• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

Kızlar üzülerek söylüyorum🥹 ne dersiniz sizce artar mı? Bat 3 gün
Diğer topikte bi kız var zeyyy adı onunda 1.80 çıkmıştı negatif dedi bi iki gün önce bugün testi pozitif çıkınca kan vermeye gitti inşallah artmıştır ve seninde öşle olup artar çiçeğim🙏🙏🙏❤️
Kızlar üzülerek söylüyorum🥹 ne dersiniz sizce artar mı? Bat 3 gün

Diğer topikte bi kız var zeyyy adı onunda 1.80 çıkmıştı negatif dedi bi iki gün önce bugün testi pozitif çıkınca kan vermeye gitti inşallah artmıştır ve seninde öşle olup artar çiçeğim🙏🙏🙏❤️
Bilmiyorım kızlar ben hormon tedavisinde çok endişelendim gebe kalmayı engeller demişti doktor şimdi de bçyle olunca ümiylendim dığrusu daha önce böyle şüpheye düşmemiştim ve hiç 1.20 yi görmemiştim ilk kez bu değeri gördüm bilemiyorum tabii negatif kabul ediyorum eğer geç döllenmeyse nasip diyelim..

Bilmiyorım kızlar ben hormon tedavisinde çok endişelendim gebe kalmayı engeller demişti doktor şimdi de bçyle olunca ümiylendim dığrusu daha önce böyle şüpheye düşmemiştim ve hiç 1.20 yi görmemiştim ilk kez bu değeri gördüm bilemiyorum tabii negatif kabul ediyorum eğer geç döllenmeyse nasip diyelim..
Nasip tabi balım hiç belli olmuyor adet görene kadar umut hap var 😌🙏

Kızlar testere dişli aslan pençesi kullanıp hamile kalanları okudum ve ona başlamayı düşünüyorum aranızda kullanan oldu mu acaba

1.5 yil oldu banada çok ümitliydim bu ay rahim filmi de çekilince kesin gözüyle bakıyordum sorunda cikmadi şükür adete 2 hafta kala aşırı derece de bel ağrısı falan da yaşayınca oldu demiştim
Kan testi falan verdin mi bitanem sen? Bende 1,5 yıldır bekliyorum 2 ye doğru gidiyor hatta Rabbim tez vakitte nasip etsin hepimize 🤲

Back