Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

Ay onu bilmiyorum da ovülasyonla da öğrenen oluyormuş. Adete yakın t çizgisi baya koyu çıkıyormuş. Pik gibi. Onu denicem elimde fazladan ovulasyon var

Herkese merhaba, 10 aydır eşimle korunmasız birlikteliğimiz var. bir kaç ay önce doktora gittiğimde PKOS um olduğunu öğrendim. Regli günlerim düzensiz fakat en fazla 10-15 gün gecikme yaşıyorum. Aralık ayında LETU ve OVİTRELLA iğne vuruldum fakat hamilelik durumu olmadı. 11 Ocak Son adet tarihi başlangıcım . 25 Ocakta ovülasyon testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm. 24 ve 25 ocakta birlikteliğimiz oldu. Tam 1 hafta sonra 1 şubatta beraberliğin ertesi günü sabah pembe çok az bir akıntı geldi peçeteye. Uygulamaya göre Regli başlangıcım 12 şubat görünüyor. Acaba pembe akıntı yerleşme kanaması gibi bir belirti olabilir mi ? Böyle bir durum yaşayan hiç oldu mu ? Bu ay da olmazsa rahim filmi düşünücem ama o durumda beni korkutuyor. Bilgileriniz benim için önemli şimdiden çok teşekkür ederim

Ben de varım kızlar, 28 inde kontrole gittim çatlamış yumurta görünüyor dedi doktor. Ne hissi yaşamamız gerekir erken menopoz acaba

Ben de varım kızlar, 28 inde kontrole gittim çatlamış yumurta görünüyor dedi doktor. Ne hissi yaşamamız gerekir erken menopoz acaba
Erken mi ? yazacakken klavye hatası olmuş adetimi 13 gibi bekliyorum bugün kasiklarimda ve dizlerimde bı agirlik var, sizin durumlar nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…