- Konu Sahibi kelebekkkkkk
Tre ndyoldan 5 Li söyledim 180 civariydi sanırım 2 güne geliyorŞa keşke bende erken gebelik alsaydım. Benimkiler kaset awoxta iyi baya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tre ndyoldan 5 Li söyledim 180 civariydi sanırım 2 güne geliyorŞa keşke bende erken gebelik alsaydım. Benimkiler kaset awoxta iyi baya
Ama 12. Gün oluyor ya çıkar o zamana benceBence pazar da yapma ya erken gibi geliyor of çok darlandım
Bilmiyorum kuzum ya iki gün o kadar çok etkiler mi ki. Ya negatif olursa? Ben bugün üzüldüm bayaAma 12. Gün oluyor ya çıkar o zamana bence
Ay ben yapamıyorum ateş ölçerim yok ama tansiyonum da düşmüş 10 a 5 çıktı ay burda yorum okumaktan gözlerim kör oldu körrrrrIsı regl gününe kadar yüksekse hamileymişsin. Düşerse regl olucakmışsın. Ben de 3 gündür bu saatlerde ölçüyorum 37,3 falan geliyor
Bozma moralini hepimiz dayanamayıp yaptık çok erken zaten ama bi ümit belki erken gösterir kendini diyeBenim de negatif çıktı ya moralim bozuldu biraz
Ay bende üzüldüm de bir önce negatif olup bir gün sonra pozitif bile oluyor bi ihtimal belki diyorum pazar yapalım ilk idrarlaaaaaBilmiyorum kuzum ya iki gün o kadar çok etkiler mi ki. Ya negatif olursa? Ben bugün üzüldüm baya![]()
Benim de 3 subat ayy aynıyız haber ver banaaa4 Şubat'ta oldu şeffaf akıntı ozaman geldi canım![]()
İyiymiş eczanede pahalıTre ndyoldan 5 Li söyledim 180 civariydi sanırım 2 güne geliyor
Ay benim de 10a 5 ama benim tansiyonum genelde düşükAy ben yapamıyorum ateş ölçerim yok ama tansiyonum da düşmüş 10 a 5 çıktı ay burda yorum okumaktan gözlerim kör oldu körrrrr
Doğru diyorsun ya bakalım söz vermiyim deAy bende üzüldüm de bir önce negatif olup bir gün sonra pozitif bile oluyor bi ihtimal belki diyorum pazar yapalım ilk idrarlaaaaa
Benim 12-8 falan hep normalde bu sefer de pozitifi görmezsem gerçekten yıkılırım herhalde hiç yaşamadığım şeyleri yaşıyorum çünküAy benim de 10a 5 ama benim tansiyonum genelde düşük
Baksana, 101 e 55 di patates kızartması yedim bol tuzlu ama hala düşük ay bana panik ataklar geliyo heyecanlanlar basıyo ayyyyy ilk defa böyle duygular içindeyim bu arada hiç böyle olmamıştım böyle beklememiştimDoğru diyorsun ya bakalım söz vermiyim de
Benim de 3 subat ayy aynıyız haber ver banaa
InsssssTamam balım haber veririm sende yaz mutlaka inşaallah ikimizin de vardır
Sen hangileri yapmıştın
Yenimi deniyorsun yoksa uzun zaman mı oldu senindeInsssss
Benim 2.olqcak askim ilk denemem daha 2.yiYenimi deniyorsun yoksa uzun zaman mı oldu seninde![]()
Ay ben de tuz aşeriyorum resmen ya tuzlu bişeyler yiyince çok mutlu oluyorum. Normalde tatlı delisiydim ama şimdi tatlı göresim gelmiyoBaksana, 101 e 55 di patates kızartması yedim bol tuzlu ama hala düşük ay bana panik ataklar geliyo heyecanlanlar basıyo ayyyyy ilk defa böyle duygular içindeyim bu arada hiç böyle olmamıştım böyle beklememiştim
Ay çok yeniymiş kızBenim 2.olqcak askim ilk denemem daha 2.yi
Ama Yaşım var aşkım kariyerim yüzünden 5 yıl bekledimAy çok yeniymiş kız![]()