- 5 Ekim 2023
- 697
- 295
- 23
- 27
- Konu Sahibi kelebekkkkkk
- #1.061
Ay gerçekten mi yaaaaa bi an önce sabah olsunnnn acil kan vereyimmmmYerleşme kanaması hanemize hayırlı olsunregl den 5-6 gün once falan geliyormuş zaten takip ettttt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay gerçekten mi yaaaaa bi an önce sabah olsunnnn acil kan vereyimmmmYerleşme kanaması hanemize hayırlı olsunregl den 5-6 gün once falan geliyormuş zaten takip ettttt
Ay esmaa yerleşme kanaması olabilir mi???Hiç akıntım yok ama az önce lavabodan sonra akıntıyla beraber küçücük pespembe bi akıntı geldi bi heyecanlanmadım değilregl başlamaz çünkü daha 1 haftam var en az. Erken yumurtladım regl bitimi, adet olacakmışım gibi ince ince ağrı da gidip geliyor neydi şimdi bu
Bence sizin hamile olma ihtimaliniz %80falan test yapın tekrar kaset testte bile cikar artıkİyi akşamlar arkadaşlar .Kafama takılan bir soru var yerleşme kanaması dediğimiz şey adet gecikmesinden sonra görülüyor mu .Bilgisi olan veya böyle bir şey yaşayan var mı? .Bugün adet gecikmemin 7-8. Günü pembe uzayan yapışkan akıntım oldu içerisinde kılcal şekilde çok az kan vardı devamı olmadı .Normalde bu akıntım adet gecikmem olmadığı zamanlarda olurdu ve devamı adet kanaması olurdu bu defa kesildi ve İki gündür göğüs hassasiyetim başladı .Normal döngümde adet tarihimden önce başlardı mutlaka
Çıkar 1 2gun önce genelde bende 4 gün kala çıkmıştı herkese göre değişebilir buda tabiKızlar battan önce normal gebelik testinde çıkar mı olsa kaset testte
Yerleşme kanaması hayırlı olsunHiç akıntım yok ama az önce lavabodan sonra akıntıyla beraber küçücük pespembe bi akıntı geldi bi heyecanlanmadım değilregl başlamaz çünkü daha 1 haftam var en az. Erken yumurtladım regl bitimi, adet olacakmışım gibi ince ince ağrı da gidip geliyor neydi şimdi bu
Erken gebelik yok elimde de Laboquick gebelik testi var acaba yapsam mı diye düşünüyorum da 2 günüm var bataÇıkar 1 2gun önce genelde bende 4 gün kala çıkmıştı herkese göre değişebilir buda tabi
İnşallah dediğiniz gibidir. Teşekkür ederim cevabınız içinBence sizin hamile olma ihtimaliniz %80falan test yapın tekrar kaset testte bile cikar artık
Evett gittim verdimAlırsa değil alır alırrrrr ilaç kullanmam lazım deeee dirreetty hahahahaha
Belli olmaz çıkadabilir dene şansnıErken gebelik yok elimde de Laboquick gebelik testi var acaba yapsam mı diye düşünüyorum da 2 günüm var bata
Vee verdim hayırlısı ile bekliyoruzÇok destekli atmış oluyosun![]()
Şimdi denedim tertemiz çıktı en ufak belirti bile yok pozitif olabilecekBelli olmaz çıkadabilir dene şansnı![]()
Vee verdim hayırlısı ile bekliyoruz![]()
Normalde 2 saate düşmesi lazım en kötüüEvett gittim verdimbekliyorum.. ama e nabıza düşmesini
kaç saatte düşer acaba
Bekliyoruzz bakalımmm 22:40 gibi verdimNormalde 2 saate düşmesi lazım en kötüü
Değişebilir en kesin sonuç kan vermek..Şimdi denedim tertemiz çıktı en ufak belirti bile yok pozitif olabilecek![]()
1 saate düşer acilden verdiysenEvett gittim verdimbekliyorum.. ama e nabıza düşmesini
kaç saatte düşer acaba
Bilmiyorum ki cok ikilemde kaldım yarın sabahtan kan vericem ya inşallah öyledirrrrrAy esmaa yerleşme kanaması olabilir mi???
Ay kızlaaaarrr siz böyle yazdıkça heyecanlanıyoruuummmm inşallah öyledir ya inşallahhhhh yarın kan vericem dua dua duaYerleşme kanaması hayırlı olsun![]()
Ay çok heyecanlı kontrol et acilden 1 saate falan cıkaaarrrVee verdim hayırlısı ile bekliyoruz![]()
Valla olabilir aşko normal regl dönerse diye takip et ama daha bata var dedinAy gerçekten mi yaaaaa bi an önce sabah olsunnnn acil kan vereyimmmm
Evet aşkım var daha ihtimal vermiyorum şu an regle dönmesine ay yarın 9 da sağlık ocağındayım hahahahaaValla olabilir aşko normal regl dönerse diye takip et ama daha bata var dedin