• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

Var var bebiş tutunuyor bence 🤭
Ay hadi inşallllah ne hayallerim vardı askere gidiyor eşim bedelli. Tüm aile toplaşıcaz haftaya pazar ve aklımda pasta yaptırmak vardı 1+1:3 yazılı pasta. Herkes asker pastası beklerken tüm ailede yanımızdayken süpraayz😆🤣 Allahım inşaallah nasip eder herkesede nasip eder

Not: adet olacakmışım gibi karnım ağrımaya başladı inşallah bu seferkide kimyasal olmaz :(

Ay hadi inşallllah ne hayallerim vardı haftaya pazar askere gidiyor eşim bedelli. Tüm aile toplaşıcaz haftaya pazar ve aklımda pasta yaptırmak vardı 1+1:3 yazılı pasta. Herkes asker pastası beklerken tüm ailede yanımızdayken süpraayz😆🤣 Allahım inşaallah nasip eder herkesede nasip eder
Hahahaha güzel fikir 💗 Allah nasip etsin canım benim sen sabah ilk idrar ya da kan testi yap

Bende çok merak ediyorum yarın regli günüm bir şeyler gelir gibi hissediyorum aha regli oldum diyorum ama şükür gelmedi inşallah bebiş gelir hepimize ya :(

Back