Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

Bir kan veresim var haftasonu ya. İdrarda asla çıkmaz daha diye düşünüyorum ama bilemedim
Bende idrarda görmeden boşuna kan vermek istemiyorum ya, yapsak çıkmaz mı yani erken gebelik testinde ne yapsak göğüslerimin hiç bi kadar dolgunlaştıgını hatırlamıyorum 🤣🤣 bu gece de rüyamda çift çizgi gördüm zaten düşünmekten kafayı yedik iyicw sjsjajaıa

Bende idrarda görmeden boşuna kan vermek istemiyorum ya, yapsak çıkmaz mı yani erken gebelik testinde ne yapsak göğüslerimin hiç bi kadar dolgunlaştıgını hatırlamıyorum 🤣🤣 bu gece de rüyamda çift çizgi gördüm zaten düşünmekten kafayı yedik iyicw sjsjajaıa
İdrarda 8. Gün de bile görmüş arkadaş baksana yazmış ya sabah offff sonra negatif görürsem hayal kırıklığı
Ya bilemiyorum bir de negatif çıkarsa üzülürüm diye idrar yapmak istemedim ama ayyy ne biliyim ya

Kız bide bu kadar belirtin var yapsanaa😁😁

Back