- 25 Eylül 2024
- 578
- 391
- 18
- 28
- Konu Sahibi kelebekkkkkk
-
- #1.221
Aaaa o neymiş hayatım bilgim yok, tek Bi şey kullanalım ama karıştırmayalımBenim de kuzum geçen günkü sancılarıma benzemiyor bu resmen içerden bişey sökülme acısıBöylelikle sancıları da ayırt edebildiğimizi öğrenmiş olduk iyi tarafından bak Arkadaşım bugün pharma supra life diye bişey öğrendi eşi de kendisi de kullanıyormuş. Bir bilgin var mı? Bu ay kullanmayı düşünüyorum
Ve evet sancıları iyice anlamış olduk şu an benim de aynı bi şeyler sökülüyor gibiBenim de kuzum geçen günkü sancılarıma benzemiyor bu resmen içerden bişey sökülme acısıBöylelikle sancıları da ayırt edebildiğimizi öğrenmiş olduk iyi tarafından bak Arkadaşım bugün pharma supra life diye bişey öğrendi eşi de kendisi de kullanıyormuş. Bir bilgin var mı? Bu ay kullanmayı düşünüyorum
Esmaaa yaaa senden mesaj geldiğini görünce heyecanlandım test sonucu paylaşdın sandım
Bi baksana sen de nasıl bişeymiş benim aklıma yattıAaaa o neymiş hayatım bilgim yok, tek Bi şey kullanalım ama karıştırmayalım
Peşinden geliyorum gibi aşkımREGL OLDUM ASIN KIRMIZI BAYRAKLARI
Ay kudurdum burda kudurdum ya asla cıkmıyooooEsmaaa yaaa senden mesaj geldiğini görünce heyecanlandım test sonucu paylaşdın sandımetme böyle
Ben bu ay güya totem yapıp ped almamıştım (salak ben gerek kalmayacakmış güya pede, hamile olacakmışım). Gideyim yavaştan pedlerimi stoklayayım.Peşinden geliyorum gibi aşkım
Molped kullanıyorum bütün pedleri denedim ama en memnun kaldığım molped olduBen bu ay güya totem yapıp ped almamıştım (salak ben gerek kalmayacakmış güya pede, hamile olacakmışım). Gideyim yavaştan pedlerimi stoklayayım.
Bu arada, hangi marka kullanıyorsunuz? Geçen kotex beni çok tahriş etti. Hadi biraz da gerçek dünyamıza dönelim
Ama sızdırıyor ben denediğimde.... birtek sızdırmayan kotex şimdiye kadar. Onun da pamuklu olanı ıslak hiss bırakıyor, olmayanı da tahriş ediyor. Geçen ay valla yara bere içinde kaldım. Nedeni de şu, adetim uzadı 7 güne.... biraz uzun sürünce tahriş etti tabi. Artık tampon kullanayım diyorum. Ya da bu meşhur menstrüel kaplardan falan mı denesemMolped kullanıyorum bütün pedleri denedim ama en memnun kaldığım molped oldu
Ay tamponla asla rahat edemiyorum ya sanki o sızdırıyor gibi geliyor bana hahahahaa sadece yazın havuz deniz için kullanabiliyorum o da 3. Günden sonraAma sızdırıyor ben denediğimde.... birtek sızdırmayan kotex şimdiye kadar. Onun da pamuklu olanı ıslak hiss bırakıyor, olmayanı da tahriş ediyor. Geçen ay valla yara bere içinde kaldım. Nedeni de şu, adetim uzadı 7 güne.... biraz uzun sürünce tahriş etti tabi. Artık tampon kullanayım diyorum. Ya da bu meşhur menstrüel kaplardan falan mı denesem
Ay kızzz heyecan yaptım birden çıktı sandım yüreğim hop etti sanırsın benim sonucum çıkmış gibiEki Görüntüle 3543090 Ay neredeyse hepsi çıktı, b12 ve beta çıkmadı şaka gibi, bi de bu bekleyişten sonra negatif görüp yıkılmak istemiyorum ama yaaa
Hahahahaa senin ki de çıkmadı dimi 4 gibi çıkar bence yaAy kızzz heyecan yaptım birden çıktı sandım yüreğim hop etti sanırsın benim sonucum çıkmış gibi
Ben orkid kullanıyorum canım ya diğer markalar sızdırma yaptı bende. Gerçi orkid tahriş ediyor ama sık değiştirince sorun olmuyorBen bu ay güya totem yapıp ped almamıştım (salak ben gerek kalmayacakmış güya pede, hamile olacakmışım). Gideyim yavaştan pedlerimi stoklayayım.
Bu arada, hangi marka kullanıyorsunuz? Geçen kotex beni çok tahriş etti. Hadi biraz da gerçek dünyamıza dönelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?