- 5 Ekim 2023
- 697
- 295
- 23
- 27
- Konu Sahibi kelebekkkkkk
-
Bence kafan hiç karışmasın bak kaç günde bir adet görüyorsun söyle biNasıl yani tam anlamadım ben 16 aralıkta adet oldum 29 aralıkta pik gördüm o ay kimyasal geçirdim. Bu ay 15 inde hasta oldum ama hangi ay yumurtladım hangi ay çatladı hesaplayamadım. Hesabınıza göre 2 şubatta mı yumurtladım çatlamam ne zaman oluyor çok karıştı kafamteşekkür ederim bu arada
Yani döngüler artı eksi oluyor her ay düzenli oluyorsun demek ki maşallah.Teşekkür ederim dr randevumuzda sağda yumurtan var dedi 3 şubatta demekki çatlamış o gün sağ ol
Evet duzenlinoluyorum kuzum 2.gebeligim olacak kariyerden dolayi azcık ara vermiştim şu an 1.denememiz istmoselim var o korkutuyor beniYani döngüler artı eksi oluyor her ay düzenli oluyorsun demek ki maşallah.
Bi önceki adetim 16 aralık 16 aralığı birinci gün kabul edersek 31. Gün yani 15 ocakta hasta oldumBence kafan hiç karışmasın bak kaç günde bir adet görüyorsun söyle bi
30-31 gün döngün sayalım, 16 Aralık 1. Gün 7 gün adet görüyorsan, adetinin birinci gününden sonra 14-16. Güne kadar ortalama yumurtalama tarihleri oluyor. Ama bu herkeste aynı değildir. Mesela ben her zaman 16. Gün yumurtlama görüyordum ama bu ay 10. Gün gördüm. O yüzden telefonda ki programlara göre plan yapmamak lazım çünkü o ortalama döngü günü veriyor. Ya ovülasyon testi, ya da kendinizi takip edin. Ben şahsen yumurta akı akıntımdan vücut ısımdan ve kasık ağrısından direk anlıyorum. Kendini takip etmelisin.Bi önceki adetim 16 aralık 16 aralığı birinci gün kabul edersek 31. Gün yani 15 ocakta hasta oldum
Yani 15 ocak'ta adet olduysan 1 ocak'ta yumurtadan çatlamış 29'unda pik görmüşsün iki gün sonra çatlamış. Bir önceki ay da 16 Aralık'ta adet olduğun için döngün 30 gün sayılıyor yani 30 gün ise döngü düzenli ise. 15 ocagın uzerıne regl tarıhı 14 Şubat oluyor. Ve böyle bir durumda da 2 Şubat değil yanlış yazmışım 14 şubat'tan 14 gün geriye gidince 31 ocak'ta senin yumurtan çatlamış yani üzerinden henüz 7 gün geçmiş bu yüzden gebelik daha çıkmayabilirNasıl yani tam anlamadım ben 16 aralıkta adet oldum 29 aralıkta pik gördüm o ay kimyasal geçirdim. Bu ay 15 inde hasta oldum ama hangi ay yumurtladım hangi ay çatladı hesaplayamadım. Hesabınıza göre 2 şubatta mı yumurtladım çatlamam ne zaman oluyor çok karıştı kafamteşekkür ederim bu arada
Çok net anlatmışsın evetYani 15 ocak'ta adet olduysan 1 ocak'ta yumurtadan çatlamış 29'unda pik görmüşsün iki gün sonra çatlamış. Bir önceki ay da 16 Aralık'ta adet olduğun için döngün 30 gün sayılıyor yani 30 gün ise döngü düzenli ise. 15 ocagın uzerıne regl tarıhı 14 Şubat oluyor. Ve böyle bir durumda da 2 Şubat değil yanlış yazmışım 14 şubat'tan 14 gün geriye gidince 31 ocak'ta senin yumurtan çatlamış yani üzerinden henüz 7 gün geçmiş bu yüzden gebelik daha çıkmayabilir
Testi tekrarlayın pozitife dönmüş olabilirYa arkadaşlar benim adetim gecikeli 5 gün oldu hatta 6 günde diyebilirim .Ama gelen giden yok sadece afedersiniz peçeteye sildikçe az gelen beyazımsı yapışkan akıntı oluyor ,Göğüs ağrımda yok sadece alt karnımda kasıklarda ara ara olan sancılar var üşütmemi nedir anlamadım,Bata 3-4 gün kala yaptım negatifti
