- 25 Eylül 2024
- 587
- 394
- 18
- 28
- Konu Sahibi kelebekkkkkk
-
Kaçıncı denemedesin bu kadar olumsuz olma kafa rahat olmayınca olmuyo cidden bunu cok duyuyorumUmudum kalmadı ya
Valla yaa bu ay olmazsa daha salacağım artık yoruldum beklemekten ve sürekli kafamda belirti üretmektenEvet kızlar ya psikolojimizi bozup duruyoruz.
Cuma işten gelince denedim aşkım. Ben de çikolata kisti de var o yüzden dün gece bi farkındalık geldi olmıcak diyeKaçıncı denemedesin bu kadar olumsuz olma kafa rahat olmayınca olmuyo cidden bunu cok duyuyorum
Var mı belirti falanBurdayız 13 ünü bekliyorum son 4
Evet var belirtim ağız kuruluğu karın ağrısı kasık ağrısı şeffaf akıntıVar mı belirti falan
AminnnnnnGelen bildirim. İnşallah gelmezsin aşko da bebiş gelir
Benim sol kasığıma iğneler saplanıyor da önceki günlere göre dindi ilk defa ağrı çekmediğime üzüldümEvet var belirtim ağız kuruluğu karın ağrısı kasık ağrısı şeffaf akıntı
Hadi bakalım ne zaman çıkarBende sabah test verdim hastahaneye gitmişken çok kötü hastalandım öksürük ateş kemik ağrıması negatif çıktı sonucum adetime beş gün var. Geçen ay 6 gün varkende negatif çıkmıştı 2-3 gün kala 7.15 le öğrenip kimyasal olmutu regl olmuştum. Sizce buda pozitife döner mi? Artık ilaç içiyorum ne varsa bu aydan pek ümitli değilim
Ay bendeee kaç gündür ağrıyordu durdu diye üzüldümBenim sol kasığıma iğneler saplanıyor da önceki günlere göre dindi ilk defa ağrı çekmediğime üzüldüm
Olumsuz düşünme sen yine de su an olmazsa başka zaman olur önemli olan eşlerimizle mutlu güzel yuvamız olsun Allah nasip eder strese girme o zaman iyice bozulur düzeninCuma işten gelince denedim aşkım. Ben de çikolata kisti de var o yüzden dün gece bi farkındalık geldi olmıcak diye
Belki yerleşmiştir teyzesi iyi düşünelimAy bendeee kaç gündür ağrıyordu durdu diye üzüldüm
Negatif çıktı canım ama geçen ayda bu zamanlarda negatif çıkmıştı adetime 2-3 gün kala 7.15 e yükselmişti sonra kimyasal olmuştu gerçi bu aydan niyese pek beklentim yok ama bakalımHadi bakalım ne zaman çıkar
Canım aslında test yapmak şu anda mantıklı değil mi kan verince daha stres oluyor insan sonuç çıktı mı çıkmadı mı Ama evde öyle mi 5 dakikada sonuç hatta bir dakikada Bence pazartesiye kadar için içini yiyeceğini şu an %90 çıkar çatlama tarihin belli iyi bir test al yap istersen ben de merak ettim çok seniBeni çok korkutuyor test yapmak şu an
ben yaptıkça heyecanımı dizginliyorum adette biranda ögrenmekten iyidir kesinlikleCanım aslında test yapmak şu anda mantıklı değil mi kan verince daha stres oluyor insan sonuç çıktı mı çıkmadı mı Ama evde öyle mi 5 dakikada sonuç hatta bir dakikada Bence pazartesiye kadar için içini yiyeceğini şu an %90 çıkar çatlama tarihin belli iyi bir test al yap istersen ben de merak ettim çok seni
Ay gözüküyor valla. İncecik kıl gibi ama pembe. Yumurtlama gününüz ne zamandı tamKızlar çok erken de dayanamadım yaptım gözle daha net gözüküyor da çok ince bi çizgi umarım koyulaşır
Eki Görüntüle 3541731
Kaç günün var canımKızlar çok erken de dayanamadım yaptım gözle daha net gözüküyor da çok ince bi çizgi umarım koyulaşır
Eki Görüntüle 3541731
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?