• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

Ben bu ay güya totem yapıp ped almamıştım (salak ben gerek kalmayacakmış güya pede, hamile olacakmışım). Gideyim yavaştan pedlerimi stoklayayım.
Bu arada, hangi marka kullanıyorsunuz? Geçen kotex beni çok tahriş etti. Hadi biraz da gerçek dünyamıza dönelim :D
Aaaa benim gözümün bebeği kotex ya sporcular için olan cok iyi 🤩 bi de gezme vs planım varsa tampon en iyisi zaten tampax

Ben orkid kullanıyorum canım ya diğer markalar sızdırma yaptı bende. Gerçi orkid tahriş ediyor ama sık değiştirince sorun olmuyor
Benim derimde de sorun var galiba. Ona hiç dayanamaz herhalde. Gerçi sık sık değiştiriyorum, ona rağmen

kızlar kimsenin yorumu yok mu ya valla içim içimi yiyiyor ya görebiliyor musunuz sizde çizgiyi
1739281431426.jpeg
1739281462362.jpeg

evet predictor birde cok sıvı almıştım yiğenim rüyamda seni hamile gördüm diyince dayanamadım test yaptım cok da sıvı içmiştim idrarımın rengi su gibiydi o kadar sıvı almıştım hhahahaha
Yaaa bence varrr bende rüyamda kendi güçüklüğümün tıpa tıp aynızı kız bebek gördüm emzircem filan diyordum 🥹🥰 inşallah vardırrr

Ya kızlar e nabıza sonuç mesai saatleri dışında düşer mi atıyorum akşam filan

Back