Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

Ah aşkım o kadar güzel anlattın ki gerçekten çok çok çok haklısın aslında gerçekler bunlar çok doğru
Malesef ama çok istedimiz zaman sabırsız oluyoruz kendimizi üzüyoruz testlere inanmayıp üst üste yapıyoruz hepsini yaşadım ama anladimki artk adet geçmeden hiç bişey yapılmamalı kendimizi strese sokuyoruz bu sekilde adeti de etkiliyorz

Malesef ama çok istedimiz zaman sabırsız oluyoruz kendimizi üzüyoruz testlere inanmayıp üst üste yapıyoruz hepsini yaşadım ama anladimki artk adet geçmeden hiç bişey yapılmamalı kendimizi strese sokuyoruz bu sekilde adeti de etkiliyorz
Aynen öyle maalesef akışna bırakmak lazım, ne zaman ki aklımızdan çıkartıyoruz o zaman gebe kalıyor insanlar çünkü düşündükçe kendi kendimize umut veriyoruz aslında

Eklentiler

• 1000116834.jpg
    1000116834.jpg
    105 KB · Görüntüleme: 55
Aynen öyle maalesef akışna bırakmak lazım, ne zaman ki aklımızdan çıkartıyoruz o zaman gebe kalıyor insanlar çünkü düşündükçe kendi kendimize umut veriyoruz aslında
Evet ve yalancı gebelik yaşıyoruz resmen pskolojik olarak ve olacağı varsa da olmuyo

Hala kasıklarımda ağrı ve göğüslerimde hassasiyet var.
Yine de umutluyum çünkü daha yumurtlamamdan 10 gün bile geçmedii. Ben geçen hamileliğimde bat günü yaptığımda bile kaset test negatif çıkarmıştı. Yani belli olmaz bu işler, pozitif kalalım bekleyelim. Yine negatif çıkarsa önümüzdeki maçlara bakalım. İlla bir gün olacak 🤗
Canım seninle aynı günlerimiz sanırım benim de 12 Şubat regli yarın 4 gün kalacak elimde avoks var bugün laboquik yaptım çok acaba da kaldım hayal mi görüyorum bilmiyorum🤣

Aslında benim de uygulamadan baktığımda 16 şubat bat gözüküyor. Ama yumurtlamanın üzerine 14 gün koyuyormuşuz. Bu durumda 12 şubata denk geliyor. Hangi tarihi baz alıcam bilmiyorum ben de açıkçası
Tabii ki de kendi vücudunu baz alacaksın uygulama da kimmiş 😌🤣

At bakalım yorumlayalım 🌸
Ya telefonum çok odaklayamıyor hafızam dolu diye sanırım ben böyle çok zor görüyor gibiyim henüz 5 gün var belki de 6 çünkü 29'unda çatladığını düşünüyorum meme ucu hassasiyeti ile anlıyorum O gün başladı akşama doğru 30'unda da dayanılmaz acıyordu Yani yarın ya 4 ya 5 kalacak 🤣

Eklentiler

• IMG_20250207_193344.jpg
    IMG_20250207_193344.jpg
    175,4 KB · Görüntüleme: 55
Ya telefonum çok odaklayamıyor hafızam dolu diye sanırım ben böyle çok zor görüyor gibiyim henüz 5 gün var belki de 6 çünkü 29'unda çatladığını düşünüyorum meme ucu hassasiyeti ile anlıyorum O gün başladı akşama doğru 30'unda da dayanılmaz acıyordu Yani yarın ya 4 ya 5 kalacak 🤣
Yakından olmadığı için çok göremiyorum ya inşallah vardır inşallah :)

Back