- 5 Ekim 2023
- 697
- 295
- 23
- 27
- Konu Sahibi kelebekkkkkk
-
- #1.321
Ay evet geçen ay benim de kahve kahve geldi ama 2 gün öncesinden geldi tam gününde söküldüüü. 7 gün önceden böyle bi şey hiç olmadı bekleyelim sökülürse sökülür zaten olsaydı kanda çıkardı bugün tam 14. Gün çatlamadan sonrabenimde geçen ay öyle oldu hatta böyle sütlü kahve gibi açık geldi normalde reglide koyu kahve geliyor diye cok umutlandım ama regl geldi reglide 3 gün sürdü cok az geldi aha dedim gene umutlandım ama gene olmadıgaliba psikolojimizi cok etkiliyoruz ya değişik değişik şeyler yaşıyoruz
Ay kuzuuum üzülme birgün mutlaka olacak. Bende gittim demin paşa paşa tampax tamponlarımı aldım, bekliyorum adeti. Bu sefer olmadı napalım. Mutlaka olacak birgün, umudunu kaybetme
İyi ki varsınızzzAy kuzuuum üzülme birgün mutlaka olacak. Bende gittim demin paşa paşa tampax tamponlarımı aldım, bekliyorum adeti. Bu sefer olmadı napalım. Mutlaka olacak birgün, umudunu kaybetme
Akıntı ne zaman gelmişti benimde bu sabah çoook az bi iki damla geldş açık kahve reglimede 3 gün varbenimde geçen ay öyle oldu hatta böyle sütlü kahve gibi açık geldi normalde reglide koyu kahve geliyor diye cok umutlandım ama regl geldi reglide 3 gün sürdü cok az geldi aha dedim gene umutlandım ama gene olmadıgaliba psikolojimizi cok etkiliyoruz ya değişik değişik şeyler yaşıyoruz
Kız çıkmadı mı sonucunnnnnnAkıntı ne zaman gelmişti benimde bu sabah çoook az bi iki damla geldş açık kahve reglimede 3 gün var
Hayyırrr maleseff ümidimi kestim niyese çıkmicak gibi bugünKız çıkmadı mı sonucunnnnnn
Sen bari güzel haber ver de içimiz açılsın yaHayyırrr maleseff ümidimi kestim niyese çıkmicak gibi bugün
Ay inşallahhhh hepimiz diğer arkadaşlarlada birlikte inşallahSen bari güzel haber ver de içimiz açılsın ya
Sıcaklığa göre nasıl takip ediyosunhz acaba bilgi verir misiniz ne zaman artmalı ya da artınca ne oluyor gibi hiç bilmiyorum daKurcam yarın ofiste bilgisayardan. Bu arada bu sabah vücut sıcaklığım düştü benim 36.5’a. Bugüne kadar 36.9 falan geliyodu. Daha regl olmadım gerçi de ağrım var
36.5 üstü gebelik oluyor adet tarihinde. Sıcaklık düşerse adet oluyor diye biliyorumSıcaklığa göre nasıl takip ediyosunhz acaba bilgi verir misiniz ne zaman artmalı ya da artınca ne oluyor gibi hiç bilmiyorum da
Kimler kimler kandırdı vücudumuz kandırmış çok muYine vücudumuz tarafından kandırıldık arkadaşlar haahahahha
Sabahları için mi geçerli36.5 üstü gebelik oluyor adet tarihinde. Sıcaklık düşerse adet oluyor diye biliyorum
Çiçeğim bilemezsin o leke yerleşme olabilir kan testi içirde belki de erkendir. Adete kadar dua edelimAy ne bileyim hayatımda hiç böyle olduğunu hatırlamıyorum göğüslerimin şu an 1 hafta var adetime asla bu kadar erken gelmez ki bilmiyorum belki de erken yumurtladığım için erken sökülecek adetim.. hayırlısı olsun. Ama regl olamdıgı sürece umut hep var ahahaha :)
Tabi ki dualarım bu yönde inşallah öyledir inşallah devamı gelmez aşkım çok teşekkür ederimÇiçeğim bilemezsin o leke yerleşme olabilir kan testi içirde belki de erkendir. Adete kadar dua edelim
13 14 ocakta lekelenme geldi 15te regl geldi canımAkıntı ne zaman gelmişti benimde bu sabah çoook az bi iki damla geldş açık kahve reglimede 3 gün var
Bebeğim yumurtlamandan emin misin test yapmısmıydın ovülasyonAy evet geçen ay benim de kahve kahve geldi ama 2 gün öncesinden geldi tam gününde söküldüüü. 7 gün önceden böyle bi şey hiç olmadı bekleyelim sökülürse sökülür zaten olsaydı kanda çıkardı bugün tam 14. Gün çatlamadan sonra
nasıl silik gözle zor mu görülüyor bariz mi görsel ekler misin?Merhaba arkadaşlar reglim 14 şubatta üç gün var softec test yaptım silik çizgi var ilk 10 dakikada belirdi sizce hamilemiyim
Yaaaa olsun be biz de önümüzde aya hazırlanırız hem daha senin 1 hafta var belki o yüzden negatiftir hala regl gününü beklemek kötü bi fikir olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?