• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

Hayit sirkesi kullanıyorum onu çikolata kist ağrım için 2 3 aydır düzenli olmasada ara ara içiyorum adetim düzenli bide aslan pencesini yarından itibaren basliycam
Bi de Burdan bi arkadaş bana gerçek arı balı ve sütünü önermişti 2 arkadaş aynı ay denemişler aynı ay hamile kalmışlar almıştım tarifini bulursam atacağım size de 🤲

Kan testi falan verdin mi bitanem sen? Bende 1,5 yıldır bekliyorum 2 ye doğru gidiyor hatta Rabbim tez vakitte nasip etsin hepimize 🤲
Verdim eşimde baktırdı onda da sorun yok benim sadece biraz prolaktin yüksek 12 o da çok değil dr en son rahim filmi de çekelim aklimzdan şüphe gitsin olmadi tüp bebek dedi sizde bi sorun var mı sebepsiz mi

Eklentiler

• IMG_3823.jpeg
    IMG_3823.jpeg
    344,1 KB · Görüntüleme: 26
Bi de Burdan bi arkadaş bana gerçek arı balı ve sütünü önermişti 2 arkadaş aynı ay denemişler aynı ay hamile kalmışlar almıştım tarifini bulursam atacağım size de 🤲
Hazır yapılmış ari sütü polen propolis karisimim var dolunay da yapılmış çörek otu bal karışımım var yok yok bende canım 😀😀

Hazır yapılmış ari sütü polen propolis karisimim var dolunay da yapılmış çörek otu bal karışımım var yok yok bende canım 😀😀
Gahhaahahah kıyamam ya benim de ezelden beri çikolata kistim var ama bi ay kaybolur bi ay gelir kafasına göre geziyor başka bi sorunum yok ama olmuyor🥹 Rabbim vaktini bekletiyor ne diyeyim

Gahhaahahah kıyamam ya benim de ezelden beri çikolata kistim var ama bi ay kaybolur bi ay gelir kafasına göre geziyor başka bi sorunum yok ama olmuyor🥹 Rabbim vaktini bekletiyor ne diyeyim
İlk mi olacak senin kızımda çikolata kistlerimle hamile kaldım 3. Ayda kaybolmuş dedi Dr sonra 2 yil falan yoktu sonra tekrar oldu 6 yıldır benimle ara ara kayboluyorsa bilmem her kontrolde 2.5 4 cm mutlaka var oluyor 😀

İlk mi olacak senin kızımda çikolata kistlerimle hamile kaldım 3. Ayda kaybolmuş dedi Dr sonra 2 yil falan yoktu sonra tekrar oldu 6 yıldır benimle ara ara kayboluyorsa bilmem her kontrolde 2.5 4 cm mutlaka var oluyor 😀
Adetimde sökülüyor 🥹 evlendiğimin 2. Ayı hamile kaldım ama çok korktum çok yeniydim kabullenemedim bi cahillik yaptım işte şimdi Allah aratıyor bak 🥺🥺

Adetimde sökülüyor 🥹 evlendiğimin 2. Ayı hamile kaldım ama çok korktum çok yeniydim kabullenemedim bi cahillik yaptım işte şimdi Allah aratıyor bak 🥺🥺
Genetiğe bakıldı mi 😔 öyle düşünme dur bakalım her şey gibi bebeklerde vakti saatinin dolmasını bekliyor Allah gozaydinligi evlatlar nasip etsin hepimize inşallah 🤲

Diğer topikte bi kız var zeyyy adı onunda 1.80 çıkmıştı negatif dedi bi iki gün önce bugün testi pozitif çıkınca kan vermeye gitti inşallah artmıştır ve seninde öşle olup artar çiçeğim🙏🙏🙏❤️
Evett dün akşam hamile olduğunu öğrendi☺️ 1.80 artmış 30’lara.. ümit hep var arkadaşlar

Çok üzüldüm kahroldum😒
Canım bende dün çok üzüldüm ağladım çok ama sonra geçti. Şimdi iyiyim. Sen nasılsın, toparlandın mı? Mutlaka bebişin olacak senin de, merak etme. Bak benim yaşım da 35 hiç bebeğim yok ama kafaya takmıyorum illaki olur hayırlısı olsun diyorum

Back