Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

İlk kez duydum ne oldugunu bilmiyorum k.bakma😔 umarım aşılamaya gerek kalmaz Ama canını sıkma bak benim arkadaşım çipli aşılama ile gebelik elde etti hem de ilk denemede
Benim fizyolojik hiçbir sorunum yok gebeliğim hızlı oldu hatta 1.yi 7 haftalıkken kaybettim ilk gecemde hamile kalmıştım oğlum kaybettiğim bebekten 3 deneme sonra oldu sezaryen olan kadınların yüzde 90inda olan bir şeymiş istmosel dikiş cep gibi kaynıyor adetten sonra leke geliyor o yüzden gitmiştim istmosel var dedi dr olmazsa doğal yollarla bence olacak dedi aşılama yaparız dedi daha 1.denemem bakalım bekliyoruz

Kızlar bu ara da söylemeyi unuttum size, bu bi belirtimi bilmiyorum ama genelde yazan olmuş, dün eşim bana senin ateşin mi var hasta mı oluyorsun çok sıcaksın dedi 🤣 oysa ki ben üşüyordum ayaklarım buz gibiydi evde ateş ölçerim yok bakacaktım da bakamıyorum

Kızlar bu ara da söylemeyi unuttum size, bu bi belirtimi bilmiyorum ama genelde yazan olmuş, dün eşim bana senin ateşin mi var hasta mı oluyorsun çok sıcaksın dedi 🤣 oysa ki ben üşüyordum ayaklarım buz gibiydi evde ateş ölçerim yok bakacaktım da bakamıyorum
Ayy inşallah yaaa esmaa bugün o testleri yapmamalıydık birbirimizi gaza getirdik. Söz ver 12’sine kadar test mest yok. Acaba kan nı versek hastasonu😂😂

Kızlar resmen adet sancim var adetime 9 10 gün var hani böyle adet olursun gidersin lavaboya adet olmuş olursun vajinan bile ağrır aynı oyleym

Kızlar benim de adet tarihim 17 Şubat benim yaptığım bütün testler hep pozitif çıkıyordu yalancı Pou🥲 kuruma çizgisi bile göstermeyen güvenlir test var mı yaa

Back