Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

Aaaa o neymiş hayatım bilgim yok, tek Bi şey kullanalım ama karıştırmayalım

Ve evet sancıları iyice anlamış olduk şu an benim de aynı bi şeyler sökülüyor gibi

Peşinden geliyorum gibi aşkım
Ben bu ay güya totem yapıp ped almamıştım (salak ben gerek kalmayacakmış güya pede, hamile olacakmışım). Gideyim yavaştan pedlerimi stoklayayım.
Bu arada, hangi marka kullanıyorsunuz? Geçen kotex beni çok tahriş etti. Hadi biraz da gerçek dünyamıza dönelim

Molped kullanıyorum bütün pedleri denedim ama en memnun kaldığım molped oldu

Molped kullanıyorum bütün pedleri denedim ama en memnun kaldığım molped oldu
Ama sızdırıyor ben denediğimde.... birtek sızdırmayan kotex şimdiye kadar. Onun da pamuklu olanı ıslak hiss bırakıyor, olmayanı da tahriş ediyor. Geçen ay valla yara bere içinde kaldım. Nedeni de şu, adetim uzadı 7 güne.... biraz uzun sürünce tahriş etti tabi. Artık tampon kullanayım diyorum. Ya da bu meşhur menstrüel kaplardan falan mı denesem

Ay tamponla asla rahat edemiyorum ya sanki o sızdırıyor gibi geliyor bana hahahahaa sadece yazın havuz deniz için kullanabiliyorum o da 3. Günden sonra

Kızlar merhaba benim reglime 4 gün var ama bellide olmuyor düzensiz biraz birkaç gün daha uzayabilir bugün test yaptım ben hafif bir gölge gördüm ama fotoğrafta çok belli değil fotoğrafı kararttığımda belli biraz ama sanki biraz kenarda geldi bana çizgi ya hatalı mı acaba test bakar mısız sizde

Eklentiler

• IMG_9901.jpeg
    57,3 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_9900.jpeg
    153,6 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_9899.jpeg
    171,5 KB · Görüntüleme: 34
Ben orkid kullanıyorum canım ya diğer markalar sızdırma yaptı bende. Gerçi orkid tahriş ediyor ama sık değiştirince sorun olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…