• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

Hiç akıntım yok ama az önce lavabodan sonra akıntıyla beraber küçücük pespembe bi akıntı geldi bi heyecanlanmadım değil 🥹 regl başlamaz çünkü daha 1 haftam var en az. Erken yumurtladım regl bitimi, adet olacakmışım gibi ince ince ağrı da gidip geliyor neydi şimdi bu
Ay esmaa yerleşme kanaması olabilir mi???

İyi akşamlar arkadaşlar .Kafama takılan bir soru var yerleşme kanaması dediğimiz şey adet gecikmesinden sonra görülüyor mu .Bilgisi olan veya böyle bir şey yaşayan var mı? .Bugün adet gecikmemin 7-8. Günü pembe uzayan yapışkan akıntım oldu içerisinde kılcal şekilde çok az kan vardı devamı olmadı .Normalde bu akıntım adet gecikmem olmadığı zamanlarda olurdu ve devamı adet kanaması olurdu bu defa kesildi ve İki gündür göğüs hassasiyetim başladı .Normal döngümde adet tarihimden önce başlardı mutlaka
Bence sizin hamile olma ihtimaliniz %80falan test yapın tekrar kaset testte bile cikar artık

Hiç akıntım yok ama az önce lavabodan sonra akıntıyla beraber küçücük pespembe bi akıntı geldi bi heyecanlanmadım değil 🥹 regl başlamaz çünkü daha 1 haftam var en az. Erken yumurtladım regl bitimi, adet olacakmışım gibi ince ince ağrı da gidip geliyor neydi şimdi bu
Yerleşme kanaması hayırlı olsun 🥳

Back