Rica ederim ah ah bu saçları değirmende ağartmadım boşunaÇok net anlatmışsın evet
Rabbim tez zamanda nasip etsin sana da hepimize de :)Rica ederim ah ah bu saçları değirmende ağartmadım boşunakızımda da 7 ay uğraşınca birazcık uzmanlık oldu şimdi ikinci gebelik için uğraşıyorum
Rica ederim ah ah bu saçları değirmende ağartmadım boşunaÇok net anlatmışsın evet
Ya evet bence de tekrar yaparsa çıkar diye düşünüyorum Çünkü epey olmuş ne güzelTesti tekrarlayın pozitife dönmüş olabilir
Tam anlayamadım kelime yanlış olmuş galiba bu arada ben de 33 yaşındayım ve 2. bebiş için uğraşıyorum ama benim 7 deneme falan. Eşim 15 gün sonra sperm testi verecek artık dedik Sen de bir baktırEvet duzenlinoluyorum kuzum 2.gebeligim olacak kariyerden dolayi azcık ara vermiştim şu an 1.denememiz istmoselim var o korkutuyor beni
Aa inşallah tutmuştur o zamanYani 15 ocak'ta adet olduysan 1 ocak'ta yumurtadan çatlamış 29'unda pik görmüşsün iki gün sonra çatlamış. Bir önceki ay da 16 Aralık'ta adet olduğun için döngün 30 gün sayılıyor yani 30 gün ise döngü düzenli ise. 15 ocagın uzerıne regl tarıhı 14 Şubat oluyor. Ve böyle bir durumda da 2 Şubat değil yanlış yazmışım 14 şubat'tan 14 gün geriye gidince 31 ocak'ta senin yumurtan çatlamış yani üzerinden henüz 7 gün geçmiş bu yüzden gebelik daha çıkmayabilir
İnşallah dönmüştür .Tekrar negatifi görmekten korkuyorum . İnşallah sağlıkla hayırla nasip olmuştur bu defaTesti tekrarlayın pozitife dönmüş olabilir
Yok aşkım istmoselim var 1.denemem şu an daha belli değil hamile miyim değil miyim eşimin testler normal benim de 2.olqcak ama istmosel var diye korkuyorum zor oluyor falan dediler ama dr 6 ay dene olmazsa aşılama yqpariz dediTam anlayamadım kelime yanlış olmuş galiba bu arada ben de 33 yaşındayım ve 2. bebiş için uğraşıyorum ama benim 7 deneme falan. Eşim 15 gün sonra sperm testi verecek artık dedik Sen de bir baktır
İlk kez duydum ne oldugunu bilmiyorum k.bakmaYok aşkım istmoselim var 1.denemem şu an daha belli değil hamile miyim değil miyim eşimin testler normal benim de 2.olqcak ama istmosel var diye korkuyorum zor oluyor falan dediler ama dr 6 ay dene olmazsa aşılama yqpariz dedi
Varsa testin tekrarla inşallahİnşallah dönmüştür .Tekrar negatifi görmekten korkuyorum . İnşallah sağlıkla hayırla nasip olmuştur bu defa
Yani ovulasyon bazen değişkenlik gösteriyor açıkçası. Yani belki de 29'unda olmuş da olabilir Ben 30 günlük döngüye göre yorum yaptım belki bu ay erken yumurtlamış olabilirsin 16 gün değil de 14. gün.. Sen yine de umudunu yitirme derim ama görünüşe göre üzüldüğüne göre gerçekten istiyorsun. Benim de 29'unda çatlama oldu normal teste çıkmadı Ben de bir umut bekliyorum ayrıca 29'unda çatlama olduysa bile kanda çıkmama ihtimali de normal henüz herkesin bir olmuyor canımAa inşallah tutmuştur o zamançünkü 25 , 26 29 ve 1 ocakta akşamında ilişki oldu ben yine 29 u yumurtlamışımdır sanıyordum inşallah tutmuştur çok teşekkür ederim bilgilendirme için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?