• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

Bende geldiiimmm benimde 30 Ocak yumurtlamam. 13 şubat da bat tarihim. Ben ilk kez bu ay sabredip beklicem galiba. 13 şubat sabahı test yapacağım eğer pozitif çıkarsa 14 şubata eşime sürpriz yapacağım diye 🤭 erken öğrenirsem içimde tutamam sürpriz bozulur 😅 manifestledim hadi bakalım hepimiz sevinelim bu ay 🙏
Aminnn haftaya herkes hamile olduğunu öğrenecek aminnn 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Ya bazen aynı anda belim karnım göğüslerim ağrıyor başım dönüyor ay diyorum kesin hamileyim. Bi bakıyorum hiçbir şey yok. O yüzden umutlanıp üzülmekte istemiyorum. 12'sine kadar bekleyip 12'sinde sabah aç karnına ilk idrarla test yapmak istiyorum. Çift çizgi görürsem gün içinde iş yerinden arkadaşıma rica edip kan vermeye gidicem. Ama tek çizgi olursa 16-17'de tekrar yapıcam regl olmazsam. Şimdilik planım bu. 14 şubatta süpriz yapmak istiyorum ama nasip canım. Sen nasılsın?
Benim de yumurtlamadan beri ara ara ama hiç kesilmeyen kasık ağrım var ve bazen belim ağrıyor bi akıntım yok akşamları gazım var ve kabızım hiç bu kadar gaz olduğunu bilmem göğüslerim de ağrımıyor ama dolgunlaştı bilmiyorum kendimizi dinliyoruz diye sanırım ama bu sefer yanıltmasın noluuuurrr

Belirtileriniz var mı peki kızlar bende pek bir şey yok 🫠
Benm ıcn belirti dye bsy yok artk bıkac aydır cok sey yasadm ama hc gebe cıkamadım🙈 progesteron yüzünden hepsı gece ckınca da denk geliyor,,😌 ayırt edıcı olarak meme ucu ağrısını savunuyorum bide yerlesme. Şu anda diğer aylar yaşadıklarım var göğüs ağrısı içten akıntım kasıkta batma hafif içten bel ağrısı falan oldu sabah 2 sabahtır da sıkışık uyanıyorum yedide WC'ye gidiyorum Ama dediğim gibi canım bunlar olduğu için umutlanamıyorum

Bacım benim batım 11 Şubat. 14ünde kadar ya regli olurum ya da olmazsam test yapmam gerekir çatlarım 😁 ama eğer pozitif olursa snei mi kıracağım 14ünde sizle tekrar test yaparım 🤭
Hahahaha ay çok mantıklı 😂😂 sen önceden yap ama bizle de yap 14 şubatta buraları kırmızı çizgilere boyayalım inşallah😂😂

Benim de yumurtlamadan beri ara ara ama hiç kesilmeyen kasık ağrım var ve bazen belim ağrıyor bi akıntım yok akşamları gazım var ve kabızım hiç bu kadar gaz olduğunu bilmem göğüslerim de ağrımıyor ama dolgunlaştı bilmiyorum kendimizi dinliyoruz diye sanırım ama bu sefer yanıltmasın noluuuurrr
Amin canım ya gerçekten düşünüyorum normal zamanda da mı böyle ağrım oluyordu diye hayır regl dönemi hariç hiç olmazdı. Ağrıyı da kafamızda kurmuş olamayız

Aynı günlerimiz bende 30 da yumurtladım ama 1inde catladı. 2 gün pik gördüm bat tarihim 13. Ama çatlamadan 14 gün sonra mı yapsam yoksa 13 Şubat mı yapsam karasız kaldım 😅
Farketmez eğer varsa 13 şubat ta gösterir bence. Bende de 31.i çatladı ama belki döllenme 1i olmuştur kim bilir. Veya yerleşme zamanları da farklı oluyor

Kızlar sizlere bir şey sormak istiyorum. Hep kafama takılıyor adet tarihimize kadar ilişki yaşıyorsak ama eğer bebekte varsa bilmiyorsak ona zararı oluyor mu? Kimyasal filan sebep olabiliyor mu geçen ay ki kimyasalda adetime yakın tarihte ilişkimiz oldu ve pembe kan geldi peçeteme bidaha gelmedi bende o gündür merak ediyorum bu durumu siz yumurtalamadan bi hafta sonrada giriyor musunuz ilişkiye yoksa dikkat mi ediyorsunuz

Kızlar sizlere bir şey sormak istiyorum. Hep kafama takılıyor adet tarihimize kadar ilişki yaşıyorsak ama eğer bebekte varsa bilmiyorsak ona zararı oluyor mu? Kimyasal filan sebep olabiliyor mu geçen ay ki kimyasalda adetime yakın tarihte ilişkimiz oldu ve pembe kan geldi peçeteme bidaha gelmedi bende o gündür merak ediyorum bu durumu siz yumurtalamadan bi hafta sonrada giriyor musunuz ilişkiye yoksa dikkat mi ediyorsunuz
Benim doktorum yumurtlama günü öncesi ve sonrası için 3 gün arka arkaya ilişki önerdi. Onun dışında kalan günler bir gün arayla ilişki olsun dedi. Bir zararı olacağını sanmıyorum bilemedim

Kızlar peki ateş ölçümü yapıyor musunuz? Burda denk gelmiştim bazı arkadaşlar dil altından ateş ölçümü yaparak takip ediyorlarmış gebeliği. Regl yaklaşınca ateş yüksek olursa hamilesin, düşerse regl olucaksın tarzı bişey.

Back