Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

Kızlar 30 ocak en geç döllenme olduysa kanda çıkar mı ya? Benim de ağrılarım çok kan vermek istiyorum haftasonu ama daha çıkmazsa diye çekiniyorum. Bazılarınız vermiş galiba ne diyorsunuz?

Kızlar 30 ocak en geç döllenme olduysa kanda çıkar mı ya? Benim de ağrılarım çok kan vermek istiyorum haftasonu ama daha çıkmazsa diye çekiniyorum. Bazılarınız vermiş galiba ne diyorsunuz?
Hiç bilmiyorum ama arkadaşa doktor varsa çıkad demiş şani verilebilir demekki bat ne zamandı canım😌

Hayır yapmadım ya korkuyorum çok. Yarın sabah erken gebelik mi yapsam?
Çiçeğim kendi psikolojini sen daha iyi bilirsin ona göre yol al ben yaptım negatif yarın şine yaparım 😁günde bir yapıcam gibi çünkü kimşasal gebeliğimde bir gün önce erken gebelikte çıkmayan erkesi gün kasette çıkmıştı 6 gün kala hergebelik kişiye has Olmazsada can sağlığı

Çiçeğim kendi psikolojini sen daha iyi bilirsin ona göre yol al ben yaptım negatif yarın şine yaparım 😁günde bir yapıcam gibi çünkü kimşasal gebeliğimde bir gün önce erken gebelikte çıkmayan erkesi gün kasette çıkmıştı 6 gün kala hergebelik kişiye has Olmazsada can sağlığı
Tabi kuzum orası öyle kesinlikle haklısın. Senin adet günün ne zaman testi ne zaman yaptın?

28 günde bir olarak hesaplarsam 16 sı bir gün önce veya sonra olabilir tabi dün bi tane akşam bide bugün sabah yaptım
Aslında benim de uygulamadan baktığımda 16 şubat bat gözüküyor. Ama yumurtlamanın üzerine 14 gün koyuyormuşuz. Bu durumda 12 şubata denk geliyor. Hangi tarihi baz alıcam bilmiyorum ben de açıkçası

Back