Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

Bende sabah test verdim hastahaneye gitmişken çok kötü hastalandım öksürük ateş kemik ağrıması negatif çıktı sonucum adetime beş gün var. Geçen ay 6 gün varkende negatif çıkmıştı 2-3 gün kala 7.15 le öğrenip kimyasal olmutu regl olmuştum. Sizce buda pozitife döner mi? Artık ilaç içiyorum ne varsa bu aydan pek ümitli değilim

Hadi bakalım ne zaman çıkar

Cuma işten gelince denedim aşkım. Ben de çikolata kisti de var o yüzden dün gece bi farkındalık geldi olmıcak diye
Olumsuz düşünme sen yine de su an olmazsa başka zaman olur önemli olan eşlerimizle mutlu güzel yuvamız olsun Allah nasip eder strese girme o zaman iyice bozulur düzenin

Ben sizin kadar rahat değilim eşimin işi yurt dışında şimdi izne geldi de bu ay sonu gidecek. 1 buçuk yılın altında gelemeyecek

Beni çok korkutuyor test yapmak şu an
Canım aslında test yapmak şu anda mantıklı değil mi kan verince daha stres oluyor insan sonuç çıktı mı çıkmadı mı Ama evde öyle mi 5 dakikada sonuç hatta bir dakikada Bence pazartesiye kadar için içini yiyeceğini şu an %90 çıkar çatlama tarihin belli iyi bir test al yap istersen ben de merak ettim çok seni

ben yaptıkça heyecanımı dizginliyorum adette biranda ögrenmekten iyidir kesinlikle

Kızlar çok erken de dayanamadım yaptım gözle daha net gözüküyor da çok ince bi çizgi umarım koyulaşır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…