- 17 Kasım 2024
- 221
- 61
- 13
- 26
- Konu Sahibi kelebekkkkkk
-
Ben dayanamayıp cumartesi sabah ve pazar sabahı yapacağım çok erken biliyorum amaBenim 29'u yumurtlamaydı beraber bekleyelim. Ne zaman test yapacaksınız?
Benim de uygulamada 16'sı gösteriyor ama buradaki arkadaşlar çatlamadan sonra 14 gün ekle üstüne dedi. 12 şubat regl tarihi oluyor dediBen dayanamayıp cumartesi sabah ve pazar sabahı yapacağım çok erken biliyorum amaadet tarihim 15-16 sı. Çıkmazsa 12-13 gibi tekrar yaparım çıkmazsa bidaha yapmam
Evet genelde luteal l faz 14 gündürBenim de uygulamada 16'sı gösteriyor ama buradaki arkadaşlar çatlamadan sonra 14 gün ekle üstüne dedi. 12 şubat regl tarihi oluyor dediEvanora o yüzden 12'si regl günü bizim diye düşünüyorum.
Evet bence de mantıklı geldi o yüzden 12'si olduğunu düşünüyorum yani bu durumda 8-9 şubatta erken gebelik testi yapabilirizEvet genelde luteal l faz 14 gündüruygulamalara göre hareket edersek geç yumurtlayanları hiç hamile kalamaz onlar resmen otomatik 28 günde bir döngü kuruyor
Evet benim yarın bile yapasım var bazen bu duygu geliyor bazen dur diyorum üç gün daha bekleEvet bence de mantıklı geldi o yüzden 12'si olduğunu düşünüyorum yani bu durumda 8-9 şubatta erken gebelik testi yapabiliriz
Ya hemen çıksa yapalım ama bu sefer boşu boşuna hayal kırıklığı oluyorEvet benim yarın bile yapasım var bazen bu duygu geliyor bazen dur diyorum üç gün daha bekle
Erken yapmayın negatif görünce insna kötü oluyor. Ben bir önce ki gebeliğimde 5 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı çok üzüldüm olmadı diye 3 gün kala yine dayanamadım yaptım çok ince bir çizgi çıktı meğer hamileymişimEvet benim yarın bile yapasım var bazen bu duygu geliyor bazen dur diyorum üç gün daha bekle
Geldim geldiiiimmmGeçen ay ilk denememizde kimyasal geçirdim. 29 u idi yumurtlama günüm bu ay ovulasyon testi yapmadım 29 olarak düşünüyorum yine. Sizde belirtiler başladı kı durumlar nedir?
Ben kızımı 8 gün kala öğrendim canımErken yapmayın negatif görünce insna kötü oluyor. Ben bir önce ki gebeliğimde 5 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı çok üzüldüm olmadı diye 3 gün kala yine dayanamadım yaptım çok ince bir çizgi çıktı meğer hamileymişim
Benimde bat 11 Şubat bakalım heyecanla bekliyorum
O ay erken yumurtlamışsınız demek ki :) genelde 8 gün kala öğrenen çok olmuyor yine tabi siz bilirsinizBen kızımı 8 gün kala öğrendim canım4 kala da cok netti pembe si. Oyuzden brz sabrszlanyorum ama haklsn yerlesme sureleri de farklı her gebelk
Ama benim geçen ay 16 sında hasta oldum bu ay 15 inde oldum normaldede böyle hangi tarihse o tarih veya bir gün öncesi olurum 30-31 gün döndüm bu durumdada olsamda mı böyleBenim de uygulamada 16'sı gösteriyor ama buradaki arkadaşlar çatlamadan sonra 14 gün ekle üstüne dedi. 12 şubat regl tarihi oluyor dediEvanora o yüzden 12'si regl günü bizim diye düşünüyorum.
Hepimiz aynı gün yapalım29 Ocak yumurtlama günüm ne zaman testt yapıcaaaazzzzzzzz
Bende varsa eğer eşime 14 ünde süpriz yapmayı düşünüyorum Allah inşallah hepimize nasip eder30 benim de yumurtlama günüm kızlar 2 gün pik gördüm 1 Şubat çatladı14 Şubat da test yapıcam bakalım
Bizim senle günlerimiz aynıydı zaten :)Hepimiz aynı gün yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?