- 20 Haziran 2016
- 4.400
- 8.413
- 158
- Konu Sahibi kelebekkkkkk
-
- #1.141
Tabi ama bende amh düşüklüğü var doktor acele etmemi söyledi o yüzden çok gerginimCanım bende dün çok üzüldüm ağladım çok ama sonra geçti. Şimdi iyiyim. Sen nasılsın, toparlandın mı? Mutlaka bebişin olacak senin de, merak etme. Bak benim yaşım da 35 hiç bebeğim yok ama kafaya takmıyorum illaki olur hayırlısı olsun diyorum
Ben zaten 54 kiloyum boyuma göre kilom çok az. Gluten ve şeker benim de kanayan yaram özellikle paketli gıdaları kesmem lazım haklısınız. Hacamatı hangi bölgeye yaptırıyorsunuz? Ne zamandır deniyorsunuz çocuk özel olmazsa?Gluten ve şekeri kesip yürüyüş yapicam beslenmeme dikkat edicem bu ay 2 3 kilo vermek bile çok etkili bu dönemde sizde deneyin birde adetim bitsin hemen bi hacamat yaptircam
Aşkım attım akşam dur bi daha atiyimAt aşkım ya aktardan mı alıyoruz internettense özelden de link at
Ay orjinal nerden bulucaz ki çok zor. Sen test yaptın mı kuzum?Aşkım attım akşam dur bi daha atiyim
Yok aşkım yapmadımAy orjinal nerden bulucaz ki çok zor. Sen test yaptın mı kuzum?
Ay yapıcak mısıııınYok aşkım yapmadım
Gidiyorum şimdi çok yağmur yağıyordu umutsuzum ama gidiyorum en azından içim rahat etsin varsa da yoksa daAy yapıcak mısıııın
Evet kuzum ya. Hayırlısı inşallahGidiyorum şimdi çok yağmur yağıyordu umutsuzum ama gidiyorum en azından içim rahat etsin varsa da yoksa da
Düne kadar içim his doluydu şu an yok hahahahahEvet kuzum ya. Hayırlısı inşallah
Ağlamaktan gözlerim şişmişDüne kadar içim his doluydu şu an yok hahahahah
Akışına bırak bence baksana Dünkü kız hamileymiş ya tahmin etmiştim vallaAğlamaktan gözlerim şişmişregl günümü de sapıttım. 15'i mi 12'si mi 16'sı mı bilmiyorum tamamen şans olucak bu ay
Kız birimiz bari pozitifi görseydik nedir bu çilemizE Esmasevgi7777Vignette Evanora benden umut yok arkadaşlar predictor early yaptım ki yarın regl yani
Evet öyle dedi ya belki bizim geç döllenmedir dicem ama benim yumurtam 29'unda çatladı doktor gördü. Of hayaller hayatlarAkışına bırak bence baksana Dünkü kız hamileymiş ya tahmin etmiştim valla
Benim kürtaj sonrası zaten ilk denemeydi ya pek ümitli değildim şaşırtmadı da yani tutsa daha cok şaşırırdımKız birimiz bari pozitifi görseydik nedir bu çilemiz
Of bi kişi bile pozitif göremedik yaBenim kürtaj sonrası zaten ilk denemeydi ya pek ümitli değildim şaşırtmadı da yani tutsa daha cok şaşırırdım
Evet öyle dedi ya belki bizim geç döllenmedir dicem ama benim yumurtam 29'unda çatladı doktor gördü. Of hayaller hayatlar
Diğer ay nasip etsin Allah görelim canım benim, sen naptın test veya kan?Of bi kişi bile pozitif göremedik ya
Kan verdim şimdiDiğer ay nasip etsin Allah görelim canım benim, sen naptın test veya kan?
Hadi bakalım hayırlısıyla senden gelsin pozitifKan verdim şimdi
İnşallahHadi bakalım hayırlısıyla senden gelsin pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?