- Konu Sahibi kelebekkkkkk
-
Sen de bugün yapıcak mısın testF klavye ya
10 günde çıkmış yani süperKızlar merhaba benim arkadaşım 20 ocak da ovulasyon testi çift çizgi diye fotoğraf atmıştı 30 ocak da da gebelik testinin fotoğrafını attı beta 20 çıkmıştı
AnlaştıkkkkkBen de prodoctor yapıyım o zaman
Belirtilerim çok yok ama ya azar azar geliyo gibi oluyo sonra kayboluyo garipAnlaştıkkkkk
Dimi ya of bende öyleyim tek belirtim göğüslerimin aşırı dolgun olması akıntım falan da yokBelirtilerim çok yok ama ya azar azar geliyo gibi oluyo sonra kayboluyo garip
Aynen tam 10 günde çıkmış oldu10 günde çıkmış yani süper
Sizin yerinize ben heycanlanıyorumHiç umutlu değilim esmoş ya bence daha çıkmaz varsa bile idrarda ama tamam yapalım 6 buçukta. Bende prodoctor var bi de predictor var. Sende hangi markalar var
Sabah yaptım tertemiz ama kaset test kocam evde olmasa çıkıp erken gebelik alırdımSen de bugün yapıcak mısın test
Gerçekten mi yani çıkma ihtimali varKızlar merhaba benim arkadaşım 20 ocak da ovulasyon testi çift çizgi diye fotoğraf atmıştı 30 ocak da da gebelik testinin fotoğrafını attı beta 20 çıkmıştı
Hahahaa çıkar mı sence 10 gün de ya korkuyorumSizin yerinize ben heycanlanıyorum
Benim bel ve kasık ağrım var. Akıntım var. Aşırı duygusalım ağlıyorum. İş görüşmesi yapıcam diye bile ağlıyorum resmen. Onun dışında göğüslerimde acı var. Ama bunlar sürekli değil ara ara.Dimi ya of bende öyleyim tek belirtim göğüslerimin aşırı dolgun olması akıntım falan da yok
Ay yapıyorum ya ne olacaksa olsun 2 gün daha tutar beni en azından 3 tane testim kalacak 14. Gün yaparım diğerlerini de üzülmek yok negatifse bile hahahahaahaBenim bel ve kasık ağrım var. Akıntım var. Aşırı duygusalım ağlıyorum. İş görüşmesi yapıcam diye bile ağlıyorum resmen. Onun dışında göğüslerimde acı var. Ama bunlar sürekli değil ara ara.
Ay şimdi mi yapıyosun kız yapta at hadi ben de eve gider gitmez yapıcamAy yapıyorum ya ne olacaksa olsun 2 gün daha tutar beni en azından 3 tane testim kalacak 14. Gün yaparım diğerlerini de üzülmek yok negatifse bile hahahahaaha
10 günde çok iyiymişKızlar merhaba benim arkadaşım 20 ocak da ovulasyon testi çift çizgi diye fotoğraf atmıştı 30 ocak da da gebelik testinin fotoğrafını attı beta 20 çıkmıştı
çıkadabilir çıkmayadabulur döllenmeye de bakar. Ya regl olana kadar umut var işteHahahaa çıkar mı sence 10 gün de ya korkuyorum
Yaptım yaptımAy şimdi mi yapıyosun kız yapta at hadi ben de eve gider gitmez yapıcam
Pes etmek yok adete kadar test showCİLLOP GİBİ NEGATİFFFFFFF
Ne çıktı esmaaaaaaaYaptım yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?