Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

Ama benim geçen ay 16 sında hasta oldum bu ay 15 inde oldum normaldede böyle hangi tarihse o tarih veya bir gün öncesi olurum 30-31 gün döndüm bu durumdada olsamda mı böyle
Valla ben de aynı durumdaydım ama dediğim gibi yumurtlama gününün üstüne 14 gün koyuluyormuş regl günü hesaplamak için. Ben daha önce yumurtladığım günü bilmiyordum ilk defa takip ediyorum o yüzden arkadaşa güvendim. Ben de 16 ocakta oldum 16 şubat gösteriyor ortalama 30-31 gün benimde son adetle beklenen adet arasındaki gün

Belirtileriniz var mı peki kızlar bende pek bir şey yok
Beyaz akıntı var yumurtlama gününden beri az az çok değil ama her gün azda olsa var. Bide çok az adet olacakmışım gibi ağrı girdi ama çok kısa sürdü . Bir iki gündürde günde bir iki batma ana o da çok az aniden anlık

O akıntı belirti mi oluyor bende geneldenoljr çünkü o yüzden çok ciddiye alamadım onu

İnşallah :) bi değişiklik hissediyor musun
Ya bazen aynı anda belim karnım göğüslerim ağrıyor başım dönüyor ay diyorum kesin hamileyim. Bi bakıyorum hiçbir şey yok. O yüzden umutlanıp üzülmekte istemiyorum. 12'sine kadar bekleyip 12'sinde sabah aç karnına ilk idrarla test yapmak istiyorum. Çift çizgi görürsem gün içinde iş yerinden arkadaşıma rica edip kan vermeye gidicem. Ama tek çizgi olursa 16-17'de tekrar yapıcam regl olmazsam. Şimdilik planım bu. 14 şubatta süpriz yapmak istiyorum ama nasip canım. Sen nasılsın?

Ay o bende de var kızlar. Belirti mi oluyormuş? Bilmiyordum. Birde yumurtlamaya yakın göğüs uclarım aşırı acıyordu yumurtlama bitti çatlattı etti üstünden 5 gün geçti hala acısı geçmedi
Anladım canım şu an bende de var çünkü o akıntı inşallah bebişten ötürüdür

Geçen ay ilk denememizde kimyasal geçirdim. 29 u idi yumurtlama günüm bu ay ovulasyon testi yapmadım 29 olarak düşünüyorum yine. Sizde belirtiler başladı kı durumlar nedir?
Bende geldiiimmm benimde 30 Ocak yumurtlamam. 13 şubat da bat tarihim. Ben ilk kez bu ay sabredip beklicem galiba. 13 şubat sabahı test yapacağım eğer pozitif çıkarsa 14 şubata eşime sürpriz yapacağım diye erken öğrenirsem içimde tutamam sürpriz bozulur manifestledim hadi bakalım hepimiz sevinelim bu ay

Anladım canım şu an bende de var çünkü o akıntı inşallah bebişten ötürüdür
Ay inşallahhh bide kimyasal hamilelik geçirdiğim ay belirtim bir hafta öncesinde adet olacakmışım gibi ağrı çekmemdi normalde asla ağrımaz hasta olmadan saatler öncesinde başkar hatta hasta olacağımı anlar hap içerim birde bu belirti olmuştu önceki kimyasalımda

Aynı günlerimiz bende 30 da yumurtladım ama 1inde catladı. 2 gün pik gördüm bat tarihim 13. Ama çatlamadan 14 gün sonra mı yapsam yoksa 13 Şubat mı yapsam karasız kaldım

Aynı günlerimiz bende 30 da yumurtladım ama 1inde catladı. 2 gün pik gördüm bat tarihim 13. Ama çatlamadan 14 gün sonra mı yapsam yoksa 13 Şubat mı yapsam karasız kaldım
Of çok zor bir karar ya bence hepimiz aynı gün test yapıp fotoğraflarını atalım buraya ne dersiniz

Of çok zor bir karar ya bence hepimiz aynı gün test yapıp fotoğraflarını atalım buraya ne dersiniz
Ay valla bugün birinde gördüm de pikten tam 14 gün sonra test yapmış baya da koyu çizgisi çıkmıştı. Sanırım bende 14 sabahı yapıcam ya hep beraber 14 Şubat sevgililer gününde yapalım kocişlere al sana en güzel hediye deriz

Olur ben çok okeyim ama 14 şubatta denetimim var hastaneye gidip test veremem öğlen 13'ünde yapıcam galiba ben de

Bacım benim batım 11 Şubat. 14ünde kadar ya regli olurum ya da olmazsam test yapmam gerekir çatlarım ama eğer pozitif olursa snei mi kıracağım 14ünde sizle tekrar test yaparım

Benimde bir önce ki gebelikte regliden 5 gün önce inanılmaz kasık ağrım oldu resmen kıvarnadım sonra geçti yerleşme felan herhalde oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…