• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

Benim de kuzum geçen günkü sancılarıma benzemiyor bu resmen içerden bişey sökülme acısı :D Böylelikle sancıları da ayırt edebildiğimizi öğrenmiş olduk iyi tarafından bak :D Arkadaşım bugün pharma supra life diye bişey öğrendi eşi de kendisi de kullanıyormuş. Bir bilgin var mı? Bu ay kullanmayı düşünüyorum
Aaaa o neymiş hayatım bilgim yok, tek Bi şey kullanalım ama karıştırmayalım 😅

Benim de kuzum geçen günkü sancılarıma benzemiyor bu resmen içerden bişey sökülme acısı :D Böylelikle sancıları da ayırt edebildiğimizi öğrenmiş olduk iyi tarafından bak :D Arkadaşım bugün pharma supra life diye bişey öğrendi eşi de kendisi de kullanıyormuş. Bir bilgin var mı? Bu ay kullanmayı düşünüyorum
Ve evet sancıları iyice anlamış olduk şu an benim de aynı bi şeyler sökülüyor gibi 😅

Peşinden geliyorum gibi aşkım 😂
Ben bu ay güya totem yapıp ped almamıştım (salak ben gerek kalmayacakmış güya pede, hamile olacakmışım). Gideyim yavaştan pedlerimi stoklayayım.
Bu arada, hangi marka kullanıyorsunuz? Geçen kotex beni çok tahriş etti. Hadi biraz da gerçek dünyamıza dönelim :D

Ben bu ay güya totem yapıp ped almamıştım (salak ben gerek kalmayacakmış güya pede, hamile olacakmışım). Gideyim yavaştan pedlerimi stoklayayım.
Bu arada, hangi marka kullanıyorsunuz? Geçen kotex beni çok tahriş etti. Hadi biraz da gerçek dünyamıza dönelim :D
Molped kullanıyorum bütün pedleri denedim ama en memnun kaldığım molped oldu

Molped kullanıyorum bütün pedleri denedim ama en memnun kaldığım molped oldu
Ama sızdırıyor ben denediğimde.... birtek sızdırmayan kotex şimdiye kadar. Onun da pamuklu olanı ıslak hiss bırakıyor, olmayanı da tahriş ediyor. Geçen ay valla yara bere içinde kaldım. Nedeni de şu, adetim uzadı 7 güne.... biraz uzun sürünce tahriş etti tabi. Artık tampon kullanayım diyorum. Ya da bu meşhur menstrüel kaplardan falan mı denesem

Ama sızdırıyor ben denediğimde.... birtek sızdırmayan kotex şimdiye kadar. Onun da pamuklu olanı ıslak hiss bırakıyor, olmayanı da tahriş ediyor. Geçen ay valla yara bere içinde kaldım. Nedeni de şu, adetim uzadı 7 güne.... biraz uzun sürünce tahriş etti tabi. Artık tampon kullanayım diyorum. Ya da bu meşhur menstrüel kaplardan falan mı denesem
Ay tamponla asla rahat edemiyorum ya sanki o sızdırıyor gibi geliyor bana hahahahaa sadece yazın havuz deniz için kullanabiliyorum o da 3. Günden sonra 🥹🤣

IMG_3826.png
Ay neredeyse hepsi çıktı, b12 ve beta çıkmadı şaka gibi, bi de bu bekleyişten sonra negatif görüp yıkılmak istemiyorum ama yaaa

Kızlar merhaba benim reglime 4 gün var ama bellide olmuyor düzensiz biraz birkaç gün daha uzayabilir bugün test yaptım ben hafif bir gölge gördüm ama fotoğrafta çok belli değil fotoğrafı kararttığımda belli biraz ama sanki biraz kenarda geldi bana çizgi ya hatalı mı acaba test bakar mısız sizde 🫠

Eklentiler

• IMG_9901.jpeg
    IMG_9901.jpeg
    57,3 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_9900.jpeg
    IMG_9900.jpeg
    153,6 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_9899.jpeg
    IMG_9899.jpeg
    171,5 KB · Görüntüleme: 34
Ben orkid kullanıyorum canım ya diğer markalar sızdırma yaptı bende. Gerçi orkid tahriş ediyor ama sık değiştirince sorun olmuyor

Back