pco var. yumurtamın 8 ya da 9 ocakta çatladığını düşünüyorum. 10 ocakta muayene oldum çatlamıştı çünkü. Bugün beta ve progesteron bakıldı. Beta negatif. Progesteron 11,3
Doktor birkaç gün sonra yine kan ver dedi ama cuma günü idrar testi yapıcam. Allahtan ümit kesilmez

Bir haftadır dudaklarım aşırı kuru dudak nemlendiricimi kaybettim bulamıyorum yüzüm sivilce doldu bir de bu uçuk. böyle öğrenenler de var ama bilemedim 7.ayımız denemeye başlayalı. eşimin sonucları temiz benim hormonlar temiz rahim filmi çektireceğim yine olmazsa
Benimde öyle duduklarim aşırı kuruyo ve çok susuyorum sol kasığımda aşırı ağrı var şimdi kaşığının ortasında bir ağrı var bıçak gibi saplanıyor çıkıyor muhtlemen adet olucam bende hiç Dr gitmedim ramazandan sonra gidicem keşke daha önce gitseydim herkes erken diye diye başımın etini yedi

Ben de geleyim aranızaa Sat: 26 ocak bat 26 şubat. Pco var. yumurtamın 8 ya da 9 ocakta çatladığını düşünüyorum. 10 ocakta muayene oldum çatlamıştı çünkü. Bugün beta ve progesteron bakıldı. Beta negatif. Progesteron 11,3
Doktor birkaç gün sonra yine kan ver dedi ama cuma günü idrar testi yapıcam. Allahtan ümit kesilmez
Benimde sat 26 ocak kuzum dün hende kaset test yaptım negatif çıktı sen Ocak ayinda mı yumurtlama gördün yoksa şubat mı şimdi çıkmaması çok normal eğer Şubat ayında yumurtlama gorduysen

Benimde sat 26 ocak kuzum dün hende kaset test yaptım negatif çıktı sen Ocak ayinda mı yumurtlama gördün yoksa şubat mı şimdi çıkmaması çok normal eğer Şubat ayında yumurtlama gorduysen
Şubatta. Bu ay doktorla yumurtlama takibi yaptırdım.
Döngünün 23. günü progesteron ve beta istedi doktorum.

Aynen iyle kuzum yaa sendede adet belirtleri başladı mı benim böyle bugün biraz daha fazla olmaya başladı bıçak gibi saplanıyor kaşıklarik
Çok şiddetli değil hafif kasık ağrıları var. Bugün bir ara adet olacakmışım gibi ağrıdı karnım kısa süreliğine geçti. Ama belirtilere hiç güvenmiyorum ben :))

Çok şiddetli değil hafif kasık ağrıları var. Bugün bir ara adet olacakmışım gibi ağrıdı karnım kısa süreliğine geçti. Ama belirtilere hiç güvenmiyorum ben :))
Benimde aynı durumdayım ağrı giruyo çıkıyor ama bilemedim zaten gebeliğin en baş belirtisi adet ile aynı of inşallah bu ay güzel sonuçlar alırız kuzum ya

Back