- 25 Eylül 2024
- 579
- 391
- 18
- 28
- Konu Sahibi kelebekkkkkk
-
Var var bebiş tutunuyor benceArkadaşlarrr ikinciye test yapıcam dedim ya az önce ikinciye yine yaptım yorumlarınızı bekliyorumm sabah idrarı değil ama
Ay hadi inşallllah ne hayallerim vardı askere gidiyor eşim bedelli. Tüm aile toplaşıcaz haftaya pazar ve aklımda pasta yaptırmak vardı 1+1:3 yazılı pasta. Herkes asker pastası beklerken tüm ailede yanımızdayken süpraayzVar var bebiş tutunuyor bence
Hahahaha güzel fikirAy hadi inşallllah ne hayallerim vardı haftaya pazar askere gidiyor eşim bedelli. Tüm aile toplaşıcaz haftaya pazar ve aklımda pasta yaptırmak vardı 1+1:3 yazılı pasta. Herkes asker pastası beklerken tüm ailede yanımızdayken süpraayzAllahım inşaallah nasip eder herkesede nasip eder
Hazır izinliyken sağlıkocağından randevu aldım sabah kan testi vereceğimHahahaha güzel fikirAllah nasip etsin canım benim sen sabah ilk idrar ya da kan testi yap
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzHazır izinliyken sağlıkocağından randevu aldım sabah kan testi vereceğim
Bence vaaaarArkadaşlarrr ikinciye test yapıcam dedim ya az önce ikinciye yine yaptım yorumlarınızı bekliyorumm sabah idrarı değil ama
Ay ciddi misin ya ne zaman verdin tam saati biliyor musun
Maşallah var gibi duruyor markası nedirArkadaşlarrr ikinciye test yapıcam dedim ya az önce ikinciye yine yaptım yorumlarınızı bekliyorumm sabah idrarı değil ama
13:21 aşkım ya 2-2 buçuk saate çıkar dedi her türlü çıkması lazımAy ciddi misin ya ne zaman verdin tam saati biliyor musun
Şimdi çıktı 0.100 çıkmış ben elendim kızlar size başarılarAy ciddi misin ya ne zaman verdin tam saati biliyor musun
Sürekli gir siteye bazen geç düşüyor aşkım
0.100 çıkmış kuzum ben elendimSürekli gir siteye bazen geç düşüyor aşkım
Predictor early inşallah koruma çizgisi değildir rengi pembe ama bakalımMaşallah var gibi duruyor markası nedir
Olsuun adetine kaç gün var belki yükselirrr0.100 çıkmış kuzum ben elendim
Yok kuzum ya çok düşük nasıl yükselsin adetime 3-4 gün falan var işteOlsuun adetine kaç gün var belki yükselirrr
Olsun bak bende dün kan verdim negatifti bugün idrar pozitif diyoe gerçi daha belli değil yarın belli olcak benim ama Allahtan ümit kesilmez canım benimYok kuzum ya çok düşük nasıl yükselsin adetime 3-4 gün falan var işte
Of ya yıkıldım şu an ama adet olana kadar her zaman umut var aşkım üzülmeŞimdi çıktı 0.100 çıkmış ben elendim kızlar size başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?