• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

Of ya yıkıldım şu an ama adet olana kadar her zaman umut var aşkım üzülme 🥺bende yarın sabah erkenden sağlık ocağında kan veirrim napim bi gün daha bekliyim bari
Gecikme bekle istersen kuzum bilmiyorum kız bana erken dedi ama yükseleceğine dair umudum yok çok.

Ay kuzum orası öyle ama inan ben kanda görmek beni etkiliyor çok net görene kadar gitme tarafı değilim Bir daha asla yazın böyle gölgeye gitmiştim bir tane testi hayal kırıklığı yaşadım kanda negatif çıktı
Benim de negatif çıktı 0.100 ☹️☹️

Kuzum sıkma canını her ay Yeni Bir Umut bak 7 deneme bu artık alıştım inşallah Sen olumsuza alışma tabii ama inan bana olmayan da da hayır var hepimiz için
Ya tabi kuzum ama bilmiyorum çok üzüldüm. Daha adete var da ben saldım artık bi sonraki ayda da takip etmicem testlerle

Ben 1,5 yıldır bekliyorum 🥺
Ah canım benim İnşallah Rabbim daha da bekletmeden tez zamanda nasip etsin keşke gerçekten adet öncesi bakmayacak güce sahip olsak Aslında son zamanlarda pek bakmıyordum yani 2 ay öncesine kadar ama bakınca daha iyi olduğumu hissettim Ama tabii ki de böyle arada çıkacak çizgiler istemiyor insan öyle olunca bir acaba da kalıyor morali bozuluyor şu an hiçbir şeye odaklanamıyorum var mı yok mu diye

Ya tabi kuzum ama bilmiyorum çok üzüldüm. Daha adete var da ben saldım artık bi sonraki ayda da takip etmicem testlerle
Tahmin ediyorum nasıl üzüldüğünü ama hiç belli de olmaz yani bak kelebekk dün kan testi negatif çıkmış bugün pozitif test gördü belli olmaz 1 günde bile işler değişiyor kaybetme umudunu

Ah canım benim İnşallah Rabbim daha da bekletmeden tez zamanda nasip etsin keşke gerçekten adet öncesi bakmayacak güce sahip olsak Aslında son zamanlarda pek bakmıyordum yani 2 ay öncesine kadar ama bakınca daha iyi olduğumu hissettim Ama tabii ki de böyle arada çıkacak çizgiler istemiyor insan öyle olunca bir acaba da kalıyor morali bozuluyor şu an hiçbir şeye odaklanamıyorum var mı yok mu diye
Kesinlikle bende öyle yarın zaten 14. Günüm olacak yarın sağlık ocağında kan veririm bende var mı yokmu öğrenmiş olurum🥹

Saçmalama ne suçu ne eksiği ben 1,5 senedir deniyorum diyorum her ay bu duyguyu hissediyorum düşünsene Allah büyüktür tez vakitte kucağımızı doldursun
Amin canım da benim amh düşüklüğüm ve çikolata kistim var her iki yumurtalığımda da. O yüzden boşa çabalıyormuşum gibi

Back