• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

Kızlarda bana da bakar mısınız sabahtan beri ne renk olduğunu çözemedim bir akıntı geliyor uzuyor hep. Arkadaşımın gazı ile yarım saatlik idrarla yapayım dedim yani orada böyle silik bir çizgi var hem de tam yerinde
ben şu gölgeyi görsem direk kan veririm hele de bu labo sanırım 🤗🤗

Kızlar size durumu şöyle anlatacağım arkadaşımla konuştuk yarım saatlik idrarımla yaptım çok acaba adam kaldım 5 dakika sonra var mı yok mu falan diye konuşurken incecik çizgi var bence dedi bana bana da öyle geldi neyse tekrar 10 dakikada baktım sanki daha net görür gibi oldum işte biraz bekleyelim dedim varsa netleşecek kurudukça şimdi yarım saat falan oldu işte bu şekilde ayrıca daha önce evet geçen ay kuruma çizgisi gibi hissettim ama bembeyazdı saatler sonra görmüştüm şimdi başta acaba da kaldığım için durum bu orada bir şey var yani inkar edemiyorum ama kafam allak bullak oldu
İlk attığın gibi çıktı bende ama bu attığın bariz var canım hem de kırmızı bu kadar yanıltacağını sanmıyorum ben 😍

Sen bugün idrar testi yapmış mıydın aşkım

Aşko sen acile git benim regl gecikti ilaç içcem şüphe var de direkt kadın doğum acilden giriş yap hemen alırlar

Kızlar size durumu şöyle anlatacağım arkadaşımla konuştuk yarım saatlik idrarımla yaptım çok acaba adam kaldım 5 dakika sonra var mı yok mu falan diye konuşurken incecik çizgi var bence dedi bana bana da öyle geldi neyse tekrar 10 dakikada baktım sanki daha net görür gibi oldum işte biraz bekleyelim dedim varsa netleşecek kurudukça şimdi yarım saat falan oldu işte bu şekilde ayrıca daha önce evet geçen ay kuruma çizgisi gibi hissettim ama bembeyazdı saatler sonra görmüştüm şimdi başta acaba da kaldığım için durum bu orada bir şey var yani inkar edemiyorum ama kafam allak bullak oldu
Bende çok yaptım bu markadan ilk attığın gibi çok çıktı bende ama bu şekilde asla çıkmadı bildiğin kırmızı 😍

Arkadaşlarrr ikinciye test yapıcam dedim ya az önce ikinciye yine yaptım yorumlarınızı bekliyorumm sabah idrarı değil ama🙏🏻🥰

Eklentiler

• IMG_2694.png
    IMG_2694.png
    807,7 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_2692.png
    IMG_2692.png
    954,9 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_2696.png
    IMG_2696.png
    733,7 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_2694.png
    IMG_2694.png