- 20 Haziran 2016
- 4.462
- 8.454
- 158
- Konu Sahibi kelebekkkkkk
Esma ne zaman test yapıcaksın kuşumKızlar benim de evi süpürdüğümde belime ve kasıklarıma ağrı giriyor bi şey olur diye her an tetikteyim hahahahaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esma ne zaman test yapıcaksın kuşumKızlar benim de evi süpürdüğümde belime ve kasıklarıma ağrı giriyor bi şey olur diye her an tetikteyim hahahahaa
Bir kan veresim var haftasonu ya. İdrarda asla çıkmaz daha diye düşünüyorum ama bilemedimBizim seninle günlerimiz aynı yapsak mı ne dersin hahaahahaha
Bende idrarda görmeden boşuna kan vermek istemiyorum ya, yapsak çıkmaz mı yani erken gebelik testinde ne yapsak göğüslerimin hiç bi kadar dolgunlaştıgını hatırlamıyorumBir kan veresim var haftasonu ya. İdrarda asla çıkmaz daha diye düşünüyorum ama bilemedim
İdrarda 8. Gün de bile görmüş arkadaş baksana yazmış ya sabah offff sonra negatif görürsem hayal kırıklığıBir kan veresim var haftasonu ya. İdrarda asla çıkmaz daha diye düşünüyorum ama bilemedim
Tam gününü bilemiyorum ama 28 29 30 dişe ortalıyorumYumurtlama ne zamandı senin kuzum 1 şubat civarı mı? Benim 29'unda çatlamıştı doktor randevum vardı o gün doktor çatlamış dedi
Bende idrarda görmeden boşuna kan vermek istemiyorum ya, yapsak çıkmaz mı yani erken gebelik testinde ne yapsak göğüslerimin hiç bi kadar dolgunlaştıgını hatırlamıyorumbu gece de rüyamda çift çizgi gördüm zaten düşünmekten kafayı yedik iyicw sjsjajaıa
Ya bilemiyorum bir de negatif çıkarsa üzülürüm diye idrar yapmak istemedim ama ayyy ne biliyim yaİdrarda 8. Gün de bile görmüş arkadaş baksana yazmış ya sabah offff sonra negatif görürsem hayal kırıklığı
Yap gitsinnnYa bilemiyorum bir de negatif çıkarsa üzülürüm diye idrar yapmak istemedim ama ayyy ne biliyim ya
Kız bide bu kadar belirtin var yapsanaaBende idrarda görmeden boşuna kan vermek istemiyorum ya, yapsak çıkmaz mı yani erken gebelik testinde ne yapsak göğüslerimin hiç bi kadar dolgunlaştıgını hatırlamıyorumbu gece de rüyamda çift çizgi gördüm zaten düşünmekten kafayı yedik iyicw sjsjajaıa
Ay test yapma işi beni çok gerdi. Peki test için yarını mı beklemeliyim bu akşam yapsam çıkar mıTam gününü bilemiyorum ama 28 29 30 dişe ortalıyorum![]()
Sen yaptın mı canımYap gitsinnn
Şapıyorsan bu saatler de şap akşama iyice sıvı almış olacaksınAy test yapma işi beni çok gerdi. Peki test için yarını mı beklemeliyim bu akşam yapsam çıkar mı
Ay beni de beni deeeeeee ne yapsak yarını mı bekleyelim bu gün mü yapalımAy test yapma işi beni çok gerdi. Peki test için yarını mı beklemeliyim bu akşam yapsam çıkar mı
Hahahaha belirtiden saymıyorum ya kendimi kandırmak istemiyorum ama çok heyecanlıyııımmmKız bide bu kadar belirtin var yapsanaa![]()
Ya 10. Gün bugün çıkar mı çıkar mıııı söyleeeee yumurtalar gibi çtladık bizdeeeeYap gitsinnn
Kız ne demek şaapmak hahahaha. İşteyim kuzum ya çişimi tutayım gidene kadar madem. Eve gidince test yapıyım 6 buçukta evde oluyorum.Şapıyorsan bu saatler de şap akşama iyice sıvı almış olacaksın
Hahaahaha tut tut bende tutuyorum yapalım akşamKız ne demek şaapmak hahahaha. İşteyim kuzum ya çişimi tutayım gidene kadar madem. Eve gidince test yapıyım 6 buçukta evde oluyorum.
Hiç umutlu değilim esmoş ya bence daha çıkmaz varsa bile idrarda ama tamam yapalım 6 buçukta. Bende prodoctor var bi de predictor var. Sende hangi markalar varHahaahaha tut tut bende tutuyorum yapalım akşam![]()
Prodoctor var bende de ay öyle deme yaaaaa çıksın dahaaaaa 4 tane var elimde başka da yok boşuna harcamış olmiyimmmmmHiç umutlu değilim esmoş ya bence daha çıkmaz varsa bile idrarda ama tamam yapalım 6 buçukta. Bende prodoctor var bi de predictor var. Sende hangi markalar var![]()
F klavye yaKız ne demek şaapmak hahahaha. İşteyim kuzum ya çişimi tutayım gidene kadar madem. Eve gidince test yapıyım 6 buçukta evde oluyorum.
Ben de prodoctor yapıyım o zamanProdoctor var bende de ay öyle deme yaaaaa çıksın dahaaaaa 4 tane var elimde başka da yok boşuna harcamış olmiyimmmmm