• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

Evet ama bende çok ümitlendirmek istemiyorum açıkcası kendimi. Çünkü sonra insan daha çok yıkılyor. Kendimi yavaştan regle hazırlıyorum, olursa da artık sürpriz olur benim için
Valla bende ümitlendirmicem kendimi çünkü 11 gün. Olsa silik de cıkardı bence ya. Hayırlısı artık

Vücudumuzu resmen deney tahtasına dönüştürdük :D
Az önce bir arkadaşımla görüştüm hamile kalmış. Her iki yumurtalığında da 10 cm çikolata kisti varmış. Amh düşüklüğü varmış aynı benim gibi. 1 sene 2 ay denemişler en son tüp bebek için gittikleri doktor hem eşine hem de kendisine vitamin vermiş. Onu kullandıkları ay hamile kalmış kız şimdi 3.5 aylık. Belki bilen faydasını gören vardır kızlar PharmaSupra life. Duydunuz mu? Deneyen var mı? Ben de kullanmak istiyorum regl olunca 3-4. gün doktora gidicem danışıcam. Fiyatları da çok pahalı

Az önce bir arkadaşımla görüştüm hamile kalmış. Her iki yumurtalığında da 10 cm çikolata kisti varmış. Amh düşüklüğü varmış aynı benim gibi. 1 sene 2 ay denemişler en son tüp bebek için gittikleri doktor hem eşine hem de kendisine vitamin vermiş. Onu kullandıkları ay hamile kalmış kız şimdi 3.5 aylık. Belki bilen faydasını gören vardır kızlar PharmaSupra life. Duydunuz mu? Deneyen var mı? Ben de kullanmak istiyorum regl olunca 3-4. gün doktora gidicem danışıcam. Fiyatları da çok pahalı
Hiç duymadım... araştırırım bende..

Tabi ama bende amh düşüklüğü var doktor acele etmemi söyledi o yüzden çok gerginim :(

Ben zaten 54 kiloyum boyuma göre kilom çok az. Gluten ve şeker benim de kanayan yaram özellikle paketli gıdaları kesmem lazım haklısınız. Hacamatı hangi bölgeye yaptırıyorsunuz? Ne zamandır deniyorsunuz çocuk özel olmazsa?
1.5 yıldır istiyoruz 1 yil bekledim sonra gittim dr a bütün testler esiminde benimde yapıldı sadece çikolata kisti ve hafif pcos görüntüsü var engel baska bisey yok rahim filmi dediler onu da bu ay çekindim çok umitliydim ama bel ağrısından dolayı falan hastalandim şeker paketli gıdalar dr surekli söylüyor zaten kes diye ve yürüyüş mutlaka öneriyorlar harcamati kuyruk sokumuna yaptıricam ve yanlara falan yumurtalık derseniz ona göre vuruyorlar zaten

Back