- 4 Kasım 2024
- 395
- 168
- 18
- 29
- Konu Sahibi kelebekkkkkk
-
- #1.101
Diğer topikte bi kız var zeyyy adı onunda 1.80 çıkmıştı negatif dedi bi iki gün önce bugün testi pozitif çıkınca kan vermeye gitti inşallah artmıştır ve seninde öşle olup artar çiçeğimKızlar üzülerek söylüyorumne dersiniz sizce artar mı? Bat 3 gün
Kızlar üzülerek söylüyorumne dersiniz sizce artar mı? Bat 3 gün
Başka bi grupta okudum şimdi cumartesi 1.81 çıkmış bugün idrarda silik pozitif çıkmış yineKızlar üzülerek söylüyorumne dersiniz sizce artar mı? Bat 3 gün
Ben de ona baktım şimdiDiğer topikte bi kız var zeyyy adı onunda 1.80 çıkmıştı negatif dedi bi iki gün önce bugün testi pozitif çıkınca kan vermeye gitti inşallah artmıştır ve seninde öşle olup artar çiçeğim
Bi umut bekliyorum ama belirti olup negatifleri görünce umudum kırıldı açıkçası
Neyse daha regl olmadık hemşire bana daha erken gecikmeden sonra tekrar kan ver dedi aslında kızlar ama umutlandırmak istemiyorum tekrardanBen bu ay farklı hissetmiştim valla anlamadım bakalım neler olcak neler yaşıcaz
Bilmiyorım kızlar ben hormon tedavisinde çok endişelendim gebe kalmayı engeller demişti doktor şimdi de bçyle olunca ümiylendim dığrusu daha önce böyle şüpheye düşmemiştim ve hiç 1.20 yi görmemiştim ilk kez bu değeri gördüm bilemiyorum tabii negatif kabul ediyorum eğer geç döllenmeyse nasip diyelim..Diğer topikte bi kız var zeyyy adı onunda 1.80 çıkmıştı negatif dedi bi iki gün önce bugün testi pozitif çıkınca kan vermeye gitti inşallah artmıştır ve seninde öşle olup artar çiçeğim
Sabah ilk idrarla yapın benceErken gebelik yok elimde de Laboquick gebelik testi var acaba yapsam mı diye düşünüyorum da 2 günüm var bata
Bat ne zamanmış kiBaşka bi grupta okudum şimdi cumartesi 1.81 çıkmış bugün idrarda silik pozitif çıkmış yine
Hangi topicBaşka bi grupta okudum şimdi cumartesi 1.81 çıkmış bugün idrarda silik pozitif çıkmış yine
Umudunuz kirilmadan yarin güzel sonuçlar alırsınız inşallahAy kızlaaaarrr siz böyle yazdıkça heyecanlanıyoruuummmm inşallah öyledir ya inşallahhhhh yarın kan vericem dua dua dua
İnşallah ceyceyyyyyUmudunuz kirilmadan yarin güzel sonuçlar alırsınız inşallah
Nasip tabi balım hiç belli olmuyor adet görene kadar umut hap varBilmiyorım kızlar ben hormon tedavisinde çok endişelendim gebe kalmayı engeller demişti doktor şimdi de bçyle olunca ümiylendim dığrusu daha önce böyle şüpheye düşmemiştim ve hiç 1.20 yi görmemiştim ilk kez bu değeri gördüm bilemiyorum tabii negatif kabul ediyorum eğer geç döllenmeyse nasip diyelim..
Hangi topic
Hangi topic
Yumurtlama günü 1 2 3 4 diye başlayanBat ne zamanmış ki
4 gün varmışBat ne zamanmış ki
Hiç duymadım aşkımKızlar testere dişli aslan pençesi kullanıp hamile kalanları okudum ve ona başlamayı düşünüyorum aranızda kullanan oldu mu acaba
Ben de duydum sabah sabah hayıt akşam. Aslan pencesi diyolarKızlar testere dişli aslan pençesi kullanıp hamile kalanları okudum ve ona başlamayı düşünüyorum aranızda kullanan oldu mu acaba
1.5 yil oldu banada çok ümitliydim bu ay rahim filmi de çekilince kesin gözüyle bakıyordum sorunda cikmadi şükür adete 2 hafta kala aşırı derece de bel ağrısı falan da yaşayınca oldu demiştim bu 3 5 ayı iyi degerlendirmem lazimHiç duymadım aşkım
Kan testi falan verdin mi bitanem sen? Bende 1,5 yıldır bekliyorum 2 ye doğru gidiyor hatta Rabbim tez vakitte nasip etsin hepimize1.5 yil oldu banada çok ümitliydim bu ay rahim filmi de çekilince kesin gözüyle bakıyordum sorunda cikmadi şükür adete 2 hafta kala aşırı derece de bel ağrısı falan da yaşayınca oldu demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?