- 4 Ocak 2025
- 177
- 58
- 13
- 29
- Konu Sahibi kelebekkkkkk
-
- #1.081
Hayırlısı artık regl olmazsam belli olacak zaten 2 güneDeğişebilir en kesin sonuç kan vermek..
Yakındır çıkar hadi hayırlı haberler inşallahhhBekliyoruzz bakalımmm 22:40 gibi verdim
Hadiiii bak bak bak kontrol eeetttttVee verdim hayırlısı ile bekliyoruz
Bence hiç belli olmaz görmüyor musun bir gün önce negatif görüp bir gün sonra pozitif görüyorlarPeki sizce şu an negatif olup adet gününe kadar pozitife döner mi yoksa hiç şans yok mu
Yaaa allahım inşallah pozitiftir bu grubun bi güzel habere ihtiyacı varVee verdim hayırlısı ile bekliyoruz
Ben 30 günde bir regl oluyorum geçmişe yönelik hesapladım. 15 şubat regl tarihim. Her ay 30 gün sonra olmuşum. Kan alan hemşire de daha erken demişti ama boşuna kendimi heveslendirmek istemiyorum.Bence hiç belli olmaz görmüyor musun bir gün önce negatif görüp bir gün sonra pozitif görüyorlarbekle adetin geçsin bakalım belki de adetin gelmez bilemeyiiiizzz
Hahahahah hadi bakalım bekliyoruz haberiniEvet aşkım var daha ihtimal vermiyorum şu an regle dönmesine ay yarın 9 da sağlık ocağındayım hahahahaa
Ay evet ya evetttttYaaa allahım inşallah pozitiftir bu grubun bi güzel habere ihtiyacı var
Of inşallah artar sarılıp ağlayalım benim de negatifKızlar üzülerek söylüyorumne dersiniz sizce artar mı? Bat 3 gün
Kaldım mal gibi ekrana bakarak senin pozitif olduğundan çok umutluydum, hiç bilmiyorum bu durumda nasıl ilerlediğini negatif sanırımKızlar üzülerek söylüyorumne dersiniz sizce artar mı? Bat 3 gün
Nasip artıkKaldım mal gibi ekrana bakarak senin pozitif olduğundan çok umutluydum, hiç bilmiyorum bu durumda nasıl ilerlediğini negatif sanırım
Of belirtilerin nelerdi kuzumNasip artıkben de umutluydumm
Bazen şeffaf bazen Sarı akıntı kasıklarda batma karın ağrısı ağız kuruluğu bel ağrısı.. bir çok beklirm var reglime de 3 gün var ama olsa çıkardıOf belirtilerin nelerdi kuzun
Hepsi bende de vardı benim de negatif çıktıBazen şeffaf bazen Sarı akıntı kasıklarda batma karın ağrısı ağız kuruluğu bel ağrısı.. bir çok beklirm var reglime de 3 gün var ama olsa çıkardı
Ne diyelim nasip
Hepsi bende de vardı benim de negatif çıktı
Bende yarın aranıza katılırım herhaldeBazen şeffaf bazen Sarı akıntı kasıklarda batma karın ağrısı ağız kuruluğu bel ağrısı.. bir çok beklirm var reglime de 3 gün var ama olsa çıkardı
Ne diyelim nasip
Bu ay noldu böyle yaaaBende yarın aranıza katılırım herhalde
Bi umut bekliyorum ama belirti olup negatifleri görünce umudum kırıldı açıkçasıBu ay noldu böyle yaaa
Ben bu ay farklı hissetmiştim valla anlamadım bakalım neler olcak neler yaşıcazBu ay noldu böyle yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?