Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

kelebekkkkkk

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2024
221
61
13
26
Geçen ay ilk denememizde kimyasal geçirdim. 29 u idi yumurtlama günüm bu ay ovulasyon testi yapmadım 29 olarak düşünüyorum yine. Sizde belirtiler başladı kı durumlar nedir?

Ben dayanamayıp cumartesi sabah ve pazar sabahı yapacağım çok erken biliyorum ama adet tarihim 15-16 sı. Çıkmazsa 12-13 gibi tekrar yaparım çıkmazsa bidaha yapmam
Benim de uygulamada 16'sı gösteriyor ama buradaki arkadaşlar çatlamadan sonra 14 gün ekle üstüne dedi. 12 şubat regl tarihi oluyor dedi Evanora o yüzden 12'si regl günü bizim diye düşünüyorum.

Benim de uygulamada 16'sı gösteriyor ama buradaki arkadaşlar çatlamadan sonra 14 gün ekle üstüne dedi. 12 şubat regl tarihi oluyor dedi Evanora o yüzden 12'si regl günü bizim diye düşünüyorum.
Evet genelde luteal l faz 14 gündür uygulamalara göre hareket edersek geç yumurtlayanları hiç hamile kalamaz onlar resmen otomatik 28 günde bir döngü kuruyor

Evet genelde luteal l faz 14 gündür uygulamalara göre hareket edersek geç yumurtlayanları hiç hamile kalamaz onlar resmen otomatik 28 günde bir döngü kuruyor
Evet bence de mantıklı geldi o yüzden 12'si olduğunu düşünüyorum yani bu durumda 8-9 şubatta erken gebelik testi yapabiliriz

Evet benim yarın bile yapasım var bazen bu duygu geliyor bazen dur diyorum üç gün daha bekle
Erken yapmayın negatif görünce insna kötü oluyor. Ben bir önce ki gebeliğimde 5 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı çok üzüldüm olmadı diye 3 gün kala yine dayanamadım yaptım çok ince bir çizgi çıktı meğer hamileymişim
Benimde bat 11 Şubat bakalım heyecanla bekliyorum

Ben kızımı 8 gün kala öğrendim canım 4 kala da cok netti pembe si. Oyuzden brz sabrszlanyorum ama haklsn yerlesme sureleri de farklı her gebelk

Ben kızımı 8 gün kala öğrendim canım 4 kala da cok netti pembe si. Oyuzden brz sabrszlanyorum ama haklsn yerlesme sureleri de farklı her gebelk
O ay erken yumurtlamışsınız demek ki :) genelde 8 gün kala öğrenen çok olmuyor yine tabi siz bilirsiniz

Ama benim geçen ay 16 sında hasta oldum bu ay 15 inde oldum normaldede böyle hangi tarihse o tarih veya bir gün öncesi olurum 30-31 gün döndüm bu durumdada olsamda mı böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…